Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moderator miesiąca - MARZEC

Calme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Calme @Eryk a gdzie Styczeń i Luty? Tylko bez zbędne pierdolenia że święta czy coś bo na forum to tak nie działa

nie było osoby godnej wyróżnienia kolego przyjacielu :) 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Czyli mam rozumieć że ten moderator miesiąca jest tak w kratkę robiony? Więc najlepiej bd wgl tego nie robić bo po co.. skoro raz jest kogo wyróżnić a raz nie. A jak już robić coś takiego to w każdym miesiącu jak zz wypłatą ona jest każdego miesiąca (no chyba że czyiś pracodawca leci w c***a :D)

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Czyli mam rozumieć że ten moderator miesiąca jest tak w kratkę robiony? Więc najlepiej bd wgl tego nie robić bo po co.. skoro raz jest kogo wyróżnić a raz nie. A jak już robić coś takiego to w każdym miesiącu jak zz wypłatą ona jest każdego miesiąca (no chyba że czyiś pracodawca leci w c***a :D)

spójrz kolego na cała tę listę, jak widzisz od początku te nominacje mają taki charakter, tytuł jest przeznaczony dla wybitnych jednostek, nie wystarczy być najlepszym z aktualnej puli moderatorów w danym miesiącu - trzeba dorównać osobom, które już na tej liście wyróżnionych są, być prawdziwym przykładem zachowania i pracy na rzecz forum :) 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Po twoich odp stwierdzam że chcesz się tam dostać xD kolego. @Lord Makin tam nie widze fakt w kulki leci z akcjami xD. Dobra koniec tematu wyjaśniłeś mi to w 2 postach xD Lece do pracy strzałka :D

oDYVDfv.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...