Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo 3 jak jest z liczbą graczy?

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, dużo ludzi gra w diii czy juz ta gra odchodzi w niepamięć? warto zaczynać grę? i czy jest dalej AH czy to usuneli? bo coś czytałem że zostanie lub został usunięty. No i na końcu czy ta stronka jest zaufana? http://www.fabrykakluczy.pl/game/diablo-3-28/diablo-3-battlechest-diablo-3-standard-reaper-of-souls-cdkey-klucz-483.html

Opublikowano

AH to zostało usunięte lata świetlne temu :v Jak dla mnie zawsze będzie warto zaczynać grę, jest wystarczająca ilość osób do zapewnienia sobie towarzyszy do wspólnej gry, a gra sama w sobie jest świetna. Na temat stronki się nie wypowiem, bo nie wiem.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Jest bardzo duzo graczy, polska spolecznosc jest okej, przynajmniej dla mnie i fajnie sobie znalezc ekipe do gry.

QL4A4Sf.png

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeżeli planujesz grać to poczekaj na sezon z nekromantą, wtedy masa osób wróci do Diablo, obecnie jest faktycznie z kim grać ale sama gra niewiele się zmieniła od mniej więcej roku czasu

Opublikowano

Jeżeli planujesz grać to poczekaj na sezon z nekromantą, wtedy masa osób wróci do Diablo, obecnie jest faktycznie z kim grać ale sama gra niewiele się zmieniła od mniej więcej roku czasu

To dobrze, że przestałem grać właśnie około rok temu :P jakby jakikolwiek handel w grze był to by może ludzi więcej grało a tak to najlepsze legendy i zestawy walają się pod skrytką bo ludzie już je mają. Grindowanie szczelin mnie nie jara.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Generalnie gra umarła, aczkolwiek od czasu do czasu sobie wchodzę popatrzeć jak zmienia się w grę do kosza. 

• Aive zmienił(a) tytuł na Diablo 3 jak jest z liczbą graczy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...