Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x5-15] OldSquadMU

OldSquad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Sunday - A great day for MU - Especially if you are a new player !

1st day of soccer has ended, bracket situation here :
To jest ukryta treść, proszę

We have a Winner Bracket winners : HH

Last teams remained in competition (lower bracket) are : POGROM,DEADCATS,Phalanx,TheBestclan,PaletaS.

Tomorrow after 20:30 we will continue with the loser bracket and 3rd place fight + Grand Finals.

Stream has been offered by Daddy @

We will have stream also at CS tomorrow offered by Daddy again, where 4 alliances will fight for the supremacy !

Participants :

TRACIA + ArtOfWar (Defenders)

GROM + HONOR

Forever + DACIA

Phalanx + DEADCATS

We wish you good luck all and may the most organised ally win !

Schedule for Sunday :

11:55 - Servers Restart - 2 minutes + reconnect

12:00 - 15:30 - Bonus Exp Compensation (100% normal, 40% ML)

15:30 - 17:30 - Bonus Exp System (100% normal, 40% ML)

18:00 - 20:00 - Castle Siege

20:00 - 00:30 - Bonus Exp Compensation (100% normal, 40% ML)

20:15 - 20:25 - Arena Tournament [0-10rr]

20:30 - OldSquad Soccer Loser Brackets + Grand Finals

00:30 - 02:30 Bonus Exp for ML only (40%) - That was lost today

"The only way to do great work is to love what you do" - Steve Jobs

• Odpowiedzi 505
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sunday - A great day for MU - Especially if you are a new player !

1st day of soccer has ended, bracket situation here :

We have a Winner Bracket winners : HH

Last teams remained in competition (lower bracket) are : POGROM,DEADCATS,Phalanx,TheBestclan,PaletaS.

Tomorrow after 20:30 we will continue with the loser bracket and 3rd place fight + Grand Finals.

Stream has been offered by Daddy @

We will have stream also at CS tomorrow offered by Daddy again, where 4 alliances will fight for the supremacy !

Participants :

TRACIA + ArtOfWar (Defenders)
GROM + HONOR
Forever + DACIA
Phalanx + DEADCATS

We wish you good luck all and may the most organised ally win !
Schedule for Sunday :

11:55 - Servers Restart - 2 minutes + reconnect
12:00 - 15:30 - Bonus Exp Compensation (100% normal, 40% ML)
15:30 - 17:30 - Bonus Exp System (100% normal, 40% ML)
18:00 - 20:00 - Castle Siege
20:00 - 00:30 - Bonus Exp Compensation (100% normal, 40% ML)
20:15 - 20:25 - Arena Tournament [0-10rr]
20:30 - OldSquad Soccer Loser Brackets + Grand Finals
00:30 - 02:30 Bonus Exp for ML only (40%) - That was lost today

Restart done, bonus up, for new players - this is the best chance to join us !

http://mu.oldsquad.ro

Opublikowano

Elegancki serwer! Wbiłem wczoraj i pozytywnie mnie zaskoczył, duża ilość osób, brak webshopa, zero lagów i stabilny serwer. Nic tylko grać!

Zacząłem od nowa DL'em więc jak ktoś również jest na low lvlu i chce zacząć pisać do : Metalero

Opublikowano

Elegancki serwer! Wbiłem wczoraj i pozytywnie mnie zaskoczył, duża ilość osób, brak webshopa, zero lagów i stabilny serwer. Nic tylko grać!

Zacząłem od nowa DL'em więc jak ktoś również jest na low lvlu i chce zacząć pisać do : Metalero

Thanks for your words !

OldSquad Soccer Tournament #1 has just finished, you can see final bracket here :

We had some unbalanced games but also some very intense and balanced ones (especially grand finals and 3rd place fight).
Winner brackets finals have been won by HH team where they beated POGROM.Meanwhile DEADCATS had made their way back on loser bracket and won the loser bracket finals vs POGROM and also the Grand Finals vs HH with a score of 2-0 (Best of Three).

Winners rooster :
Jesus - SM - Captain
Kaidzen - MG
Soulka - AE
Summon3r - SUM
d0njuan - RF 

Congrats to all the participants teams and especially to DEADCATS for winning our 1st Soccer edition ! Rewards have been given ingame to participants that played all games and also to first 3 places.

Next edition will have a much better quality and surprizes, so stay tunned ! 

In the end, I want to thanks to all of the ppl that made this event possible and for your time + patience, I really hope you had fun and you'll participate on the next editions ! 

Join us !

Opublikowano

Limit of resets will go up in 1:30 hours !

Many updates incoming next days, including new antihack, new client functions, new events, new fixes, new features !

Join us ! 

Opublikowano

jasne że warto, server stabilny, polaków dużo, zawsze ktoś pomoże, solo nikt nie expi więc o pt łatwo. Admin się stara, żeby było jak najlepiej, ciągle jakieś dodatkowe atrakcje dla wszystkich. Nie ma tak jak na innych servach, że po jakimś czasie admina ani widać ani słychać. także polecam serdecznie ; )

Opublikowano

Serwer naprawdę godny uwagi , wróciłem  do Mu Online po 7 letniej przerwie i nie żałuje ani trochę ,że zacząłem przygodę od tego serwera.

Admin / GM ciągle aktywni , dużo graczy online więc łatwo o pt a nie jeden gracz chętnie pomoże .
Serwer chodzi stabilnie , nie ma lagów , ustawienia HARD (3 pkt za lvl) , gra się bardzo przyjemnie !

Gorąco zapraszam :)

Opublikowano

szkoda że nie 99+97 :P

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

Polecam serdecznie, mamy kilka miejsc w Polskiej gildii dla aktywnych graczy używających team speaka

A TS tylko w trakcie CS wchodzi w grę? Wiadomo żona itd. Więc nie ma za bardzo jak przesiadywac na TS
Opublikowano

jasne że warto, server stabilny, polaków dużo, zawsze ktoś pomoże, solo nikt nie expi więc o pt łatwo. Admin się stara, żeby było jak najlepiej, ciągle jakieś dodatkowe atrakcje dla wszystkich. Nie ma tak jak na innych servach, że po jakimś czasie admina ani widać ani słychać. także polecam serdecznie ; )

Serwer naprawdę godny uwagi , wróciłem  do Mu Online po 7 letniej przerwie i nie żałuje ani trochę ,że zacząłem przygodę od tego serwera.

Admin / GM ciągle aktywni , dużo graczy online więc łatwo o pt a nie jeden gracz chętnie pomoże .

Serwer chodzi stabilnie , nie ma lagów , ustawienia HARD (3 pkt za lvl) , gra się bardzo przyjemnie !

Gorąco zapraszam :)

Polecam serdecznie, mamy kilka miejsc w Polskiej gildii dla aktywnych graczy używających team speaka

Thanks for your words guys !

800+ online, join us for a REAL MU Online experience !

Opublikowano

Hello,

Saturday at 21:00 there will be another big updates that will bring our project to the next nevel !

There will be a full client update (you won't be able to use the old one after saturday's update).

More info's : HERE

Opublikowano

Barakudas ts w trakcie Cs to przymus xD a jeśli chodzi o siedzenie na ts na codzień wiadomo że nie musi to być 24/7 ale fajnie jakbyś raz na jakiś czas zawitał tym bardziej że tam rozdawane są lepsze itemy czy ustalane party :=

Opublikowano

Barakudas ts w trakcie Cs to przymus xD a jeśli chodzi o siedzenie na ts na codzień wiadomo że nie musi to być 24/7 ale fajnie jakbyś raz na jakiś czas zawitał tym bardziej że tam rozdawane są lepsze itemy czy ustalane party :=

Jaki nick w grze? Odezwę się i pogadamy.

Opublikowano

Updates postponed for tomorrow at 21:00.

Big changelog posted : HERE

Opublikowano

Fantastic gameplay :) i think its one of the most interesting servers i ever seen

Thanks for your words !

Update is done, download new client and enjoy !

Opublikowano

Panowie, czy jak zakończyłem grać w Mu online na S2, dużo czasu zajmie mi ogarnięcie S6? Jakoś mnie wzięło po tylu latach na Mu. Widać, że aktywny serwer to i na pewno rozgrywka ciekawa.

Opublikowano

Z reka na sercu dasz sobie rade bo jestem identycznym graczem jak ty jezeli chodzi o zmiany od S2 a radzilem sobie lepiej jak 3/4 graczy... Co do servera... Jest dobry ale mam bardzo wiele zastrzezen o ktorych nikt z grajacych nie pisze tylko chwala bo graja oczywiste. Mialem w planach to opisac z grubsza ale szczerze do konca nie wiem jak sie do konca za to zabrac. Na starcie (zaczalem tydzine po) serv fajny z widocznymi zwalonymi formulami na RF o ktorych pisalem tu na forum jak i GM w grze. Kolejna faza (upgrade) bylo juz calkowite zjechanie RFa ktory stal sie praktycznie niegrywalny... po tygodniu oczekiwan czolowi RF czekali na zmiany ktorych sie nie doczekali i odeszli. Jaka kolwiek forma prostestu byla rownoznaczna z Banem. Ludzie wypowiadajacy sie na forum Ban, ludzie w grze tez o innych sie dokladnie nie wypowiem ale ja np dostalem bana gdzie w zlosci powiedzialem na spocie ze GM to idiota jak zrobil balans gdzie RF bije po 100 a DL po 2,4k  poszedl screen i Ban. Patrzac na zasady servera powinienem dostac warma gora bana do 3 dni czyli sami nie przestrzegaja swoich zasad...

Co zle z grubsza opisalem, pochwaly sie naleza GM o niku ADMIN bardzo pomocny czlowiek, no i stabilnosc servera tez bardzo dobra. Online oj co tu pisas niby 750 ale wszyscy na TW lataja na 9 kont :D ale jak na ta gre i tak online jest fajny mam nadzieje ze nikogo nie urazilem i za duzo bledow nie narobilem bo jestem dyslektykiem.

Ogolem polecam byle nie RF bo jest niegrywalny chyba ze cos zmienili...

No i jakies wyjasnienie GMa bo widze ze  tu zaglada fajnie jak by sie odniosl do swojego regulaminu ktorego nie przestrzega...

Opublikowano

Snajper z tego co wiem dostałes bana bo ktoś na Ciebie doniósł że chcesz sprzedać itemy czy tam konto za realna kasę. Dopytywalem admina i dostałem taką odpowiedz, nie wiem jednak kto to. Co do buildow RF z każdym resem jest coraz lepiej, pamiętajmy że tu jest max 30"rr i to pod te ustawienia był balans pvp.

PS : nie wiem jak z tym lataniem na 9 kont bo z mojego party każdy ma jedno konto odpalone na pc a do tego masz limit 4 konta na IP na dwa suby więc chyba delikatnie przesadziłes

Opublikowano

Ty chyba Pro zartujesz... Jak dobrze wiemy TW obsuguje czyjs PC i dolicza klejne konto, jak sam pieknie napisales limit 4konta nie wiem slyszalem ze sa 3 na 1sub czyli 6. Odpalasz 3osoby na TW inne ip i odpalasz 12kont dobrze wiem jak to dziala w koncu gralismy razem i mam nadzieje ze jeszcze zagramy:] Co do konta pewnie ze chcialem opylic po tym jak gm zrobil niegrywalna postac z RFa to po co mialem grac? Na TS mowiles zupelnie co innego ja tu na forum +_+ Jezeli podwalil mnie ktos to znaczy ze mamy kreta w gildi... i byl bym wdzieczny abys go wykryl z twoimi dojsciami do administracji jakie masz...

PS nie wiem po co wyciagasz takie "poufne" informacje z TSa o ktorych sam mowilem, ja tego nie robie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...