Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tec-9 | Czapa lodowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa: tec-9 czapa lodowa

Stan: Fabrycznie Nowy

typ wyceny: Euro,Klucze

Zdjecie: w załaczniku

Informacje dodatkowe:

Sticker: Team EnVyUs (Hologram) | Atlanta 2017, Team EnVyUs (Hologram) | Atlanta 2017, Team Liquid (Hologram) | Atlanta 2017, North (Hologram) | Atlanta 2017

post-1485768-0-04257000-1488223210_thumb.png

Opublikowano

Na pewno więcej niż normalna cena, z tego co widać naklejki podważają cenę na rynku steam.

Ja bym wystawiał od 50 centów do 1e

Opublikowano

Na pewno więcej niż normalna cena, z tego co widać naklejki podważają cenę na rynku steam.

30€ od razu

przy takich śmieciowych skinach ludzie kupują pierwsze z listy, więc nie licz na więcej, wystaw za cenę marketową albo sobie zachowaj, jeśli nie potrzebujesz tych 20 centów

jeśli sam nakleiłeś te wlepy to zje*ałeś

tenor.gif

Opublikowano

Ja na twoim miejscu wystawiłbym na 2-3 dni drożej i może zejdzie. Jak ktoś kupuje skiny i mu zalezy na naklejkach to da drożej ;) wystaw za 80 centów :D.

Opublikowano

30€ od razu

przy takich śmieciowych skinach ludzie kupują pierwsze z listy, więc nie licz na więcej, wystaw za cenę marketową albo sobie zachowaj, jeśli nie potrzebujesz tych 20 centów

jeśli sam nakleiłeś te wlepy to zje*ałeś

60$ od razu

Jak patrzą na naklejki to nie kupują pierwsze z listy. 

Tyle mam do powiedzenia

Opublikowano

chce sie wymienic na csgo lounge

No i co z tego, że chcesz się wymienić jak nikt nie będzie sie wymieniał skinem co jest warty złotówkę xD. Oszalałeś?

Opublikowano

od 26 centów jest.... chyba ty masz demo 

żegnam 

Czy ty rozumiesz mały botku, że:

1) Zacytowałem twojego posta więc to, że go zmienisz nic nie da i tak widać, że wprowadzasz w błąd.

2) Autor nie pyta od ilu chodzi skin bo to sobie może sprawdzić klikając na skina w ekwipunku...

3) Temat służy wycenie skinów, z naklejkami, paternami, skinów których nie ma w markecie, mają niski float itd. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...