Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NOWY SERWER FOCUSMU! ZAPRASZAMY S6EP3 dynamiczny exp 24 luty 2017 start!

damiangg

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no co poradze... tacy ludzie

Pytanie do wszystkich zainteresowanych 

ja dzisiaj dam rade to zrobic ale moze wam godziny nie beda odpowiadac obawiam sie ze nie dam rady do 18 

wiec pytanie brzmi czy ma byc dzisiaj czy przekladamy na jutro?

xDDD

Opublikowano

przełóż na np. nigdy, skoro juz od poczatku nie da sie wystartowac nie rób ludziom złudnej nadziei :) właśnie o to pytałem kilka chwil temu :) 

przełóż na np. nigdy, skoro juz od poczatku nie da sie wystartowac nie rób ludziom złudnej nadziei :) właśnie o to pytałem kilka chwil temu :) 

Opublikowano

Co wy ludzi z choinki sie urwaliście za każdym razem ddosuja servery czy to mu czy to tibia czy cokolwiek normalne ze jak sie nie ma całego studia to troche potrwa wygaszanie takich wątków... 

Co wy ludzi z choinki sie urwaliście za każdym razem ddosuja servery czy to mu czy to tibia czy cokolwiek. Normalne ze jak sie nie ma całego studia to troche potrwa wygaszanie takich wątków... A takim pierdoleniem na forum odbieracie mi potencjalny serv na którym spędze dużo czasu

Co wy ludzi z choinki sie urwaliście za każdym razem ddosuja servery czy to mu czy to tibia czy cokolwiek. Normalne ze jak sie nie ma całego studia to troche potrwa wygaszanie takich wątków... A takim pierdoleniem na forum odbieracie mi potencjalny serv na którym spędze dużo czasu

Opublikowano

Projekt powstał w styczniu 2017 roku, a jego celem jest zrewolucjonizowanie Świata MuOnline, oraz w przyszłych edycjach duży rozwój pod kątem subserwerów i multiserwerów a także zasięgiem siegnąc poprzez krańce Europy do całego Świata.

Opublikowano

start przekladamy na jutro godzina 18

przepraszamy za klopoty kazdego z osobna i liczymy ze bedziemy miec okazje sie poprawic 

Opublikowano

Ludzie dajcie sobie spokój z polskimi serwerami, nowe serwery bedą jednodniowe i nie ma innej opcji muonline juz upadło  nie ma tyle graczy co kiedyś. Stare serwery sie utrzymaly do dnia dzisiejszego i maja graczy bo są pewne jak narazie.

Opublikowano

najszybciej odpisuje na fb fanpage...

Sytuacja wyglada nastepujaco:ù

-DDOS ogarniete

-Wgrywamy dodatkowe zabezpieczenia

-Przenosimy SQL i WWW na nowy dedyk 

-Czekamy na aktywacje licencji na dodatkowym dedyku

-Potem jestesmy w stanie ruszyc i odpierac ataki ddos...

PS.

jesli dzis nie zatwierdza licencji to najpozniej w poniedzialek start

PS2. Smily mozesz smialo walic ^^

Opublikowano

Siema bardzo dobrze że będzie webshop ^^ serwer będzie jakoś wspierany i może trochę czasu postoi :D i może admin zarobi to będzie troszczył się o server ogólnie dobra opcja dla servera ... ważne by w webshopie byly tez itemy mozliwe do zdobycia w grze. i ogolnie czakem na info o starcie :D

Opublikowano

Siema bardzo dobrze że będzie webshop ^^ serwer będzie jakoś wspierany i może trochę czasu postoi :D i może admin zarobi to będzie troszczył się o server ogólnie dobra opcja dla servera ... ważne by w webshopie byly tez itemy mozliwe do zdobycia w grze. i ogolnie czakem na info o starcie :D

niewiem czy to ironia czy serio piszesz w kazdym badz razie interesuje mnie tylko aby licencje sie splacaly same i abym nie musial dokladac do tego serwera :)

Opublikowano

Nie mam zamiaru tu grac ale mam porade dla admina , zadbaj o lepsze poinformowanie i nowym terminie startu . 

hyyy myslisz ze  to takie hop siup ....  ludzie spokojnie start bedzie :) sam czekam a co do reszty ... postawcie serwer i zobaczymy skad pliki macie :D i wgl 

skoro tak mowicie :) start ma byc  a co i jak zalezy od potwierdzenia licencjii ... :>  

mam po prostu nadzieje ze nie bedzie wiecej ddods :) i tyle :D na wet jak beda toniech w dupe cmoknie :) 

wszystko na spokojnie :) 

przez 3 tyg nic sie nie dzialo dopiero na start :) ktos tez musial sie natrudzic :) by to zrobic latwo mu nie bylo :) 

tyle wiem :D   

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...