Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Strona WWW dla serwerów TeamSpeak

carbonx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładna, przejrzysta strona. Może nie użyje jej u siebie, ale posłuży mi za swego rodzaju wzorzec. :) Powodzenia w rozwijaniu stronki oraz umiejętności! ;)

736181470940422997756.png

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 22.05.2017 o 23:47, AKUKU597 napisał:

@carbonx mam problem jak dodaję parę rang administracyjnych to mi nie działa strona to jest bug czy źle ustawiam 

najlepiej podpisać to pod range supportową w tedy nie ma żadnego problemu ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Po bardzo długiej przerwie informuję o wznowieniu prac nad projektem. 

Z racji zostawionych ponad 20 like'ów do końca listopada udostępnię wam dużą aktualizację wraz z nowym templatem.

Do 12.11 czekam na wasze propozycje, postaram się je wszystkie uwzględnić. 

Pozdrawiam, @carbonx.

Opublikowano

Mam propozycję aby w configu można było zapisać wszystkie rangi administracyjne, a nie tylko jedną, ponieważ podczas wpisania po przecinku wszystkich strona się nie wyświetla.
Druga propozycja do możliwość wysyłania "ticketów", np. jeżeli użytkownik ma jakiś problem, bez problemu skontaktuje się z administracją poprzez stronę.

Pozdrawiam :)

Opublikowano
3 godziny temu, DragonHD112 napisał:

Mam propozycję aby w configu można było zapisać wszystkie rangi administracyjne, a nie tylko jedną, ponieważ podczas wpisania po przecinku wszystkich strona się nie wyświetla.
Druga propozycja do możliwość wysyłania "ticketów", np. jeżeli użytkownik ma jakiś problem, bez problemu skontaktuje się z administracją poprzez stronę.

Pozdrawiam :)

1. Jeżeli chodzi o większą ilość rang administracyjnych - tak.

2. Co do systemu ticketów to o czymś bardzo prostym pomyślę. 

Opublikowano
1 minutę temu, carbonx napisał:

1. Jeżeli chodzi o większą ilość rang administracyjnych - tak.

2. Co do systemu ticketów to o czymś bardzo prostym pomyślę. 

No tak, chodzi mi o prosty system a nie żaden zaawansowany typu live chat z administratorem :P 

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 1/29/2018 o 05:21, 20jack01 napisał:

Jeżeli aktualne, to fajną opcją byłby panel rang na stronie ;)

z tego co wiem, projekt jest porzucony gdyż ludzie nie potrafią uznać pracy autora, pozatym sam autor nie ma czasu.

Co do panelu rang, wiązałoby się to z lekkim przepisaniem całości, sądzę wiec że autor byłby skłonny to wykonać prywatnie, ale za opłatą.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...