Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkOrbit Bocenie

Maddaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie czy spadła wam może ilość zarobionego uridium z boxów? Na podwajaczu dziennie dochodziłem do 6-7k uri na godzinę a teraz ledwo 2,5k Nie wiem czy to wina bota bo ilość 6-7k miałem na candy bocie ale teraz testowałem s-bota oraz Doba od V5 dev i niestety wynik max 2,5k

Opublikowano

Potwierdzone info?

Potwierdzam, zauważalny spadek po dłuższym boceniu. 

Poza tym przerwa 1-3 dni zrobi dobrze dla Twojego konta, bo chyba bana nie chcesz dostać? 

Opublikowano

Tylko o to chodzi, że do soboty mam podwajacz na skrzynki i licencje doba kupioną również do soboty. Puszczenie bocika tylko i wyłącznie na alieny było by okej ?

Opublikowano

no jeszcze jak

wyciągniesz więcej urki (zależnie od stanu konta) i boć 24/7 bo szkoda licencji na marnowanie.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

no jeszcze jak

wyciągniesz więcej urki (zależnie od stanu konta) i boć 24/7 bo szkoda licencji na marnowanie.

Wyczuwam sarkazm. Akurat o Bana tu nie chodzi bo nasze kochane bugpoint jest zbyt tępe i szkoda im banować ich ostatnich graczy.  Chodzi mi tylko o to czy skrzynki wrócą do normy bo dostawanie samych kredek i jedynki mnie jakoś nie pociesza.

Opublikowano

Tylko o to chodzi, że do soboty mam podwajacz na skrzynki i licencje doba kupioną również do soboty. Puszczenie bocika tylko i wyłącznie na alieny było by okej ?

Alienki, dosłowanie 24/7 na Dobie.

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...