Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagrałbyś na serwerze PVP?

Serwer PbP  

86 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrałbyś na takim serwerze?

• Tak.
    • Nie.
    • Mam inne propozycje, przedstawię je w temacie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy start?
Nowe zbroje? Czy z mpc itp
Nowe bronie? Czy z mpc itp
Sam będziesz to robił?
Na starcie ile osób planujesz?
Jakaś reklama? (YouTuber) (FB) itd...

800x250.png

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy start? Jeszcze nie jest zaplanowany.

Nowe zbroje? Czy z mpc itp Nowe nie, ale też nie z mpc.

Nowe bronie? Czy z mpc itp

Sam będziesz to robił? Tak.

Na starcie ile osób planujesz? To raczej nie ode mnie zalezy :) 

Jakaś reklama? (YouTuber) (FB) itd... Reklama na pewno będzie

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

Pograłbym na takim serwerze <3

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

Proponowałbym max 99

Na start 65lv

System ulepszeń stalka (66-70lv) > czerwona stał (80lv) > złota stal (90lv) > niebian (99lv)

Tak samo bronie :)

Bizu z łez > eq smoka

Wszystkie ulepy itemy dropi na dungach, dt itd.

Ulepszacze wymagane i byłyby to tylko perły

I oczywiście co kilka dni eventy np. Co sobota wojna krolestw itd

Powodzenia :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie zagrałbym gdyż nie gustuje w serwerach PVP, ale moim zdaniem jeżeli ktoś by chciałby się pobawić serwer byłby godny polecenia.

Tak jeszcze z innej beczki planujesz 6/7 bon? Jeżeli nie to może i ja sprawdzę temat.  :D

Opublikowano

I co bedzie coś z tego Violet?

Oczywiście, serwer  już jest w trakcie przygotowywania :)

Nie zagrałbym gdyż nie gustuje w serwerach PVP, ale moim zdaniem jeżeli ktoś by chciałby się pobawić serwer byłby godny polecenia.

Tak jeszcze z innej beczki planujesz 6/7 bon? Jeżeli nie to może i ja sprawdzę temat.  :D

Nie, 6/7b psuje tylko rozgrywke.

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

Kiedy można się spodziewać startu, albo chociaż fanpage'u? 

Oj teraz ci nie powiem kiedy bedzie jakakolwiek zapowiedź serwera bo dopiero wczoraj mnie naszła chęć postawienia go, a też nie siedze przy nim 24/7 :) 

Zobaczę jak minie mi ten tydzień, jeśli dobrze pójdzie to ogarne fanpage i forum, żeby na bieżąco was informować o stanie serwera ^^

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Uaktualniłem trochę opis serwera, zachęcam do zapoznania się i do wypowiedzenia się na ten temat. Wszystkie wasze propozycje na pewno wezmę pod uwagę ^^

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

• Maksymalny 100 lv, expimy w m1 (-/+ 1h), aktualizacje regularnie co miesiąc.
  • 2 sety eq (bronie/zbroje).
  • Skile P na start.
  • Brak ulepszaczy.
  • Waluta serwerowa - Yangi, bryłki.
  • Brak przedmiotów w IS, które wzmocnią postać (Czyli rozgrywka F2P)
  • System bonów standardowy, dzięki czemu każda postać będzie w pełni zbalansowana a dmg odpowiednio ustawione pod wojny/pvp.
  • Punkty za zabijanie graczy + ranking.
  • Bronie do PvP będzie robiło się z broni 65lv.
  • Misje za bony na ludzi, hp, magie itp.
  • System osiągnięć (PO) + sklep za PO, a w sklepie: Fryzury, pety, kostiumy itp.
  • Możliwość dokupienia statystyk (x Yang/Brył = +2 HP, int, siła lub zręka).
  • Arena PvP.
  • Dostępne unikaty na serwerze, które można zdobyć z eventów.

Czy zagralibyście na takim serwerze? Wiem, że wiele osób czeka na coś takiego, ponieważ jest już zmęczona serwerami przeładowanymi "nowościami", które tylko psują rozgrywkę. Dlatego tworzę ten temat po to, aby dowiedzieć się czy jest sens ruszać z takim projektem.

Jestem również otwarty na wszelkie propozycje co do serwera, osoby chętne do pomocy przy projekcie również mile widziane. 

Także czekam na wypowiedzi :)

"Osoby Chętne do pomocy" jaką formę ta pomoc miała by przyjąć 

?!

Byłbym zainteresowany jeżeli byłoby to sprawdzenie serwera w poszukiwaniu ewentualnych bugów i innych rzeczy,bądź po starcie pomoc w szukaniu cheaterów w grze lub szykowanie ewentualnych eventów. Zainteresowała mnie twoja prezentacja chociaż czy maksymalny 100 poziom to nie za mały ja bym dał 175 chociażby dlatego że wiele serwerów po updacie lvl i setów (Nemedia) upadło . Twój pomysł na serwer jest bardzo interesujący dzięki czemu może uzyskać dużą popularność. 

• Skile P na start.
  • Brak ulepszaczy.
  • System bonów standardowy, dzięki czemu każda postać będzie w pełni zbalansowana a dmg odpowiednio ustawione pod wojny/pvp.
  • System osiągnięć (PO) + sklep za PO, a w sklepie: Fryzury, pety, kostiumy itp.
  • Arena PvP.

Czy zagralibyście na takim serwerze? Wiem, że wiele osób czeka na coś takiego, ponieważ jest już zmęczona serwerami przeładowanymi "nowościami", które tylko psują rozgrywkę. Dlatego tworzę ten temat po to, aby dowiedzieć się czy jest sens ruszać z takim projektem.

Jestem również otwarty na wszelkie propozycje co do serwera, osoby chętne do pomocy przy projekcie również mile widziane. 

"Osoby Chętne do pomocy" jaką formę ta pomoc miała by przyjąć?!

Byłbym zainteresowany jeżeli byłoby to sprawdzenie serwera w poszukiwaniu ewentualnych bugów i innych rzeczy,bądź po starcie pomoc w szukaniu cheaterów w grze lub szykowanie ewentualnych eventów. Zainteresowała mnie twoja prezentacja chociaż czy maksymalny 100 poziom to nie za mały ja bym dał 175 chociażby dlatego że wiele serwerów po updacie lvl i setów #Nemedia upadło . Twój pomysł na serwer jest bardzo interesujący dzięki czemu może uzyskać dużą popularność. 

• Skile P na start.
  • Brak ulepszaczy.
  • Arena PvP.

"Osoby Chętne do pomocy" jaką formę ta pomoc miała by przyjąć?!

Byłbym zainteresowany jeżeli byłoby to sprawdzenie serwera w poszukiwaniu ewentualnych bugów i innych rzeczy,bądź po starcie pomoc w szukaniu cheaterów w grze lub szykowanie ewentualnych eventów. Zainteresowała mnie twoja prezentacja chociaż czy maksymalny 100 poziom to nie za mały ja bym dał 175 chociażby dlatego że wiele serwerów po updacie lvl i setów #Nemedia upadło . Twój pomysł na serwer jest bardzo interesujący dzięki czemu może uzyskać dużą popularność. 

Opublikowano

Dobry pomysł ale zaraz Perserga wpadnie napisać, że na serwer i tak nikt nie wejdzie bo na cortiumie każdy gra xD

Zrób tak by serwer się szybko nie znudził ale by nie był też taki, że mamy wszystko pod nosem i trzeba jedynie eq wybonować lub expić/zdobywać bonusy poprzez zabijanie ludzi bo wtedy nowe osoby są na straconej pozycji :)

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Ta, na cortiumie gra tyle osób co.

Nowy serwer, myślę, że z lekkimi dodatkami - tak jak napisałeś jest wystarczający, aktualizacje np co tydzień/dwa. 10/15 leveli. Byleby było co robić.

Opublikowano

• Skile P na start.
  • Brak ulepszaczy.
  • Arena PvP.

"Osoby Chętne do pomocy" jaką formę ta pomoc miała by przyjąć 

?!

Byłbym zainteresowany jeżeli byłoby to sprawdzenie serwera w poszukiwaniu ewentualnych bugów i innych rzeczy,bądź po starcie pomoc w szukaniu cheaterów w grze lub szykowanie ewentualnych eventów. Zainteresowała mnie twoja prezentacja chociaż czy maksymalny 100 poziom to nie za mały ja bym dał 175 chociażby dlatego że wiele serwerów po updacie lvl i setów (Nemedia) upadło . Twój pomysł na serwer jest bardzo interesujący dzięki czemu może uzyskać dużą popularność. 

Między innymi o taką pomoc mi chodzi. Mam zamiar organizować eventy przynajmniej 4 razy w tygodniu, a nie zawsze mam czas. :)

100lv na początek wystarczy, co miesiąc na pewno będą dochodzić nowe poziomy.

Dobry pomysł ale zaraz Perserga wpadnie napisać, że na serwer i tak nikt nie wejdzie bo na cortiumie każdy gra xD

Zrób tak by serwer się szybko nie znudził ale by nie był też taki, że mamy wszystko pod nosem i trzeba jedynie eq wybonować lub expić/zdobywać bonusy poprzez zabijanie ludzi bo wtedy nowe osoby są na straconej pozycji :)

Na cortiumie gra 200 osob i pewnie niedługo zacznie się podkręcanie licznika./

Na serwerze dostępny będzie sklep za PO, w którym będą kostiumy, fryzury itp. z bonami, będzie można też dokupić statystyki (5b za +2 wybranej staty, 1b = 25kkk) więc yangi i brył też będą miały znaczenie. Z dropem chcę zrobić tak, żeby 1kkk dropiło w -/+ 1h. 

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Można powiedzieć że prace nad serwerem dobiegają końca, na dniach można pomyśleć o postawieniu już forum a na fanpage zapraszam was już 

To jest ukryta treść, proszę

Lajkujcie, rozsyłajcie znajomym. Jeśli pojawi się pierwsza aktywność od razu publikuje pierwsze screeny z serwera ^^

Ps. dodałem 3 nowe punkty do tematu.

Ps2. Chętne osoby do nieoficjalnych beta testów niech piszą na gg lub PW :)

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

jest dobrze ale jak to na nieoficjalenj becie malo rzeczy do roboty i balans ;D

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

jest dobrze ale jak to na nieoficjalenj becie malo rzeczy do roboty i balans ;D

Balans już jest w sumie prawie gotowy, klasy magiczne troche biją, ale rosa na magie powinna rozwiązać ten problem. Dzisiaj w nocy będą jeszcze dodane misje, więc będzie co robić. Zapraszam na bete :)

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

a co z hitami u wp body i ew ninja  bo przy 80 abs bija 3-4k z hita ;/ gdzie ich skille wynasza taki sam dmg 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Coś już niby robią..

https://www.facebook.com/RastoriaMT2/

Można powiedzieć że prace nad serwerem dobiegają końca, na dniach można pomyśleć o postawieniu już forum a na fanpage zapraszam was już 

To jest ukryta treść, proszę

Lajkujcie, rozsyłajcie znajomym. Jeśli pojawi się pierwsza aktywność od razu publikuje pierwsze screeny z serwera ^^

Ps. dodałem 3 nowe punkty do tematu.

Ps2. Chętne osoby do nieoficjalnych beta testów niech piszą na gg lub PW :)

To które w końcu 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...