Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejne zmiany w Mentorach!

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Marichcje
Opublikowano

"Od dzisiaj, każdy użytkownik, który chce kandydować lub zgłosić kandydata na mentora może to zrobić wysyłając prywatną wiadomość do moderatora działu w którym taka osoba się udziela. Jeżeli dział nie ma opiekuna, to może zgłosić się do moderatorów globalnych.

Każda aplikacja powinna zawierać krótkie informacje o kandydacie. Chcemy poznać dlaczego dana osoba miałaby zostać mentorem."

No to załóżmy, że chcę kogoś zgłosić to skąd ja do karbowanego chipsa wezmę o nim info? 

Skoro chcesz go zgłosić to z jakiegoś powodu, nie?

I tylko tyle? Nie muszę go pytać o wiek, imię, zainteresowania, imię psa i co tam jeszcze trzeba, byście sprawdzili czy nadaje się na poważną funkcję mentora MPCforum? phiiii

Chyba troche wyolbrzymiasz. Jesli ktos jest pomocny i okaze sie, ze ma psa rasy, ktorej ty nie lubisz, to wycofasz kandydature?

imię psa - rasy??? 

ja p******e, same trolle na tym forum, wypierdolcie ich, szmaty głupie, nie szanują nikogo i mają gdzieś imię psa 

nie pomyślałeś zjebie, że chciałam kogoś poderwać i wziąć zgłoszenie do mentorów jako pretekst do spytania o dane osobowe?????  

Opublikowano

Super sprawa, wcale tego nie pisze, żeby nie było off-topu.

nie pomyślałeś zjebie, że chciałam kogoś poderwać i wziąć zgłoszenie do mentorów jako pretekst do spytania o dane osobowe?????  

c36df32c09d24c178887891369bb4038.png

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Gość Marichcje
Opublikowano

Super sprawa, wcale tego nie pisze, żeby nie było off-topu.

c36df32c09d24c178887891369bb4038.png

( ͡° ͜ʖ ͡°)

XDDDDDDD

rozgryzles to, czytasz ze mnie jak z otwartej ksiazki walen

Opublikowano

Czy mentorzy nadal będą prowadzić bezsensowne projekty, które mają na celu pokazać sens ich istnienia? 

Nie bo ich w ogóle nie zaczną  B)

Opublikowano

"Od dzisiaj, każdy użytkownik, który chce kandydować lub zgłosić kandydata na mentora może to zrobić wysyłając prywatną wiadomość do moderatora działu w którym taka osoba się udziela. Jeżeli dział nie ma opiekuna, to może zgłosić się do moderatorów globalnych.

Każda aplikacja powinna zawierać krótkie informacje o kandydacie. Chcemy poznać dlaczego dana osoba miałaby zostać mentorem."

No to załóżmy, że chcę kogoś zgłosić to skąd ja do karbowanego chipsa wezmę o nim info? 

Skoro chcesz go zgłosić to z jakiegoś powodu, nie?

I tylko tyle? Nie muszę go pytać o wiek, imię, zainteresowania, imię psa i co tam jeszcze trzeba, byście sprawdzili czy nadaje się na poważną funkcję mentora MPCforum? phiiii

Chyba troche wyolbrzymiasz. Jesli ktos jest pomocny i okaze sie, ze ma psa rasy, ktorej ty nie lubisz, to wycofasz kandydature?

imię psa - rasy??? 

ja p******e, same trolle na tym forum, wypierdolcie ich, szmaty głupie, nie szanują nikogo i mają gdzieś imię psa 

Ty jawnogrzesznico. Ja cie podrywalem i proponowalas tylko sok.

Widac, ze lecisz tylko na plakietki 

Opublikowano

heh... mentorów już nie ma i nie będzie. 

Forum już nie ma i nie będzie.

Skoro forum nie ma to po co na nim siedzisz? Co do pomysłu to fajna sprawa! Dobre wyróżnienie dla osób, które nie chcą aplikować, a jednak wkładają masę czasu i pracy w dany dział.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Screenshot_2.jpg

Opublikowano

Czy mentorzy nadal będą prowadzić bezsensowne projekty, które mają na celu pokazać sens ich istnienia

xD

rydah for life

Opublikowano

Nie wiem gdzie mam zapytać więc zapytam tutaj. Kiedy w końcu nowy silnik forum? Trochę mnie tutaj nie było ale pamiętam jak było mówione, że przed Bożym Narodzeniem 2016 już będzie, ewentualnie trochę później. Minęły już trzy miesiące a ja tutaj dalej widzę stare śmieci. Opłaca się tutaj jeszcze siedzieć czy lepiej zawijać wrotki na inne forum?

Bardzo mi się podobo ten pomysł. Żeby nie było. :)

Nie czytałem xD

Opublikowano

Nie wiem gdzie mam zapytać więc zapytam tutaj. Kiedy w końcu nowy silnik forum? Trochę mnie tutaj nie było ale pamiętam jak było mówione, że przed Bożym Narodzeniem 2016 już będzie, ewentualnie trochę później. Minęły już trzy miesiące a ja tutaj dalej widzę stare śmieci. Opłaca się tutaj jeszcze siedzieć czy lepiej zawijać wrotki na inne forum?

Bardzo mi się podobo ten pomysł. Żeby nie było. :)

Nie czytałem xD

W piątek po maturach jak minie burza.

Screenshot_2.jpg

Opublikowano

Fajny pomysł, zawsze to jakieś wyróżnienie dla aktywnych. 

Opublikowano

A czym będą zajmować się Ci mentorzy? Aktualizacją tematów z rangami na mpc czy może pisaniem poradników jak do kogoś wysłać pw?

Skończy się jak zawsze, powodzenia.

Opublikowano

A czym będą zajmować się Ci mentorzy? Aktualizacją tematów z rangami na mpc czy może pisaniem poradników jak do kogoś wysłać pw?

Skończy się jak zawsze, powodzenia.

Oni po prostu są. To nagroda dla aktywnych osób.

Opublikowano

Jeśli dobrze rozumiem, to mentor jest swego rodzaju wyróżnieniem i światełkiem w tunelu dla nowych użytkowników, by mieli świadomość, że osoba z takową rangą należy do grona zaufanych i pomocnych osób?

Opublikowano

Jeśli dobrze rozumiem, to mentor jest swego rodzaju wyróżnieniem i światełkiem w tunelu dla nowych użytkowników, by mieli świadomość, że osoba z takową rangą należy do grona zaufanych i pomocnych osób?

Tak, dobrze rozumiesz. Jest to osoba, która ma świecić przykładem. ;) Jest to osoba, która robi bardzo dużo w dziale, a nie pełni żadnej funkcji na forum - robi to z własnej woli i chęci niesienia pomocy innym. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...