Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podziękowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Dzisiaj krótko i bez jakichś podniosłych słów. Moją decyzją dwóch dotychczasowych Global Moderatorów zostało przeniesionych w stan spoczynku.

@Adzik @QuarK chciałbym Wam podziękować za Wasz wkład w życie forum liczyć, że to nie koniec Waszej przygody z forum, a przyjęcie czujnej postawy obserwatora, która pozwoli nam wszystkim polepszyć MPCforum, no i że jeszcze się spotkamy :) Nie chcę przesadnie słodzić i się zbędnie rozpisywać - bo wiem, że niektórzy tego nie lubią. Jeszcze raz wielkie dzięki panowie za Waszą pracę.

No i to też początek i chyba w końcu pierwsza, poważna i oficjalna zapowiedź zmian nadchodzących na forum. Prace nad nową wersją trwają już od jakiegoś czasu i mam nadzieję, że już niedługo zaczną pojawiać się informacje, w postaci newsów stanowiące przedsmak zmian i tłumaczące filozofię przyświecającą nam przy tworzeniu update'u.

Tutaj taki mały, tajemniczy fragment tego co nadchodzi, niedługo więcej.

ym0MpSH.png

Makin

Calme, Kubek, Soanger i 19 innych lubią to

EXPmIpC.gif

Opublikowano

No szkoda, ale w sumie to za co te degrady?

Gdyby to był degrad, to byłby news? ;)

Liczę, że obaj panowie będą mieli okazje jeszcze powrócić w przyszłości.

Dzisiaj krótko i bez jakichś podniosłych słów. Moją decyzją dwóch dotychczasowych Global Moderatorów zostało przeniesionych w stan spoczynku.

Nie rozumiem tu czegoś chyba. Skoro sam napisałeś, że zabranie im GMa to była twoja decyzja, to dlaczego próbujesz mnie przekonać, że jest inaczej?

Mati . lubi to

9La1rOf.gif

Opublikowano

Nie rozumiem tu czegoś chyba. Skoro sam napisałeś, że zabranie im GMa to była twoja decyzja, to dlaczego próbujesz mnie przekonać, że jest inaczej?

Nie próbuję niczego, tylko mówię jak wyglądała sytuacja, właśnie po to, żeby nikt nie doszukiwał się jakiegoś drugiego dna :)

EXPmIpC.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...