Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orc Fortress Old and Used Backpack

Electro12x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie tylko do doświadczonych graczy i nie wklejacie mi tu nic z tibi wiki itp.

Więc moje pytanie brzmi w w którym miejscu się respi ten jedyny Orc z którego wypada Old And Used Backpack,

Oraz Kiedy Się ten Orc respi lub też co ile ?

Oczekuje Konkretnych odpowiedzi.

Z Góry Dzięki.

Opublikowano

w którym miejscu się respi ten jedyny Orc

To jest zwykły Orc, nie różni się niczym od zwykłego. Respi się w środku fortecy, nie na murach. Szansa, że to wydropisz jest tak mała, że nawet nie ma żadnych statystyk loota na Tibiopedii/Tibia Wiki.

Opublikowano

w którym miejscu się respi ten jedyny Orc

To jest zwykły Orc, nie różni się niczym od zwykłego. Respi się w środku fortecy, nie na murach. Szansa, że to wydropisz jest tak mała, że nawet nie ma żadnych statystyk loota na Tibiopedii/Tibia Wiki.

to nie jest zwykł orc To jest Specjalny orc powiedzmy że boss respi się nad  uwięzionym elfem, Generalnie chodzi mi o RESP tego orca co ile on sie pojawia .

Opublikowano

To jest zwykły orc w prawej górnej części orc fortress który nie wiadomo co ile się respi.

Przeszukasz cały internet, spytasz każdego a i tak dostaniesz odpowiedz że respi się losowo, jak np Ghazbaran ;D.

Opublikowano

To jest zwykly orc, ktory respi sie losowo zamiast orca na terenie orc fortress. Moze wypasc Ci gdziekolwiek w fortrecy. Nie jest ustalone gdzie dokladnie jest ten resp. Mi sie trafil mniejwiecej na srodku mapy po prawej stronie i bocilem tam przez tydzien po 6-8h

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

To jest zwykly orc, ktory respi sie losowo zamiast orca na terenie orc fortress. Moze wypasc Ci gdziekolwiek w fortrecy. Nie jest ustalone gdzie dokladnie jest ten resp. Mi sie trafil mniejwiecej na srodku mapy po prawej stronie i bocilem tam przez tydzien po 6-8h

Nie prawda według mnie to co mówisz ten orc ma określony resp w prawym górnym rogu na of mam tam wylogowanego specjalnie hara i loguje codziennie o 10 aby zabić orka.Raz tylko wydropiłem ten bp właśnie tam a znam typa który ma wylogowane hary na każdym świecie w tym miejscu i bot mu tylko loguje codziennie.Miesięcznie ma kilka bpków z tego bosa od 2 do 3

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Nie prawda według mnie to co mówisz ten orc ma określony resp w prawym górnym rogu na of mam tam wylogowanego specjalnie hara i loguje codziennie o 10 aby zabić orka.Raz tylko wydropiłem ten bp właśnie tam a znam typa który ma wylogowane hary na każdym świecie w tym miejscu i bot mu tylko loguje codziennie.Miesięcznie ma kilka bpków z tego bosa od 2 do 3

picsor.jpg

Napisalem wiadomosc, ze swojego wlasnego doswiadczenia. Takie same informacje sa na tibia.wikia. tibia-wiki. Tez ludzie to testuja. Akurat to, ze jakis koles ma x charow na x swiatach, zeby locic old bp jest dla mnie bajeczka, bo ten orc nie ma spawnu po SS tylko jest to losowe. I btw SS jest o bodajze 7 rano, a nie 10 ( nie pamietam, bo dawno nie gralem na rl tibi) :)

Wiec z tego co napisales to "specjalne chary" musialy by codziennie logowac po SS'ie i czekac na "okreslony resp".

Gdyby byl okreslony resp tego orca to juz dawno wszyscy by o tym wiedzieli :) A uwierz mi, boty spedzily tam naprawde duza ilosc godzin, bo sam kupilem specjalnie skrypt na OF :)

@Edit

Probowalem znalezc ten skrypt, ktorego uzywalem, ale nie pamietam od kogo go kupilem. Pozdrawiam Pana Nikodyma :D + nie wiem co masz na mysli piszac "hara". Nie wiem od czego to zwrot xD

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

Spróbuj zalogować na jakiś świat po ssie to zobaczysz dwa dedy orców codziennie bot tam loguje na większości światów.Koleś loguje i wybije orki z nadzieją na tego jedynego i mu się czasem udaje.Ten spawn jest tak losowy że mu bot loguje na vpsie i zabija po czym robi loga i tak dzień w dzień

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...