Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy update (2017-02-14)

CycekTeam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak was się podoba ten updata ? ja myślę ze chłopacy z Hero Zero Team cały czas będą nas zaskakiwać i dobrze rozwiać tą piękna gre.

Co zostało zmienione :

• Dla części graczy oferty "Spod Lady" były niewidoczne. Zostało to naprawione.
• Broń rzucana i towarzysze będą ponownie prawidłowo wyświetlane podczas walk.
• Lista znajomych powinna działać szybciej i pokazywać wszystkie osoby do niej dodane.
• Zasoby nagród z walk kryjówek będą od teraz trafiały bezpośrednio do magazynu i nie będą już więcej wysyłane jako kupony.
• Poziomy przeciwników w zadaniach nadzwyczajnych wyświetlały się nieprawidłowo. Zostało to naprawione.
• Rozmieszczenie umiejętności towarzyszy podczas walk zostało skorygowane.

• Po zakończeniu walki interfejs użytkownika będzie wyświetlany ponownie dopóki okno rezultatu walki nie zostanie zamknięte.
• Dla graczy, którzy grają za pomocą portalu Facebook, lista znajomych nie była wyświetlana poprawnie. Zostało to naprawione.
• U niektórych graczy status kryjówki był nieprawidłowo wyświetlany w głównym menu. Ten problem został rozwiązany.
• Po pominięciu pojedynku istniało prawdopodobieństwo automatycznego otwarcia bohaterskiej kryjówki. Zostało to naprawione.

• Kilka problemów związanych z windą w kryjówce zostało rozwiązanych.
• Problemy z wyświetlaniem animacji nagród zostały naprawione.
• Niektórzy gracze doświadczyli problemu podczas próby odblokowania drugiego robota-pracownika. Zostało to naprawione.
• Błąd związany z wyświetlaniem postępu kolekcji został naprawiony.

Oczywiście źródło to forum Hero Zero.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

No właśnie co każdy updata jest lepszy i cały czas się chce grac :P

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...