Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Akademia Taktyczna #2 - Każdy kiedyś uczył się rzucać smołki tak? - funny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Każdy kiedyś uczył się rzucać smołki tak? Ale tylko nielicznym udało się to złapać na kamerze ;)

Chciałem zaprezentować drugi filmik  z akademii taktycznej sQnx. 

Gorąco polecam i czekam na komentarze - każdy jest bezcenny

https://www.youtube.com/watch?v=m0radcDanS8

Like / Sub itp itd. Na pewno będzie tego więcej

Pzdr

Sqnx

Opublikowano

To nawet nie jest śmieszne tylko żałosne i nie wiem po co to wrzucałeś. Jak ktoś nie potrafi ogarnąć jak działa system rzucania to naprawdę trzeba być kaleką

Opublikowano

:D

Joł,

Dzięki za opinie.

Jaki jest cel wrzucania 1000000000000 filmu o smoke? 
- 3h gry w której ubawiliśmy się po pachy bo nasz ziomeczek nie potrafił dobrze zasmołkować, filmik zrobiony jako zwieńczenie i esencja tego co się działo.
Wrzucony chyba głównie dla własnej satysfakcji i możliwości dzielenia się w szybki sposób ze znajomymi - ewentualnie za kilka lat ponowne obejrzenie i sentyment :)

I to jeszcze na mapie, która jest obecnie zmieniana  xD.

- Jedna osoba z ekipy gra na "nienajświeższym" sprzęcie i D2 to jedyna mapa na której mu względnie nie laguje - mam tu namysli granie na 20-25 fps ;)

To nawet nie jest śmieszne tylko żałosne i nie wiem po co to wrzucałeś.

Również dlatego właśnie, aby się przekonać czy osobom trzecim, grającym w csa choć odrobinę drgnie warga w kierunku uśmiechu gdy ogląda manualne braki członków klanu sQnx 
Dzięki za uświadomienie ;)

Jak ktoś nie potrafi ogarnąć jak działa system rzucania to naprawdę trzeba być kaleką
Jedni dobrze grajoo w csa inni grajoo dobrze w mortala a jeszcze inni nieźle jodłują ;)

Mimo wszystko pewnie pojawią się jeszcze jakieś materiały którymi będę tu spamował bo ilość źle rzuconych fleszy lub nieplanowanych głów z przypadku aż prosi się o zwieńczenie w materiale - tak jak wspomniałem, głównie dla własnej satysfakcji.

Pozdrawiam

sQnx 

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...