Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xBot - Universalny bot na twój serwer głosowy!

Catha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1kwN2gV.png

Cześć, chciałbym wam przedstawić universalnego bota na twój serwer głosowy. Bot jest nowy lecz dopracowany na 80%, co dziennie pracujemy na ulepszenie go w 100%.

Bot jest darmowy i każdy może go testować jak i używać, każdy bug który był został szybko naprawiony a tutaj co możecie znaleść xbocie:

6456314905483581546047.png

• Dodaliśmy system logów, który pozwoli ci zobaczyć co się dzieje na TeamSpeaku ( Bot )
  • Ochrona rang Administracji: Polega to na tym jak ktoś dostanie range Admin i nie jest wpisany do bota w configu to ranga zostanie mu zabrana jak i może zostać zbanowany / kickowany.
  • Dodaliśmy system warnów które pozwolą wprowadzić nowy porządek na twój serwer głosowy, jak ktoś złamie regulamin dajesz mu ostrzeżenie 1, jeżeli znów złamie to 2 lub 3 i po 3 ostrzeżeniu użytkownik zostaje zbanowany.
  • Zebranie administratorów: Jeżeli wpiszesz na wyznaczonym kanale że jest zebranie xx.xx.xxxx o godzinie xx.xx to każdy administrator zostanie poknięty i powiadomiony że spotkanie jest xx.xx.xxxx o godzinie xx.xx.
  • Dodaliśmy funckje która pozwoli reklamować sponsorów / projekty, wpisujesz naprzykład mpcforum.pl / ts.mpcforum.pl i kanał się odswieza co xx.xx.
  • Informacje o ts3: Pokazuję na wybranych kanale ile jest packet lossow lub pingu na aktualnym ts3.
  • Centrum pomocy o danej godzinie: W configu wpisujesz że od 8 do 16 jest centrum pomoc włączona i po 16 kanał się blokuje i zmienia Cenrum pomocy OFF.
  • Automatyczny kanał vip dla graczy: Działa to tak jeżeli masz w configu wpisane żeby otrzymać kanał vip trzeba miec 10 osób i 10 osób wpisze przed swoim nickiem vip1 a lider wpisze hvip1 to lider otrzyma kanał vip i będzie mógł dać swoim ludzią którzy maja przed nickiem vip1 range vip1.
  • Automatyczne inforamcje TWITCH: W opisie kanału piszę ile gracz ma subów / lajków / osób oglądających.
  • Dodaliśmy wiadomość powitalną: naprzykład Witaj użytkowniku pierwszy raz wbiłeś xx.xx itd.
  • Automatyczną range po wejsciu na kanał dziewczyna / chłopak itd.
  • Dodaliśmy informacje: Godzina / Data / Online / Rekord.
  • Dodaliśmy liste administracji: Pokazuje ona czy administrator jest online, gdzie jest, lub co robi i czy jest gada czy afczy.
  • Wiadomość co 10 minut lub wiecej: Dajesz naprzykład IP SIE NIGDY NIE ZMIENI i co 10 minut każdy będzie miał tą wiadomość.
  • Automatyczne zmienienie hosta: Naprzykład online itd.
  • Kanały prywatne: Po wejściu na dany kanał gracz otrzyma kanał prywatny.

LINK DO DL: http://www.mediafire.com/file/pbb7kbhkap9xnd5/xbot_standard.rar

SKAN : http://www.mpcforum.pl/s/2d27be3

Nie wiem czy dobrze to napisałem ale chce zgłosić xbota na projekt miesiąca :)

1.png

Opublikowano

@Catha

Dodaj skoan - masz 12h.

Dla POTM jest specjalny temat za kilka dni.

Dodałem już kolego, myślałem że nie musze jak ten samy link z głownego tematu :)

1.png

Opublikowano

Bot naprawdę fajny, sam mam zamiar z niego korzystać. Ale największą zaletą jest sam twórca @Catha bardzo szybko i chętnie pomaga oraz naprawdę szybko odpisuje.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kurcze, niestety mam problem z instalacją, czy znalazłby się ktoś chętny aby mi przy tym pomóc? ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak tego bota zainstalować? Np. na net-speak.pl ?

Cytat

“Nie wierzcie w jakiekolwiek przekazy tylko dlatego, że przez długi czas obowiązywały w wielu krajach. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że wielu ludzi od dawna to powtarza. Nie akceptujcie niczego tylko z tego powodu, że popiera to swym autorytetem jakiś mędrzec albo kapłan, lub że jest zapisane w jakimś świętym piśmie. Nie wierzcie w coś tylko dlatego że brzmi prawdopodobnie. Nie wierzcie w wizje lub wyobrażenia, które uważacie za zesłane przez boga. Miejcie zaufanie do tego, co uznaliście za prawdziwe po długim sprawdzaniu; do tego co przynosi pożytek wam i innym."

- Budda, Kalama Sutra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...