Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

StoryOfMU.com | Season XII | Balanced PVP | Zapraszamy na BETA testy!

irDA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gif.gif

Witaj podróżniku!
Z przyjemnością chciałbym Ci przedstawić serwer, na którym przyjemnie spędzisz czas.
Po ciężkich staraniach, po nie udanych próbach, nadszedł czas na coś wyjątkowego specjalnie od nas, stworzonego tylko właśnie z myślą o Tobie.
Przygotowaliśmy dla Ciebie wiele niespodzianek, które na pewno mile Cię zaskoczą.
Czeka Cię tutaj nie jedno wyzwanie, któremu musisz stawić czoła. Rozgrywka w świecie Story of MU, nie jest zbyt prosta, poszukiwanie Zen, jak i złotego klejnotu zwanym Chaosem staje się czasem małym kłopotem, z którego miejmy nadzieje, wyjdziesz cało.
Włożyliśmy i daliśmy, jak i będziemy dawać z siebie wszystko, byś czuł się dobrze w naszych skromnych progach.
Tutaj nie spotka Cię krzywda, a mowa o straconym czasie.... Możesz o tym spokojnie zapomnieć.
Nie jesteśmy tu od wczoraj, będziemy wdrażać, jak i wdrażamy nasze doświadczenie w życie serwera, u nas możesz znaleźć to czego właśnie szukałeś.

Nie zastanawiaj się, tylko dołącz do nas!

"If you can't find a way, make one"

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

/pkclear wyłączony - zbicie PK tylko przez odczekanie, bądź zabijanie potworów

może wypaść z PK item nawet exc do +11

zapowiada się afk do końca dni serwera :v

Opublikowano

A gdzie w publikacji bossowie tacy jak Lord of Ferea, Knicks, Lord Silvester czy Core Magrify z nich też coś dobrego ma lecieć? 

Ile ruud się płaci za itemy Bloodanngel acc, skile, bronie, przedmioty? Mam nadzieję, że nie 50k xD

Z czego ma lecieć Steel of Heaven do bronie Archangel?

Opublikowano

Jest już gdzieś nowy klient do pobrania?

Jeszcze sami nie posiadamy klienta, dlatego będziemy zmuszeni przenieść datę oficjalnego startu...

/pkclear wyłączony - zbicie PK tylko przez odczekanie, bądź zabijanie potworów

może wypaść z PK item nawet exc do +11

zapowiada się afk do końca dni serwera :v

Na Season XII będzie to zmienione :)

Jakas beta na testy jest planowana?

Myślę, że w sobotę uda nam się otworzyć testowy serwer

A gdzie w publikacji bossowie tacy jak Lord of Ferea, Knicks, Lord Silvester czy Core Magrify z nich też coś dobrego ma lecieć? 

Ile ruud się płaci za itemy Bloodanngel acc, skile, bronie, przedmioty? Mam nadzieję, że nie 50k xD

Z czego ma lecieć Steel of Heaven do bronie Archangel?

W publikacji jeszcze tego nie ma, ale zapewniam że będą tak istotne wzmianki na temat Bossów itp. :)

Opublikowano

Great w ten sam dzień startuje więc zmienili. Taka taktyka, w sumie nawet dobra bo polskie serwery zwykle po tygodniu leżą więc przejmą graczy xD

Opublikowano

byłam na testach i z tego co mi wiadomo to musieli zmienić sezon, a nie że specjalnie manewrują datami   :yay:  :yay:  do tego admin wszystko praktycznie sam robi z bugami itp. to chyba też nie takie hop siup 

Opublikowano

Aaa czyli start znowu przełożony ?  :v

Niestety tak, ze względu na nowy sezon start został przeniesiony :)

Great w ten sam dzień startuje więc zmienili. Taka taktyka, w sumie nawet dobra bo polskie serwery zwykle po tygodniu leżą więc przejmą graczy xD

No nie dokładnie tak jest, głównie start się przedłuża przez to, że jeszcze pliki serwerowe nie są w pełni sprawne, mają dość dużo znaczących bugów, a przecież nie chcemy wypuszczać czegoś co tylko popsuje komuś grę, zmarnuje czas, co wpłynie później na imię serwera. Chcemy wszystko dopiąć na ostatni guzik i żeby to funkcjonowało, tak jak zawarliśmy w zapowiedzi/wstępie. Start się przedłuża, ale to tylko dla dobra osób, które zechcą Nam zaufać i którzy znajdą u Nas swoje miejsce :) a serwerowi Great życzę samych sukcesów :)

byłam na testach i z tego co mi wiadomo to musieli zmienić sezon, a nie że specjalnie manewrują datami   :yay:  :yay:  do tego admin wszystko praktycznie sam robi z bugami itp. to chyba też nie takie hop siup 

Dokładnie tak, dziękuje za wsparcie :)

Opublikowano

Niee dalej beta jest wiec startu nie bylo, szkoda tylko ze jest 0 info

Właśnie też się dziwię, może coś wypadło ważnego adminowi.

Opublikowano

Do kosza chyba , wczesniej tak samo na ostatnią chwile pisali że start przełożony szkoda czasu i tak Panowie za niedługo wrzucą nową publikacje kolejnego "legendarnego" serwera xD

Opublikowano

Serwer wystartuje, ale jeszcze nie teraz, nie chce wypuszczać czegoś co jest nie kompletne, przewidywany ostateczny start moim zdaniem na 6tego, patrząc ile jeszcze muszę w niego roboty włożyć.
Wybaczcie, że nie podałem żadnej informacji co się dzieje teraz z serwerem, ale to tylko z powodów prywatnych (chwilowa załamka życiowa), przez chwilę myślałem że będę zmuszony porzucić projekt, ale jednak wszystko na szczęście się dobrze rozwiązało. Biore się teraz ostro do pracy nad serwerem i udowodnię Wam, że Polski serwerem, nie znaczy wcale gorszy od zagranicznych :) Dzisiaj zarywam nockę, myślę że nad ranem podam więcej informacji do publikacji. Tymczasem zapraszam Was na testy, na które warto wejść i zobaczyć jak serwer się rozwija, poznać jego ustawienia i w ogóle.
Jeszcze raz przepraszam w imieniu całej ekipy za takie poślizgi i obiecuję, że więcej się to nie powtórzy :)

Opublikowano

Irda nie lec w ci... wiadomo ze nie wystartuje do kosza z tematem ! 

to po co by inwestowali w pliki i projekt jakby mieli nie ruszyć

ja z checia czekam  powodzenia :)

Opublikowano

Pewien inny serwer też ma zamiar startować 6 maja, aczkolwiek raczej sądzę, że wystartuje za 2 tygodnie :P

:yay:

Webginers.pl [STRONY INTERNETOWE] [GRAFIKA KOMPUTEROWA] [SERWERY MU ONLINE]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...