Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonMu | Start Nowej Edycji 26.05.2018 godz. 18.00! | Sezon 6ep3 | exp: 600x, drop:30%

Dragonmu24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczynamy 5-dniowy event majówkowy: WITCH-HUNT BOOST EVENT! Zaczynamy 29.04 i konczymy 3 maja. Przez 3 dni exp będzie dwukrotnie większy, za donate beda przyznawane 50% wiecej crd. Przygotowalismy takze specjalny konkurs, na kilku mapkach pojawiły się czarownice. Top 5 łowców czarownic otrzyma nagrody na koniec eventu w postaci Platinum Coins. Tableka z Top5 znajduje sie na dole strony. 

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam

Zapraszam na serw, miła atmosfera,arena,pomocni gracze administracja eventy robi.Serw godny polecenia.

Pozdrawiam user.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszamy wszystkich na start nowej edycji na DragonMU! 10.06.2017 o godz. 17.00 ! Dziękujemy wszystkim graczom za wspólnie spędzony czas na obecnej edycji. Wszyscy gracze z TOP 50 otrzymają bonus na nowej edycji - 1000 PC! Szykujemy dla Was kilka ciekawych zmian i ulepszeń na serwerze, więcej info niebawem!

Opublikowano

Już nie mogę sie doczekać nowej edycji , Pare lat nie grania ^^ 

Tylko jedno ale pytanie czy  bedzie nornmalne mu bez 3rd i innymi itemami i dzewkiem i innymi pier..dolami ;d jak tak to trzeba dac rade 

Opublikowano

Na Dragonie mamy pełen sezon 6e3, także i wingi 3rd są i niektóre itemy których nie było na wczesniejszych sezonach tez, master skill tree tez jest ale idzie to wszystko bardzo szybko ogarnac i gra jest duzo ciekawsza :) 

Opublikowano

Dobrze bo kiedy normalnie teraz to wymyślają pliki i te podobne ;d ..  Mam nadzieje ze na start każdy gracz dostanie bonusa na 2-3 dni vipa :) 

Pytanie i  od kiedy będzie można już Webshopie coś zamówić na start ? 

Opublikowano

Top 5 voters z konczacej sie edycji otrzymaja swoje nagrody w postaci Platinum Coins na nowej edycji zarowno za miesiac maj jak i czerwiec!

Opublikowano

Od nowej edycji wprowadzamy na DragonMU nowy system punktowy za rr/gr! Od teraz za kazdy rest gracz otrzyma 500 pkt do rozdania, a za kazdy gr 7000 pkt! Reset = 500* (1+reset), GR = 7000 * (1+GR). Maks staty beda do wyrobienia juz na 11/12 GR !

Opublikowano

Da sie jakos smsem kupic coiny, ale z angielskiej karty (funty)?

Mozna korzystac z tego samego klienta co na poprzedniej edycji?

uberpowerrrrrrrrrrrrrrrrr, noby do lagi

Opublikowano

inne gry na kompie Ci sie nie zacinaja? Sprobuj we wlasciwosciach > kompatybilnosc > zgodnosc z systeme xp oraz odpal maina prawym > uruchom jako administrator.

Opublikowano

Zapraszamy na Witch Hunt Boost Event! 3 dni dwukrotnie wiekszy exp! 23-25 czerwca. Na kilku mapach pojawią się czarownice, za ich zabicie naliczają się punkty. Dla 5 najlepszych łowców przygotowaliśmy nagrody - więcej informacji znajdziecie na naszej stronie.

Opublikowano

Admin pytanko mam. A w zasadzie dwa.  Czy jest Jakies forum serwera? Pytanie odnosnie eventu jak silne sa te czarownice i ile RR trzeba miec aby me ubic bez problemowo. :p

Opublikowano

Wystarczy spokojnie 1 lub 2 rr zeby ubic czarownice. Co do forum to komunikację opieramy na fanpage'u na fb - tam dzieliimy sie najnowszymi informacjami i wymieniamy spostrzezeniami.

Opublikowano

Dobra napisz mi ktoś czy warto wbić.. gram obecnie na 15/25 exp i gra się fajnie, nie jest zbyt łatwo ale nie nudzi się... jednak nie chce mi się ciągle afczyć i chętnie bym pograł na lekko większym expie. Znam dragon ale nie przywiązywałem nigdy wagi do tego, czy server stabilny czy nie bo moja gra zazwyczaj kończyla się po tygodniu ^^ obecnie l4 więc mogę pograć dłużej o ile mnie server zatrzyma. Proste pytanie i liczę na prostą odp - warto? nie nudzi się? idzie coś osiągnąć grając samemu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...