Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dobrego aima+esp/Podeśle dobrego hacka

siemka323

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo szukam dobrego aima i espa a aima pod same banki i nie jakiegoś leisa bo leis mi zazwyczaj zwiesza Cs'a podczas gry i wgl przestaje czasami działac esp sie wyłacza a szukam takiego zeby ładnie banki wchodziły 1 strzał 1 banka jeśli ktoś mi takie coś wyśle to mam w zamian dobrego espa/triggera/inne(misc)(celownik do awp)bh/ aim tez jest ale sam nie uzywam bo sam trigger wystarcza do tego esp i pare zeczy z misc i gra sie swietnie a co najlepsze wszystko anty ss na jednym serwie dawałem juz ss-y z 5 razy i ciągle dostaje unbany :)

Opublikowano

Wyskakuje mi błąd tej strony a chodzi mi o takiego hacka właśnie zeby nie był to leis bo nawet jak miałem cs'a v23 to mi go wywalało podczas gry i wgl leis sie coś zepsuł esp na leisie mi sie psuje podczas gry a gram na serwie gdzie biegają zombiaki i trzeba im uwalić po 5k hp więc trzeba walić same banki a nie chce zeby to było widac w sensie ze jakies sh najlepszy aim i esp poprostu ktory nie wywala gry i sie nie psuje 

Opublikowano

Gram na wersji non steam v43 a co do tego hacka nie moge pobrać z tego linku bo nawet zrobiłem konto ale jak klikam pobierz to mi wyskakuje ze nie mam uprawnien do tego linku i jak byś mi mogł to wzucic na zippyshare i wysłać linka :D

Opublikowano

Gram na wersji non steam v43 a co do tego hacka nie moge pobrać z tego linku bo nawet zrobiłem konto ale jak klikam pobierz to mi wyskakuje ze nie mam uprawnien do tego linku i jak byś mi mogł to wzucic na zippyshare i wysłać linka :D

Dodałem do tego dobre config cheata: http://www65.zippyshare.com/v/G1Pi9lLp/file.html

Opublikowano

Nie no jednak lipa nwm czy to nie wina mojej wersji cs'a v43 na botach hax działa ale na serwach leis sie psuje jaka wersja pod haxy najlepsza? tylko zauwazylem ze myszka sie szybciej rusza na tych nizszych patchach da sie to zmienic?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...