Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMU x500 - Fresh Start on Feb. 19, 2017 - Full Season 10

-=Lukasz=-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ciekawostka w regulaminie :

(co do mg/dl etc nigdzie nie widze informacji)

1. Fairness Restrictions [/size]

• You are NOT allowed to play simultaneous game accounts for purpose of farming credits by GR to buy specific gear to equip just one or more specific characters of your accounts. You may play as many accounts you want, as long as you spend the reward for its respective GR character or different characters and classes for each account. Logs will be checked regularly for this.
  • You are NOT allowed to use any 3rd party software such as hacks, accelerators, packet sniffers and/or editors, bots or any other tool or program that may affect or simply interact with the client and/or server.
  • You are NOT allowed to exploit any possible in-game bug, no matter the situation!
  • You are NOT allowed to use a DL character as a guild master if you are willing to participate at Castle Siege.
  • You are NOT allowed to block access to other players in various events/maps, such as Blood Castle Bridge, intentionally PKing at event gates, etc.
  • You are NOT allowed to register fake guilds to occupy participating slots at Castle Siege.
  • You are NOT allowed to glitch any of the game mechanics. Example: Walking or teleporting in areas where walking and/or teleporting isn't allowed or possible.
to musi być jakiś stary regulamin bo tutaj nie ma GR

hmm fakt, ciekawe jak z tym DL sprawy sie maja.

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

możecie wbic? bo ja znów mam jakiej problemy przy lucherze... niby sie odpala ale dalej już nie mogę wciasnac game start :/

Opublikowano

Strona troche rozje....ana ale wbijam. :D

@@ Edit. 

To pograłem, serwer OFF, strona OFF :D

strone zrobia na dnaich niby i faktycznie cos nie pytka teraz :D

Opublikowano

Jedyny problem jaki mam to po wlaczeniu launchera nie moge kliknac game start (raz sie udalo) ale teraz po off znow to samo....

zamiast normalnie wyswietalc informacje w launcherze to mam 2 biale okienka z napisem 

Error:

Controller launcher not found.

jakies rady?

Opublikowano

no a ja wlasnie mam jakby przycisk start nieaktywny ;/ teraz znow raz zadzialalo za 20razym wlaczenia maina :O yolo ... ale tak by zalozyc jeszcze EE konto i grac na drugim nie da rady ;/

Jakos działa ale musze duzo razy zalaczac :P

czy już jakas polska gildia jest może? 

Opublikowano

ehhh no lify uciekają z resami :P

no cóż niestety dziś kolejny tydzień pracy :<

dajcie znać czy jakas gildia coś ktos?:P

Opublikowano

no wlasnie zauważyłem ze Husiara jest także mysle że znajdzie się tam dla mnie miejsce ... kilka razy juz tam byłem na innych serwerach :)

jeżeli chodzi o online na serwie to niezle rekordy bije :) podchodzi pod 400

a powiedzcie mi jest ograniczenie na ilosc kont na jednym kompie? 

na razie na 2 widzę mi jeszcze działa ale mam z problem z 3cim kontem xD

Opublikowano

a powiedzcie mi jest ograniczenie na ilosc kont na jednym kompie? 

na razie na 2 widzę mi jeszcze działa ale mam z problem z 3cim kontem  xD

Można mieć max 2 konta :-) 

Polska gildia ToZnowuMy (nick GM: 4fun)- kameralna z miłą atmosferą, kto ma ochotę wbijać :)

Drugi nick do kontaktu Avril

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...