Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonMu | Start Nowej Edycji 26.05.2018 godz. 18.00! | Sezon 6ep3 | exp: 600x, drop:30%

Dragonmu24

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy helper jest tylko czasowy czy to moje wrażenie? Bo zdaje mi się że helper działa tylko przez pewien czas a potem wyłącza się. A szkoda.

Opublikowano
Dnia 3.06.2018 o 13:11, DIPPY napisał:

Czy helper jest tylko czasowy czy to moje wrażenie? Bo zdaje mi się że helper działa tylko przez pewien czas a potem wyłącza się. A szkoda.

Zgadza się, helper działa czasowo. I tak już jest dużym ułatwieniem :)

Problem z itemkami 380/400lvl został naprawiony i już nie powodują DC :)

Opublikowano

boost_witch_www_2.jpg

Golden Fenrir do wygrania!

Zapraszamy na kolejny Event z serii Witch Hunt Boost. Na kilku mapach (Atlans, Tarkan, Lost Tower, Aida and Kanturu) pojawią sie nowe moby (Witch Queen) i ich zabijanie będzie naliczane (licznik znajduję się na stronie). Dla 5 najlepszych łowców czekają atrakcyjne nagrody, nagroda główna to Golden Fenrir! :)

Ponadto exp będzie 2x większy. Platinum Coinsy (za paypal i przelew) będą także przyznawane także podwójnie. Czas trwania eventu: 16.06-17.06

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...