Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Próba#1 Counter Strike Go go 5 vs 1 [SonyVegas]

MattQue

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Także ten :

-

1.Potwornie słabe kolory

2.Te przybliżenia,oddalenia,fale i inne efekty - słabe i niepotrzebne ,przez to wideo staję się bardzo chaotyczne

3.Zabójstwa graczy powinieneś wklejać osobno ,a nie cały bieg zdarzeń jak szukasz owego gracza ,chyba wiesz o co mi chodzi..

4.Jak sam pewnie zauważyłeś wideo również jest strasznie rozmazane i te błyski :(

+

1.Muzyka jest na plus ,jak i dopasowanie jej;p

Ogólnie to jeszcze długo mówić ,ale skoro to twój pierwszy ''montaż'' to daję Ci 1/10 na zachętę do dalszego tworzenia ,bo jak wiadomo nie od razu Kraków zbudowano ^^ ;p

Pozdrawiam i baw się dobrze!

Opublikowano

Dzięki za parę słów krytyki oczywiście przydadzą mi się bo dopiero się uczę ^^ następny będzie lepszy :)

Ogólnie rzecz biorąc lubię jak filmik jest dynamiczny może ten efekt "fal, bujania" to lekka przesada i może wkurzać być może go usunę.

Takie typowo zagraniczne "montage" są właśnie takie chaotyczne i to mi się właśnie podoba myślę że to też poniekąd wybór gustu weźmy też pod uwagę że dopiero się uczę ale może ktoś jeszcze się wypowie zobaczymy ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...