Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W co polecacie zainwestować?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ,

Planuję wydać 100-200zł na jakąś ruletkę ,żeby mieć w miarę okey profit (gram małymi stawkami)

Moje pytanie się rodzi .. ,jakie strony polecacie ,gdzie kupić jakieś coinsy itp?

Ogólnie kiedyś wydałem 20zł i zarobiłem na tym 70$ (jakaś tam kosa) grając małymi stawkami i chciałbym ową ''iwestycję'' powtórzyć ,ale większa stawką.

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zamiast w gry polecam kupic cos realnym dotyku :) sam sie o tym przekonalem ze tyle kasy tam wpakowalem a w sumie nic nie mam oprocz jakis pomalowanych broni

Opublikowano

Inwestycja we własna stronke typu ruletka/jackpot 

jeśli jesteś zainteresowany pisz na PW 

Za 200zł, to Ty ledwo jeden chuyowy skrypt możesz sobie kupić :D

Nie ma teraz legit reuletek, a jeżeli są, to nie warte uwagi.

Opublikowano

A kto powiedział że musi kupować skrypty? Przecież własna strona o wiele bardziej cieszy jak jest tworzona przez samego siebie. Wiem nie jest to proste, wręcz bardzo trudne, ale kto powiedział że nie da się tego nauczyć? Najlepiej powoli uczyć się programowania, pisania skryptów, a te 200 zł za jakiś czas wpakować w Withdrawa jak będzie stronka skończona.

Opublikowano

A kto powiedział że musi kupować skrypty? Przecież własna strona o wiele bardziej cieszy jak jest tworzona przez samego siebie. Wiem nie jest to proste, wręcz bardzo trudne, ale kto powiedział że nie da się tego nauczyć? Najlepiej powoli uczyć się programowania, pisania skryptów, a te 200 zł za jakiś czas wpakować w Withdrawa jak będzie stronka skończona.

200zł do withdrawa? co on tam da, 5 skinów? xD

ja to bym w bitcoiny inwestował, ale to raczej większymi kwotami

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...