Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoftyBot - 1.4.8 CRACKED

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie,

zacząłem ostatnio grywać dużo na różnych OTS-ach, a w szczególności na Medivii stąd też przyszła potrzeba aby nieco zautomatyzować niektóre żmudne czynności jakimś gotowym botem.

Na medivie są aktualnie 2 działające boty (mówię tutaj o sprawdzonych przeze mnie): LoftyBot oraz MediviaProBot oba zostały przeze mnie scrackowane.

LoftyBot to nic innego jak zwykły skrypt w AutoIT stąd też nie wymagało to ode mnie zbyt dużego wysiłku aby go scrackować. Ale nie owijając dalej w bawełnę, poniżej podaję działającego LoftyBota w wersji 1.4.8 bez potrzeby uwierzytelniania. Źródła nie podaję, ale każdy kto choć trochę bawi się informatyką, nie powinien mieć najmniejszego problemu z jego wyciągnięciem.

Download:

To jest ukryta treść, proszę

Virustotal:

To jest ukryta treść, proszę

Zapewniam, że w środku nie ma żadnego wirusa pomimo powyższego wyniku: potencjalne zainfekowanie zostało wykryte w "ImageSearchDLLx32.dll" która jest często wykorzystywana w skryptach AutoIT stąd też, nie martwcie się tym, po drugie potencjalny wirus został wykryty przez niszowe antywirusy, w samym .exe bota nic nie ma.

Edytowane przez Narkon
Opublikowano

Konfiguracja jest zawsze taka sama, niezależnie od OTS-a -> https://www.youtube.com/watch?v=KN3G2qbHKoI

LoftyBot wspiera akutalnie:

- Medivia OTS (after update 2.0 - new client)
- Nastarius OTS
- Tibijka OTS
- Darkot OTS
- Classictibia.com 
- Raretibia.com
- Dolnera.com
- play.tibians.org
- All others OTS with client look (like official) or otclient (custom client)
Opublikowano

Konfiguracja jest zawsze taka sama, niezależnie od OTS-a -> https://www.youtube.com/watch?v=KN3G2qbHKoI

- Nastarius OTS
- Tibijka OTS
- Darkot OTS
- Classictibia.com 
- Raretibia.com
- Dolnera.com
- play.tibians.org

rozumiem nie pytalem o konfiguracje bota lecz o wlaczenie go na tibianus.org

bo gdy odpalam pisze odrazu ze  I don't see tibijka client and hp bar a ja opalam tibianus otsa nie tibijke

Opublikowano

Ciężko mi stwierdzić dlaczego, musiałbym spojrzeć w kod źródłowy bota (być może autor coś sknocił). Postaram się później to zrobić.

Opublikowano

Ciężko mi stwierdzić dlaczego, musiałbym spojrzeć w kod źródłowy bota (być może autor coś sknocił). Postaram się później to zrobić.

jakbys mogl zrobic zeby na tibianus chodzilo bylo by git

pewnie nie tylko mi bys pomogl ;p

Opublikowano

Bo nie on jest autorem bota, on go tylko scrackował - usunął parę linijek kodu i wrzucił Wam tutaj.

napisalem autor jako autor tematu,

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam. Po odpaleniu bota na Medivi dostaję informację, że hp i mp zostało znalezione, lecz od razu spada wartość w bocie do 0%. Slime trainer działa, auto food też ale przez to, że nie przechwytuje % hp nie działą auto spell caster. Czy autor tego tematu jest w stanie uaktualnić wersję, bo z tego co czytałem na forum bota jest jakiś problem z Medivią. Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam. Po odpaleniu bota na Medivi dostaję informację, że hp i mp zostało znalezione, lecz od razu spada wartość w bocie do 0%. Slime trainer działa, auto food też ale przez to, że nie przechwytuje % hp nie działą auto spell caster. Czy autor tego tematu jest w stanie uaktualnić wersję, bo z tego co czytałem na forum bota jest jakiś problem z Medivią. Pozdrawiam.

Autor cracka jedynie usunął zabezpieczenia, wątpię, że mu się będzie chciało analizować cały kod i coś poprawiać.

macie tutaj dzialajacy crack

https://mega.nz/fm/0LQxVZpD

Wysłałeś link do pustego katalogu.

Opublikowano

dziala wam na wykopots?

Bot działa głównie przez bibliotekę imagesearch w au3, więc jeżeli ich client nie różni się diametralnie od tych niżej, to powinien działać.

- Nastarius OTS
- Tibijka OTS
- Darkot OTS
- Classictibia.com 
- Raretibia.com
- Dolnera.com
- play.tibians.org

Opublikowano

Część funkcji działa lecz nie odnajduje paska HP. Potrzebuje pomocy kogoś kto ma wykupioną subskrypcje, jest tu taka osoba?

• 9 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...