Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 573
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zdziwił mnie bardzo config, tzn. komentarze raz w języku polskim a raz angielskim ale to pierdółka :P

Czekam aż udzielą się tu twórcy innych botów.

thenewpro lubi to

Rosa - title.png

Opublikowano

Jak to okrojony mbot jest .-.

Że bot do TS'a to od razu okrojony mbot?

Z tego co widzę są autorskie i niespotykane funkcje ...

Niespotykana to jest może jedna funkcja i to jest ten warning_ban() xD 

Autorskie "Funkcje can_do() i convertinterval() od abota"

Opublikowano

przedewszystkim to jest darmowy, więc porównywanie go do mBOT'a jest według mnie nie na miejscu. A jeśli już idziesz w to porównanie, chwała autorowi za to że chce udostępnić pracę za darmo (pod jednym warunkiem, że rozwinie go do pewnego stopnia i aplikacja będzie działać bezproblemowo). Dopóki sami nie wstawimy czegoś swojego, nie mamy za bardzo prawa krytykować tego że ktoś inny to zrobi. Skoro coś jest za darmo, bierz na to poprawke. Sam za 0zł też byś nic nie zrobił, więc pozdro.

Co do samej aplikacji jest dużo do poprawy, nie będę wchodził w szczegóły tutaj gdyż nie czas i miejsce na to biorąc pod uwagę to że aplikacja jest w 1 wersji i wiadomo że nieskończona w pełnym stopniu. Powodzenia w rozwijaniu :)

Fajnie widzieć że dział się rozwija.

Pozdrawiam

saski44, thenewpro i Eros_PL lubią to

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

przedewszystkim to jest darmowy, więc porównywanie go do mBOT'a jest według mnie nie na miejscu. A jeśli już idziesz w to porównanie, chwała autorowi za to że chce udostępnić pracę za darmo (pod jednym warunkiem, że rozwinie go do pewnego stopnia i aplikacja będzie działać bezproblemowo). Dopóki sami nie wstawimy czegoś swojego, nie mamy za bardzo prawa krytykować tego że ktoś inny to zrobi. Skoro coś jest za darmo, bierz na to poprawke. Sam za 0zł też byś nic nie zrobił, więc pozdro.

Co do samej aplikacji jest dużo do poprawy, nie będę wchodził w szczegóły tutaj gdyż nie czas i miejsce na to biorąc pod uwagę to że aplikacja jest w 1 wersji i wiadomo że nieskończona w pełnym stopniu. Powodzenia w rozwijaniu :)

Pozdrawiam

Tak, sam nie daję bo jak się ma >6 lat doświadczenia, to na robienie za free nie masz czasu :>

A z mbotem porównuję go pod względem bardzo podobnego kodu.

Opublikowano

Pozdrawiam

Tak, sam nie daję bo jak się ma >6 lat doświadczenia, to na robienie za free nie masz czasu :>

A z mbotem porównuję go pod względem bardzo podobnego kodu.

No widzisz, każdy ceni się inaczej, tym bardziej nie porównujmy kogoś z doświadczeniem z ludzmi w dziale którzy często robią to z pasji i chęci rozwoju umiejętności.

Kodu mBOT'a nie mam więc się nie wypowiem, ale jeśli masz rację no to cóż, wzorce ma dziwne, widocznie inaczej nie umi :v

Vilche i Eros_PL lubią to

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Podobnego kodu, jak mbot działa na klasach a ten na zwykłych funkcjach. To porównaj go z abotem i z avnbotem zawsze znajdzie się podobieństwo ;), ponieważ programiści zazwyczaj myślą podobnie.

Catha lubi to
Opublikowano (edytowane)

Fajny bocik, + za wstawkę, na pewno się przyda.

Generalnie nie wiem o co wam chodzi, sam autor napisał w configu, że wzorował się na ABocie.

// EDIT

Po testach - działa świetnie  :yay:

Edytowane przez Kalambur99
Opublikowano

'interval' => array('weeks' => 0,'days' => 0,'hours' => 0,'minutes' => 0,'seconds' => 10),
        'data' => '1970-01-01 00:00:00', //Do not change

Czy kur#a kazdy bot na MPC musi miec to skopiowane z ABOT'a?... Wezcie zrobcie cos swojego typy...

artur8889, K-Scripts i Eros_PL lubią to
Opublikowano

Kolejny bot, który nie ma nic specjalnego. 

Rozumiem, że każdy z was chce się wybić, ale takim czymś się nie uda.

Pomyśl i stwórz coś nowego w 100% swojego.

Wiele osób ma problem do tego, że nie udostępniamy swoich prac za darmo. Dziwisz się? Skoro tutaj 1 linijkę kodu potrafią zapieprzyć, a druga sprawa, że brakuje na to czasu.

Opublikowano

'interval' => array('weeks' => 0,'days' => 0,'hours' => 0,'minutes' => 0,'seconds' => 10),

'data' => '1970-01-01 00:00:00', //Do not change

Czy kur#a kazdy bot na MPC musi miec to skopiowane z ABOT'a?... Wezcie zrobcie cos swojego typy...

Co do tego to tak, było najlepiej tego użyć.

Wiele osób ma problem do tego, że nie udostępniamy swoich prac za darmo. Dziwisz się? Skoro tutaj 1 linijkę kodu potrafią zapieprzyć, a druga sprawa, że brakuje na to czasu.

Wymyślam coś nowego dla tego w updacie będzie coś czego żadne mboty nie maja ( Chyba )

1.png

Opublikowano

Jak nic specjalnego?

Chodzi o pluginy/eventy czy jakby sposób działania bota?

Catha lubi to
Opublikowano (edytowane)

UDPATE XBOTA

Dodaliśmy do grup admina że jeżeli ktoś mu range zabierze a jest wpisany do IGNORED to mu bot odda range.

+ Dodaliśmy nową funckje która pozwala graczą dostać kanał VIP - Jeżeli gracze dopiszą sobie do nicku naprzykład vip1 a lider hvip1 to stworzy mu się kanał i będzie miał Własciciel VIP i range. Ale żeby mu się stworzył kanał musi mieć naprzykład 10 osób które dopiszę sobie vip1. - Funkcje można wyłączyć lub włączyć jest to dodatek którego nigdzie nie widziałem.

LINK: https://www.mediafire.com/?nqgwtws56h1z06s

SKAN: https://www.virustotal.com/pl/file/6694494f61a8b98b7c846d02736b14b42c97e08441383a8992e22809ec58522f/analysis/1490203831/

Edytowane przez Catha
AlexsanderARG lubi to

1.png

Opublikowano

Po pierwsze odradzam korzystania z core mojego bota w wersji darmowej, ponieważ nie nadaje się ono do niczego ;)

Po drugie bot jest w 60% kopią mojego bota, a ja nie widzę o tym żadnej informacji w tym temacie.

Jeżeli chcesz zrobić coś porządnego to powinieneś napisać własny core, ponieważ ten to jest zlepek nieumiejętności autora i core darmowej wersji mojego bota.

Pozdrawiam.

zxkalen lubi to

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano (edytowane)

Po pierwsze odradzam korzystania z core mojego bota w wersji darmowej, ponieważ nie nadaje się ono do niczego ;)

Po drugie bot jest w 60% kopią mojego bota, a ja nie widzę o tym żadnej informacji w tym temacie.

Jeżeli chcesz zrobić coś porządnego to powinieneś napisać własny core, ponieważ ten to jest zlepek nieumiejętności autora i core darmowej wersji mojego bota.

Pozdrawiam.

Widzę że tera wszystko należy do ciebie? widać że fantazja i twoje duże ego za dużo już pozwala pokaż mi co do ciebie tutaj należy jak mówisz + jak ty nawet takich funkcji nie masz widać że za dużo bajek w telewizji się naoglądałeś.

Edytowane przez Catha
AlexsanderARG lubi to

1.png

Opublikowano

Fajny bot leci +. Przydatny , darmowy więc urozmaici większość ts'ów które nie chcą wydawać realnych pieniędzy na rzeczy do ts'a ;). A co do ludzi które krytykują to ja co niektórych nie rozumiem. Człowiek wstawia bota za darmo itp a jeszcze pretensje ech... WITAMY W POLSCE !!!! (CEBULA) :).

K-Scripts lubi to