Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupować w croppie czy jest to nic nie warty sklep ? :o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedyne z czym mi się kojarzy Cropp, to szmaty i bluzy, które ma co drugi gimbus i waper w zawodówce.

Jakościowo do niczego, miałem kilka tych bluz, każda zaczynała się mechacić, kulkować po 5 praniach + denerwowało to, że gdy szedłem przez miasto, to nie mogłem nie przejść obok chociaż jednego frajera z fryzurą z wygolonymi bokami, Najeczkami i identyczną bluzą. Tak, Cropp jest nic nie warty. 

5465845486.png

Opublikowano

Jedyne z czym mi się kojarzy Cropp, to szmaty i bluzy, które ma co drugi gimbus i waper w zawodówce.

Jakościowo do niczego, miałem kilka tych bluz, każda zaczynała się mechacić, kulkować po 5 praniach + denerwowało to, że gdy szedłem przez miasto, to nie mogłem nie przejść obok chociaż jednego frajera z fryzurą z wygolonymi bokami, Najeczkami i identyczną bluzą. Tak, Cropp jest nic nie warty. 

A porównując do lumpeksów to cropp też wypada tak ujowo ? ? :O

Opublikowano

polecam

zobacz jeszcze house

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Opublikowano

A porównując do lumpeksów to cropp też wypada tak ujowo ? ? :O

Tak. Nie wiem czy wiesz, ale w lumpeksach często są świetne, markowe, oryginalne ciuchy za grosze. Sam się tam nie ubieram, bo jakoś do żadnego mi nie po drodze + dla mnie frajdą jest pójście z przyjaciółką/mamą do galerii (jakkolwiek to brzmi, facet lubiący zakupy z kobietami xD), ale wiem, że naprawdę można tam ciekawe rzeczy znaleźć. Oczywiście trzeba wiedzieć kiedy i w którym. Jest taka youtuberka, która na brak hajsu nie narzeka, a sama otwarcie mówi o tym, że ma trochę ciuchów z lumpeksów.  :yay:

5465845486.png

Opublikowano

super sklep mam ztamtad wszystkie ubrania :DDDDD

swietna jakosc bluz i koszulek polecam goroco

Opublikowano

Powiem ci tak.

Ubierałem się w croppie sporo lat. Tak około 5 lat w sumie. Na początku ciuchy były jakościowo na prawdę dobre, nie mogłem na nic narzekać czy to na buty, bluzy, spodnie i koszulki czy nawet kurtki.

Aktualnie sprawa ma się inaczej, jedyne co mogę polecić z tego sklepu to spodnie oraz T-shirty. Bluz oraz butów osobiście nie polecam.

Ciekawym sklepem jest Bershka czy jakoś tak, nie często tam kupuję więc mogłem przekręcić nazwę

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Cropp ma tanie ciuchy i tam się ubierają własnie gimby najczęściej z czego dużo ludzi może mieć ten ciuch co ty. 

ja od siebie w galeriach jakie sklepy są, to polecam pull&bear, bershka, tk maxx, od biedy h&m żeby kupić skiery albo majty, bo spodnie to tam kiche mają, można zare podliczyć, czasami coś sensownego na magazynach jest, jak coś z lepszym materiałem to jest Lee, Wrangler. Tak to tyle, nic fajnego w innych sklepach nigdy nie znalazłem - reserved, cropp, house, diverse, 4f i newyorker i pewnie cos jeszcze, nie polecam.

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...