Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z PlotMe - nie wyszukuje generatora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ostatnio wgrałem na serwer plugin PlotMe i Multivers-Core. Gdy chciałem stworzyć świat z działkami wpisałem komendę: /mv create plotworld normal -g PlotMe 

no i na chacie wyskoczyła mi wiadomość: Invaid generator! `PlotMe`. Aborting world creation.

moje pluginy to:

WorldBorder,

WorldEdit,

Skript,

WildSkript,

Vault,

PermissionsEx,

PlotMe,

PlotMe-DefaultGenerator,

WorldGuard,

Essentials,

EssentialsSpawn,

EssentialsChat,

Multiverse-Core

i o co ty może chodzić ? za pomocne odpowiedzi daje LIKE !

Opublikowano

PlotMe-DefaultGenerator, jest Ci zbędny oraz EssentialsChat, jest to dostępne w Essentials.

Tak wiem nie po to tu przyszedłeś ale już pomogę i przy tym.

Zobacz czy poprawnie uruchomiły Ci się pluginy  /pl

Oraz czy wszystkie pluginy masz na tą samą wersję bo to jest częstym błędem. 

Opublikowano

Co do Pana u góry. EsentialsChat jest niezbędny do używania kolorów poprzez plugin Esentials. Spróbuj napisać PlotMe małymi literami

Opublikowano

Co do Pana u góry. EsentialsChat jest niezbędny do używania kolorów poprzez plugin Esentials. Spróbuj napisać PlotMe małymi literami

W essentialsie zwykłym możesz sobie też kolory włączyć i nie jest wymagany EssentialsChat :D od 5 lat prowadzę jedne z większych serwerów więc znam się ciut lepiej :D

Jak nie masz pojęcia to po co się udzielasz? :D Jeszcze może z osobnego pluginy na swoim serwerze na kolorowe tabliczki korzystasz? To też jest domyślnie w essentials wbudowane tylko wystarczy spojrzeć w konfig i odpowiednie funkcje włączyć.

Obecnie i tak tworzymy własne tolsy itp.

Co do twojego problemu zobacz, czy już takiego folderu nie masz i spróbuj zrobić kompletnie nowy serwer, wszystko wyczyścić i wgrać : WorldGuard oraz World Edit, Multiverse-Core, PlotMe i spróbować wtedy. Tylko postaraj się wgrać same najnowsze pluginy lub najnowsze na daną wersję pewnie znów 1.7 :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...