Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 - mam błąd z zadaniem "Nie tylko dla orłów"

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem chodzi o to ,że gdy robiłem zadanie dotyczące Udarlyka i Hima musiałem oddać miecz zmarłemu bratu i przy okazji natknąłem się na skarb [znacznik kappa ''?''] no to mówie pincuś glancuś przeczytałem notatkę itd włączyło się to zadanie jakie jest   w temacie, ale najpierw położyłem miecz przy kościach potem odnalazłem skarb i co? te zadanie jest nadal aktywne i nadal muszę odnaleźć skarb, ew mogę dac screena. I jak coś to nie zaznaczyło się zielonym ptaszkiem :/ Da się to jakoś inaczej rozwiązać niż wczytywanie save'a ??

@EDIT 

upsss chyba nie wstawiłem tego w dziale od wiedzmina, dlatego można prosić o przeniesienie ?xD

Opublikowano

Zadanie "Nie tylko dla orłów" to typowe zadanie poszukiwawcze. Dostajesz notatkę, kluczyk i gdzieś blisko musisz znaleźć skarb, w tym przypadku jest to w wodzie, więc to zadanie zupełnie nie jest związane z innymi zadaniami. Że tak powiem- c***a wafla które zadanie najpierw zrobisz. Jakby tak to działało, że wszystkie zadania musisz wykonać od razu, jak je dostałeś, to spokojnie połowy zadań byś nie zrobił.

Screen nic tu nie da, bo po co? Przez to, że masz wersje na konsolę to z góry mówię, że nic innego nie możesz zrobić, jak wczytać grę. Niestety. Pewnie po prostu jakiś bug się wkradł. Kilka razy widziałem takie problemy u innych, na konsolach w tym zadaniu i tak naprawdę nikt nie umiał pomóc (na forach) xD

Nic tu nie poradzisz, prócz wczytania gry lub (wątpię, że pomoże) medytacji przez przynajmniej 24h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...