Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam bota do CSGOPolygon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na yt pelno tego ale od razu mowie Ci, ze nie warto... te na przewidywanie koloru czesciej sie myla niz moja taktyka a te na podwajanie nie maja sensu gdyz strona jest tak ustawiona zeby sie nie dac takim bocikom :/ musialbys smiec z 1k dolarow i grac stawka po 1 ;) ale jak jednak chceszz zaryzykowac to pisz pw, cos tam mam ;)

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że boty na % nie istnieją. W 99% przypadkach jest to określenie w proc. jaką cześć puli stanowi dany kolor. Istnieje metoda, którą można farmić coinsy. Na dwóch botach przy wkładzie własnym 200$ miesięcznie ściągam z nich 1000-1200 (zależy od rozdania kolorów), jednak nie znajdziecie go za darmo z opcją wykorzystującą metodą, którą np ja zarabiam.

Jak już chcesz szukać czegoś dobrego to x2 bota, jednak z zaufanego źródła.

Jeżeli interesuje Cie metoda, mogę Ci odsprzedać działania, jednak będziesz musiał robić to manualnie ze względu, że bota nie jestem wstanie udostępnić, ponieważ twórca zastosował system logowań i łatwo mu sprawdzić logi z ewentualnie mojego ID. Wszystko potwierdzam ss'ami, że działa.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...