Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Była jakaś strona na której za granie 1vs1 wygrywało się jakieś tam centy, jest sens tam grać? I czy istnieje jakaś strona na której chociaż trochę sensownie można jakieś skiny zgarnąć? Gram tak na poziomie le/lem. Wiadomo, że nagle w 1 dzień nie będę miał 2 euro za to, ale żeby coś tam chociaż wpadało + trening trochę na takim czymś jest :D

Opublikowano

@up

Grałem na owej stronie 2 miesiące temu ,nie wpłaciłem nawet centa ,a wyciągnałem ak'acza wartego ~30-40$ ,tylko jest jeden problem PEŁNOOOO cheaterów.

Opublikowano

@up

Grałem na owej stronie 2 miesiące temu ,nie wpłaciłem nawet centa ,a wyciągnałem ak'acza wartego ~30-40$ ,tylko jest jeden problem PEŁNOOOO cheaterów.

no ja tam od listopada, czy grudnia chciałem coś wypłacić, ciągle nie mieli skinów, jakiś tam update strony był, to dali 35 dni do restocka, mimo że mają kilkadziesiąt botów mających po kilkaset skinów, kos itd.

wystarczy spojrzeć na to, że ciągle za 12k tych coinsów jest kosa do kupienia, a ten błąd był zgłaszany w lutym, czy nawet styczniu

tenor.gif

Opublikowano

Powiem Ci tak ,codziennie starałem się zebrać 2-3$ ,pewnego dnia zagrałem za stawkę 10$ i wygrałem meczyk (oczywiście z cheaterem ^^) ,ogólnie zajęło mi to ok.2 tygodni.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja grałem na kickbacku juz troche czasu do tego 30k uzbierało mi się z posiadania strony w nicku. Na początku tej strony wypłaciłem Glocka water elementala Fn teraz już nic nie można wypłacić a support nie odpowiada ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...