Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze odradzam korzystania z core mojego bota w wersji darmowej, ponieważ nie nadaje się ono do niczego ;)

Po drugie bot jest w 60% kopią mojego bota, a ja nie widzę o tym żadnej informacji w tym temacie.

Jeżeli chcesz zrobić coś porządnego to powinieneś napisać własny core, ponieważ ten to jest zlepek nieumiejętności autora i core darmowej wersji mojego bota.

Pozdrawiam.

Widzę że tera wszystko należy do ciebie? widać że fantazja i twoje duże ego za dużo już pozwala pokaż mi co do ciebie tutaj należy jak mówisz + jak ty nawet takich funkcji nie masz widać że za dużo bajek w telewizji się naoglądałeś.

Należy do mnie core, czesc funkcji z pliku functions.php oraz wiele więcej ;) Nawet się nie postarałeś, żeby pozmieniać nazwy zmiennych ;) Przynajmniej funkcji nie skopiowałeś :D

zxkalen i vest. lubią to

Pozdrawiam, ArrMeeR

• Odpowiedzi 573
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Fajny bot leci +. Przydatny , darmowy więc urozmaici większość ts'ów które nie chcą wydawać realnych pieniędzy na rzeczy do ts'a ;). A co do ludzi które krytykują to ja co niektórych nie rozumiem. Człowiek wstawia bota za darmo itp a jeszcze pretensje ech... WITAMY W POLSCE !!!! (CEBULA) :).

No coz poradzić z tego co widzę w postach to osobny które piszą negatywnie to sprzedają swoje boty, coz tym więcej ludzi udostępni coś swojego to mniej klientów beda mieli ale taka polska. Udostepniasz coś za darmo to i tak hejty będą. Ale wiem wiedz że mogą pisać co chcą a i tak bede dodawał i na pewno wszystko będzie za darmo bo nie mam zamiaru brać hajsu za coś co jest w internecie.

AlexsanderARG i _Robak lubią to

1.png

Opublikowano

Fajny bot leci +. Przydatny , darmowy więc urozmaici większość ts'ów które nie chcą wydawać realnych pieniędzy na rzeczy do ts'a ;). A co do ludzi które krytykują to ja co niektórych nie rozumiem. Człowiek wstawia bota za darmo itp a jeszcze pretensje ech... WITAMY W POLSCE !!!! (CEBULA) :).

No coz poradzić z tego co widzę w postach to osobny które piszą negatywnie to sprzedają swoje boty, coz tym więcej ludzi udostępni coś swojego to mniej klientów beda mieli ale taka polska. Udostepniasz coś za darmo to i tak hejty będą. Ale wiem wiedz że mogą pisać co chcą a i tak bede dodawał i na pewno wszystko będzie za darmo bo nie mam zamiaru brać hajsu za coś co jest w internecie.

Tutaj nie chodzi o to, że my się boimy konkurencji, bo dużo jeszcze brakuje Twojej aplikacji aby konkurować z naszymi płatnymi. Ja Ci nie zabraniam rozwijać Twojego bota, ale rób to sam, nie kopiując

zxkalen i AlexsanderARG lubią to

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano

Tutaj nie chodzi o to, że my się boimy konkurencji, bo dużo jeszcze brakuje Twojej aplikacji aby konkurować z naszymi płatnymi. Ja Ci nie zabraniam rozwijać Twojego bota, ale rób to sam, nie kopiując

Mówisz że 60 % to ABOT ? Pokaż mi te 60% + jak byś umiał czytać to napisane było

############################################
    System wykonywania funckji wzorowany na Abocie
    ############################################*/

Więc nie wiesz w czym masz problem? 

A co do twojego bota że niby ci nie dorastamy, to może się to kiedyś zmieni. Gdyż ja za swoją prace nie mam zamiaru brać hajsu z ludzi.
AlexsanderARG i _Robak lubią to

1.png

Opublikowano

Mówisz że 60 % to ABOT ? Pokaż mi te 60% + jak byś umiał czytać to napisane było

############################################
    System wykonywania funckji wzorowany na Abocie
    ############################################*/

Więc nie wiesz w czym masz problem? 

A co do twojego bota że niby ci nie dorastamy, to może się to kiedyś zmieni. Gdyż ja za swoją prace nie mam zamiaru brać hajsu z ludzi.

Napisałem, że nie ma takiej informacji w temacie, więc ktoś inny nie umie czytać ;)

Ja nie mówię że się nie zmieni, ale najpierw musicie zrobić coś swojego. Kończę tym tą dyskusję żeby nie było spamu.

Życzę powodzenia w rozwijaniu bota.

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano

'interval' => array('weeks' => 0,'days' => 0,'hours' => 0,'minutes' => 0,'seconds' => 10),

'data' => '1970-01-01 00:00:00', //Do not change

Czy kur#a kazdy bot na MPC musi miec to skopiowane z ABOT'a?... Wezcie zrobcie cos swojego typy...

Co do tego to tak, było najlepiej tego użyć.

Kolejny bot, który nie ma nic specjalnego. 

Rozumiem, że każdy z was chce się wybić, ale takim czymś się nie uda.

Pomyśl i stwórz coś nowego w 100% swojego.

Wiele osób ma problem do tego, że nie udostępniamy swoich prac za darmo. Dziwisz się? Skoro tutaj 1 linijkę kodu potrafią zapieprzyć, a druga sprawa, że brakuje na to czasu.

Wymyślam coś nowego dla tego w updacie będzie coś czego żadne mboty nie maja ( Chyba )

Primo, nie wszystkie aplikacje na rynku to "mboty". mBOT to tylko jedna aplikacja, i to że jako developer aplikacji na ten rynek tego nie wiesz, jest trochę słabe.

Zajrzałem w kod tak jak mówiłem, i nie widze tu nic co by się wyróżniało.

Nie rozumiem nazwy projektu xbot który po prostu mógł się nazywać aBOT v2 skoro tylko dorobiłeś funkcje a duża część jest bardzo podobna.

Tu nie chodzi o to aby Twoja aplikacja miała coś czego nie ma inna. Tu chodzi o to, czy ta funkcja jest przydatna a po drugie czy nie skopiowałeś rozwiązań. Na Twoim miejscu pomyślał bym na napisaniu całego core od nowa bazując na innej idei i pomyśle bo każde rozwiązanie w darmowym aBOT'cie można poprawić, w szczególności zarządzanie eventami, a to że ty tego nie widzisz też jest trochę przykre i słabe.

artur8889 lubi to

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

'interval' => array('weeks' => 0,'days' => 0,'hours' => 0,'minutes' => 0,'seconds' => 10),

'data' => '1970-01-01 00:00:00', //Do not change

Czy kur#a kazdy bot na MPC musi miec to skopiowane z ABOT'a?... Wezcie zrobcie cos swojego typy...

Co do tego to tak, było najlepiej tego użyć.

Kolejny bot, który nie ma nic specjalnego. 

Rozumiem, że każdy z was chce się wybić, ale takim czymś się nie uda.

Pomyśl i stwórz coś nowego w 100% swojego.

Wiele osób ma problem do tego, że nie udostępniamy swoich prac za darmo. Dziwisz się? Skoro tutaj 1 linijkę kodu potrafią zapieprzyć, a druga sprawa, że brakuje na to czasu.

Wymyślam coś nowego dla tego w updacie będzie coś czego żadne mboty nie maja ( Chyba )

Primo, nie wszystkie aplikacje na rynku to "mboty". mBOT to tylko jedna aplikacja, i to że jako developer aplikacji na ten rynek tego nie wiesz, jest trochę słabe.

Zajrzałem w kod tak jak mówiłem, i nie widze tu nic co by się wyróżniało.

Nie rozumiem nazwy projektu xbot który po prostu mógł się nazywać aBOT v2 skoro tylko dorobiłeś funkcje a duża część jest bardzo podobna.

Tu nie chodzi o to aby Twoja aplikacja miała coś czego nie ma inna. Tu chodzi o to, czy ta funkcja jest przydatna a po drugie czy nie skopiowałeś rozwiązań. Na Twoim miejscu pomyślał bym na napisaniu całego core od nowa bazując na innej idei i pomyśle bo każde rozwiązanie w darmowym aBOT'cie można poprawić, w szczególności zarządzanie eventami, a to że ty tego nie widzisz też jest trochę przykre i słabe.

Wydaję mi się , że mogło mu chodzić o mboty jak wersje mbota, których trochę jest, a pewnie porównuje go do niego, ponieważ posiada najwięcej funkcji.

Opublikowano

No i to mi się podoba.

Zajdziesz daleko, pomimo wszystkich osób piszący wstawiasz aktualizację.

Masz spory potencjał, fajne pomysły. Jedyne do czego bym się przyczepił to wykonanie, ale nikt od razu nie pisał idealnie.

Liczę na więcej, pozdrawiam :)

Opublikowano (edytowane)

UPDATE #2

Wiele osób pisało że core.php zostało skopiowane lub edytowane, postanowiłem napisać nowy lecz nie wiem czy jest idealny. Każdy kto się na tym zna prosiłbym bym o zobaczenie kodu i powiedzieć co jest tam nie tak lub co mogę poprawić lub dodać

+ Jakie funckje nowe chcecie :) Pomysły pisać tutaj w temacie

DL - http://www.mediafire.com/file/jc4b2vcnk1t48mk/xbot_0.2_standard.rar

SKAN - https://www.virustotal.com/pl/file/170b90801a65d8c3843884bedef85f211b17f652e0fa20435db3056f087766b4/analysis/1490284762/

@K-Scripts

Edytowane przez Catha

1.png

Opublikowano

No i teraz to rozumiem ;) Core nie jest idealny - prawda, ale jest dobry, trzymaj tak dalej ;)

Jak bys wiedzial co moge poprawic lub dodac tam to moglbys pomoc jak bys mial czas, ale to tylko od ciebie zalezy.

//Niedlugo udpate dodalismy nowe funckje.

1.png

Opublikowano

Nic specjalnego...

Żadnych nowych oraz innowacyjnych funkcji, z tego co wiem system warnów już się pojawiał na tym forum.

Pozatym ciekawią mnie zbieżności kodu owego bota z innymi botami.

Opublikowano (edytowane)

Nic specjalnego...

Żadnych nowych oraz innowacyjnych funkcji, z tego co wiem system warnów już się pojawiał na tym forum.

Żadnych nowych  oraz innowacyjnych funkcji... Podaj darmowego bota, który by posiadał takie jak ten  ;)

A co do zbieżności to poczytaj wyżej tam było wszystko wytłumaczone :)

Edytowane przez RazorMeister
Catha lubi to
Opublikowano

Nic specjalnego...

Widac ze jestes cebulakiem, przychodzisz i sie wypowiadasz jak nawet czytac nie potrafisz co na gorze bylo pisane. Nie lubie takich osob jak ty bo nawet za darmo takich rzeczy prawie nie znajdziesz, probujemy udostepniac cos za darmo to jeszcze zle i pokaz mi kod z innych botow bo widac fantazja cie troche pociagnela.

RazorMeister lubi to

1.png

Opublikowano

A ja powiem wam tak według mnie, robienie gówno burzy w tym temacie jest nie potrzebne i moderatorzy powinni zacząć działać!
Bo Nabijanie postów tak jak kilka osób wyżej aż dupe ściska!
PS: Wracając do topicu Czekam na lepsze funkcje + ulepszenie cora tak to narazie jestem neutral ale można powiedzieć 6/10 za to iż chce ci się i się szkolisz ;)

Opublikowano

UDPATE #3

1. Naprawiłem crashowanie bota który się crashował co 6 godzin.

2. Dodaliśmy funkcje Twitch która czyta wszystko z kanału niedługo dodam z YT

3. Dodaliśmy funkcje dla spotkań adminów / spotkanie która inforumuje kiedy i za ile bedzie spotkanie i przenosi na nie kazdego administratora.

DL: https://www.mediafire.com/?but391h55d3h3ek

SKAN: https://www.virustotal.com/pl/file/58ef85bd155687b866d626d2350a37d5d2bf1d30dc8903ffd0f89cbc28412d37/analysis/1490393828/

Wszystkie pomysły proszę pisać w temacie.

RazorMeister lubi to

1.png

Opublikowano

Czy tylko mi ten config przypomina ten z mbota? ;d

To jest okrojona wersja mbota, a raczej jego kopia w której usunięto kilka rzeczy.

Opublikowano (edytowane)

To jest okrojona wersja mbota, a raczej jego kopia w której usunięto kilka rzeczy.

Kolejny mądry, który porównuje DARMOWEGO Xbot'a do mbot'a. Człowieku czy mbot ma funkcję admins_meeting np. ? Kopia, w której usunięto kilka rzeczy... Jakby to była kopia to na co by było usuwanie kilku rzeczy?

A co do configu, na początku czepiało się dużo osób, że podobny do abota teraz, że do mbota. Coś zmienię i ktoś się przyczepi, że podobny do AVNBot'a. Coś się nie podoba to nie musisz tu przebywać, jest to DARMOWY bot, więc ...

Edytowane przez RazorMeister
Catha lubi to
Opublikowano

Jak widać ponownie panowie cebulaki. Jak sam własciciel Mbotów + Abotów widział prace i widzi że jest inne. A przychodzi cebula jak wy i jeszcze macie za darmo coś co trzeba kupić to jeszcze niby kopia, jeżeli jest to kopią pokaż mi co. A jeżeli nie to weż przemyśl jak piszesz komentarze.

1.png

Opublikowano

Życzę sukcesów w rozwijaniu bota. Chciałbym zobaczyć wkrótce jakaś stronę www owego bota oraz plugin ułatwiający start eventu czyli 1. Zmiana np kanału z zamkniętego na otwarty i przeniesienie zapisanych użytkowników poprzez config lub wiadomość do PW do bota. Chciałbym również zobaczyć automatyczne nadawanie rang za event poprzez komendę do bota.

Opublikowano

Botka mogę polecić,używam go od Wersji 0.1 każdy błąd został szybko naprawiony przez autora aktualnie jestem na finalnej wersji i korzysta mi sie z niego jak na razie przyjemnie.
Łatwy kontakt z autorem bota aby omówić co nie co.
Ogólnie mówiąc Bot ani razu mi się nie wysypał więc mogę go polecić ! :D

banner1.gif

Opublikowano

Botka mogę polecić,używam go od Wersji 0.1 każdy błąd został szybko naprawiony przez autora aktualnie jestem na finalnej wersji i korzysta mi sie z niego jak na razie przyjemnie.

Łatwy kontakt z autorem bota aby omówić co nie co.

Ogólnie mówiąc Bot ani razu mi się nie wysypał więc mogę go polecić ! :D

Dziękujemy bardzo, chcemy żeby było lepiej na polskiej scenie więc staramy się i zobaczymy jak to wyjdzie :)

No nawet ;)

Ten post prawie nic nie ma do tematu , co jest nawet? bot ? skrypty? funckje?

1.png

Opublikowano (edytowane)

Bota mogę powiedzieć, że jest dobry, trochę kopia darmowej wersji Abota.

Mam pytanie nie mogłeś stworzyć własnego core tylko zrobić kopie z darmowej wersji Abota ?

Pozdrawiam.

Edytowane przez Sprint!@