Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, szukam kogoś kto zajmuje się analizowaniem meczów cs:go, gdyż chciałbym z powrotem zacząć obstawiać mecze. Problem tkwi w tym, że nie chce mi się oglądać meczów, analizować co danej drużynie wychodzi dobrze/źle, więc poszukuję takowej osoby. Jeśli ktoś jest naprawdę w tym dobry jestem w stanie zapłacić za takowe usługi. Najlepiej, aby był to ktoś zaufany i siedzący w tym długo, bo nie chciałbym przewalić nie dość, że skinów to hajsu na opłacenie typa. Pamiętam, że kiedyś korzystałem z usług jakiegoś Japończyka (?), wymagał on posiadać subskrypcję jego kanału twitch po czym dodawał do grupy steam i tam mówił na kogo warto obstawić + dlaczego tak sądzi. Z jego pomocą można było obstawić dobrze 7/8 na 10 meczów. Niestety w wakacje zaprzestałem obstawiać, bo mi się nie chciało po czym zgubiłem jego nick i kontakt z nim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...