Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

?

Człowieku napisz na priv a nie tylko spam robisz, po drugie to nie było to co masz napisać tylko cytowane posty które się nie załadowały. Wyłącz funkcje admins_meeting i zobacz czy działa.
kxk77 lubi to
  • Odpowiedzi 573
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

UPDATE:

****** XBOT 0.3.6 *******
1. Dodanie do eventu twitch_yt funkcji wyswietlającej w description kanalu informajce o kanale z YT
2. Poprawione to, ze bot po pewnym czasie mogł się crashowac (nie zawsze się crashowal)
3. Poprawione dwa male bledy, ktore byly wyświetlane w konsoli od funkcji poke_admins i admin_list

Każde nowe propozycje pisać :*
RazorMeister lubi to

1.png

Opublikowano

Da się zrobić opcję wyrzucania ludzi po określonym czasie nieaktywności?

Do tego nie musisz mieć bota, wystarczy permisja "Max idle time (seconds)", która wyrzuci użytkownika gdy osiągnie ustalony czas nieaktywności.

RazorMeister i Catha lubią to
Opublikowano

Od tego jest permisja, lecz jeżeli chcesz mogę dodać to do nastepnego update.

Piv i RazorMeister lubią to

1.png

Opublikowano

Od tego jest permisja, lecz jeżeli chcesz mogę dodać to do nastepnego update.

Jakbyś mógł :)

RazorMeister lubi to
Opublikowano

Gdzie wpisać id administratorów/grup, które mają dostać poke lub być przeniesione na kanał afk ?

]dragon mt2 to same problemy[/b]
Opublikowano

Witam, bot się prezetuje bardzo fajnie, podoba mi się projekt, lecz zastanawia mnie jeden szkopuł czyli właściciel owego bota, Jak byś mógł proszę o wypowiedź na ten temat.

Pozdrawiam, jeszcze raz powiem, bot naprawdę świetny!

@Catha

https://www.youtube.com/watch?v=Sa_9b9fvjXM&feature=youtu.be

"Życie jest okrutne. Dlaczego życie po życiu miałoby być lepsze?" ~ Davy Jones

Opublikowano

Witam, bot się prezetuje bardzo fajnie, podoba mi się projekt, lecz zastanawia mnie jeden szkopuł czyli właściciel owego bota, Jak byś mógł proszę o wypowiedź na ten temat.

@Catha

Wypowiem się do tego krótko i na temat, sprawa zostanie wyjaśniona przez Administracje forum bo jesteś człowiekiem który myśli że zajdzie daleko ale się grubo mylisz. 

//

Udpate 0.3.7 będzie w następnym tygodniu.

1.png

Opublikowano

@Catha

Wypowiem się do tego krótko i na temat, sprawa zostanie wyjaśniona przez Administracje forum bo jesteś człowiekiem który myśli że zajdzie daleko ale się grubo mylisz. 

//

Udpate 0.3.7 będzie w następnym tygodniu.

W nastepnym tygodniu już będzie update? Fajnie szybko wam to idzie, mam nadzieję, że nie zastopujecie projektu.

Co do wypowiedzi to, nie możesz sam odpowiedzieć, ciekawa rzecz, szczególnie gdy dotyczy osób które będa korzystały z twojej aplikacji

"Życie jest okrutne. Dlaczego życie po życiu miałoby być lepsze?" ~ Davy Jones

Opublikowano

@oskar1331 - Nie wiem co tam ma do xBota, a co do was to nie chcę już mi się tracić na was czas, za dużo straciłem jak byłem z wami więc dowidzienia.

//

Jeżeli macie propozycje co w następnych wersjach to zapraszam na pw.

1.png

Opublikowano (edytowane)

@oskar1331

Yyhy, to Cię zaskocze, że też jestem właścicielem XBota, a jeśli masz coś do Cathy to masz coś do mnie, zapraszam na priv albo na ts to pogadamy o tym co Ci na duszy leży :)

Edytowane przez RazorMeister
Opublikowano (edytowane)

@oskar1331

Yyhy, to Cię zaskocze, że też jestem właścicielem XBota, a jeśli masz coś do Cathy to masz coś do mnie, zapraszam na priv albo na ts to pogadamy o tym co Ci na duszy leży :)

Tylko tu jest problem, że Catha nie załatwia swoich spraw na priv tylko pokazuje wszystkich. Odkopuje stare syfy by tylko pokazać jaki jest doskonały. Szkoda ze swoje wiadomości ukrywa i pokazuje tylko to co chce. Od dłuższego czasu chce wszystko załatwić na priv Razor z Tobą rozmawiałem na priv myślałem ze wszystko juz wyjaśnione ale niestety Catha znów zaatakował rzeczami które były z rok temu i każdy ma to gdzieś ale on i tak to na światło dzienne wyciąga. Tu nie chodzi o samego bota ale o osoby które go tworzą wszyscy mamy na myśli dokładnie 1 osobę ;)

Bot niby spoko przypomina nasz no ale przecież to nie ja jestem jego użytkownikiem to mi to obojętne jak będziecie niszczyć serwery to chociaż do mnie nie kierujcie xD

Dziwnie mi się patrzy na boty które w 80% wyglądają jak nasze ale jak ludzią się to podoba to dobra inicjatywa chociaż ludzie godzinę na kanał na randomowych ts nie będą czekać tylko bot założy.

Szkoda, że taki projekt cierpi przez właściciela no ale to wy ekipę wybieracie.

Edytowane przez RobertUnder
zdzichu13221 lubi to
Opublikowano

@oskar1331

Tylko tu jest problem, że Catha nie załatwia swoich spraw na priv tylko pokazuje wszystkich. Odkopuje stare syfy by tylko pokazać jaki jest doskonały. Szkoda ze swoje wiadomości ukrywa i pokazuje tylko to co chce. Od dłuższego czasu chce wszystko załatwić na priv Razor z Tobą rozmawiałem na priv myślałem ze wszystko juz wyjaśnione ale niestety Catha znów zaatakował rzeczami które były z rok temu i każdy ma to gdzieś ale on i tak to na światło dzienne wyciąga. Tu nie chodzi o samego bota ale o osoby kt9re go tworzą wszyscy mamy na myśli dokładnie 1 osobę ;)

Bot niby spoko przypomina nasz no ale przecież to nie ja jestem jego użytkownikiem to mi to obojętne jak będziecie niszczyć serwery to chociaż do mnie nie kierujcie xD

Dziwnie mi się patrzy na boty które w 80% wyglądają jak nasze ale jak ludzią się to podoba to dobra inicjatywa chociaż ludzie godzinę na kanał na randomowych ts nie będą czekać tylko bot założy.

Kolego ty mój drogi, idż płakać na innym temacie bo udowodniłem jaki jesteś, co do Abota nie należy on do ciebie tylko do Artura ty nawet tam linijki pewnie nie napisałeś. Niby jesteśmy waszą kopią, wow pokaż mi co skopiowaliśmy wow nie będziesz znów miał argumentów bo nic od was nie ma. Idzcie gadać że macie nasza premke lub że był wyciek jak tylko ja i razor mam dostęp do plików. 

---

Koniec tematu. Reszte spamu będę po prostu olewał i zgłaszał administracji nudne już się to robi.

1.png

Opublikowano

Kolejny syf tu m-bot abot gbot coś jeszcze wymyślicie chodź tu za darmo jest ale bałbym się cokolwiek pobierać z tego forum sam K-Scripts sprzedaje m-bot z backdoorami :).

RobertUnder lubi to
Opublikowano

Kolejny syf tu m-bot abot gbot coś jeszcze wymyślicie chodź tu za darmo jest ale bałbym się cokolwiek pobierać z tego forum sam K-Scripts sprzedaje m-bot z backdoorami :).

Uzasadnij że Klasskai sprzedaje z backdoorami, i jaki syf, jaki powód?

RazorMeister lubi to

1.png

Opublikowano

I jeszcze jedno pytanie tam należy wpisać sort id czy to co jest obok rangi nawiasie w zakładce permissions?

]dragon mt2 to same problemy[/b]
Opublikowano

Do dziś czekam na to, aż mi pokażesz "backdoory".

Nigdy nic nie wysłałem nikomu co mogło mu w jakiś sposób zagrozić.

Powodzenia w rozwijaniu aplikacji.

RazorMeister i Catha lubią to
Opublikowano

Jak zmienić to "(XBOT) Instance 2" zaczepia Cię: Aktualnie brak wolnych kanałów"

Żeby można było utworzyć kanał? :D

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Jak zmienić to "(XBOT) Instance 2" zaczepia Cię: Aktualnie brak wolnych kanałów"

Żeby można było utworzyć kanał? :D

Stwórz jakieś kanały i dodaj do nich #free do topiców.

1.png

Opublikowano (edytowane)

Cześć,

Mam problem z botem którego nie rozumiem. Bota skonfigurowałem, ale dzieje się coś dziwnego. Gdy włączam bot, to zmienia nazwy kanałów (nie wszystkich) po czym bot wychodzi. 

Po wpisaniu:  php core.php -i 1 

To jest ukryta treść, proszę

Co zrobiłem źle? 

Jak to naprawić?

Edytowane przez misteriu11