Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Poradnik dla osób początkujących de_mirage GRANATY!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W takim razie co jest nie tak w moim filmiku skoro uważasz że były wykonane lepiej? (Nie zaprzeczam, lecz staram się robić jak najlepszej jakości filmiki) 

Nie wszystkie smoke są na youtube, na pewno nie wszystkie w jednym filmiku...

Od czasu gdy filmiki tego typu miały hype mineło trochę czasu a co za tym idzie doszło trochę smoków. 

Opublikowano

Co racja to racja, takiego kontentu jest już naprawdę sporo na youtube. Nie mówię, że masz przestać nagrywać, bo jeżeli to chcesz w życiu robić albo jest to Twoje hobby, to rób to! Może pomyśl nad jakimś elementem oryginalności? Dodaj coś do tych swoich filmików/poradników (nie mogę na nić wpaść, ale np. jest jeden youtuber, który komentuje dane wydarzenie, a na ekranie zamiast niego, widać jego skilly na serwerach surf).

Opublikowano

Granaty na mirku wybitnie oklepany temat, sa setki poradnikow, jak, gdzie, ble ble ble nic nowego, najlepiej jest obserwowac profesjonalna scene i pokazywac nowe granaty, którymi prosy potrafia czasem zaskoczyć.

Opublikowano

Ja powiem że fajne, bo hejt jest wszędzie ale nikt nie doceni ile się napracować musiałeś żeby to przygotować. 

Podoba mi się, małe poprawki i będzie elegancko.

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli chcesz już nagrywać takie filmiki to rób to z cięciami i jakimś scenariuszem. O wiele lepiej się wtedy ogląda.
Ale czy w ogóle jest sens nagrywania poradników do smoke'ow? Na to pytanie odpowiedz sobie sam :) 

Pomogłem?
Zostaw 
 unnamed.png
Dzięki!

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...