Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najnowsze boty darmowe.

Oenov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualności na marzec 2017

Witam, jestem początkującym graczem i najzwyczajniej w świecie potrzebuję jakiegoś darmowego działającego bota, przez jakiś czas jak grałem rok temu używałem candybota, ale teraz już mi nie działa bo po prostu po chłopsku " w oknie głównym gdzie widzimy możliwość rejestracji tam bot się zatrzymuje i nawet nie loguje się do mojego konta". Proszę o pomoc w znalezieniu jakiegoś ciekawego bota, rozpatrzę także płatne opcje ale w głównej mierze byłbym zainteresowany chyba darmowym... wiem, że są tylko nie wiem gdzie :D

Pozdrawiam serdecznie,

Opublikowano

A potem się dziwią dlaczego nikt już nie gra..

Graj normalnie.

Z Botem nie ma zabawy : p

Opublikowano

Graj normalnie.

tak, a pozniej latasz 10283091283091283092183 godzin zbierając uridium :/

Opublikowano

Graj normalnie.

tak, a pozniej latasz 10283091283091283092183 godzin zbierając uridium :/

true dat :P kiedyś mówiłem że jestem taki krycho jeb bo co mi zostało krychy bić xdd a progress zerowy 

PSlqjGC.png

Opublikowano

gosciu sie pyta a wy mu nie odpowiecie nawet, darmowy jedyny ogarniety to sbot i nie dziala w tle 

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

gosciu sie pyta a wy mu nie odpowiecie nawet, darmowy jedyny ogarniety to sbot i nie dziala w tle

VirtualBox  xD

I wtedy tracisz 3 razy więcej zasobów, bo jeszcze system musisz wirtualizować. Przy słabszych kompach taka metoda jest g****o warta ;)

Jeżeli chcesz puszczać bota i jednocześnie grać sobie w coś innego to musisz zainwestować - za darmo już nic nie dostaniesz sensownego.

Opublikowano

VirtualBox  xD

I wtedy tracisz 3 razy więcej zasobów, bo jeszcze system musisz wirtualizować. Przy słabszych kompach taka metoda jest g****o warta ;)

Jeżeli chcesz puszczać bota i jednocześnie grać sobie w coś innego to musisz zainwestować - za darmo już nic nie dostaniesz sensownego.

Eee tam głupoty mówisz ja stawiam sobie Clickbota na "VMware Workstation Pro" i mogę grać w cs:go,lol czy inne przy 60 fps, na sprzęcie z i3 2100 i 8gb ramu ;)

7729614441163031041951.png

Opublikowano

VirtualBox  xD

Eee tam głupoty mówisz ja stawiam sobie Clickbota na "VMware Workstation Pro" i mogę grać w cs:go,lol czy inne przy 60 fps, na sprzęcie z i3 2100 i 8gb ramu ;)

i3 2100 i 8gb ramu to nie jest slabszy sprzet

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 27.03.2017 o 22:52, DO123321 napisał:

czy da radę na nim dwa konta puscić ewentualnie cos na macbooka jakis bot/klikacz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...