Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - gra się nie uruchamia

Arczi443

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj przy włączaniu FIFA15 w momencie ładowania się gry z messim na tle gra sie zlagowała, po zwinięciu wyskoczył błąd "program przestał działać" uruchomiłem jako administrator - to samo. Zreinstallowałem więc grę i znów próbowałem odpalić normalnie i jako administrator, skutek ten sam. Przejrzałem internet w poszukiwaniu pomocy i natknąłem się na dość stary wątek w którym gość miał ten sam problem i kazali mu wyłączyć w systemie funkcję DEP dla tego programu. Zastosowałem się do tego lecz w momencie kiedy kliknąłem "dodaj" i chciałem dodać program fify 15 to wyskoczył mi taki oto błąd: "nie można ustawić atrybutów funkcji dep na 64 bitowych plikach wykonywalnych" przeszukałem internet w poszukiwaniu informacji lecz nic nie znalazłem. :/

Opublikowano

Gra oryginalna sprzęt spokojnie spełniający wymagania

Gra jest oryginalna? Jak chodzą inne gry? Jak działają dobrze to może to być wina głównie samych plików gry.

8902314106109971000808.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...