Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer z IS za darmo?

AtoGrafik

Serwer  

51 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrałbyś na takim serwerze?

2. 2. Typ serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, długi czas zastanawiam się czy serwer "za darmo" wyszedłby na polskim rynku

Co mam na myśli? Brak IS za $$ a dokładnie był by inny sposób na zarabianie SM.

- Misje

- Bossy

- Metiny

- SM za zapraszanie znajomych

- Eventy

Na serwerze wszystko było by za darmo dosłownie :D 

Jak już chcielibyście taki serwer to easy czy hard? 

Ankieta :D 

Oczywiście jeżeli ktoś chciałby pomóc z stworzeniem takiego serwera proszę pisać na PW

Opublikowano

Jest już taki serwer, a nawet wyszło ich kilka ostatnio. Długo się to raczej nie utrzyma chyba, że masz jakieś pomysły odnośnie urozmaiceń gry  ;)

Opublikowano

Jest już taki serwer, a nawet wyszło ich kilka ostatnio. Długo się to raczej nie utrzyma chyba, że masz jakieś pomysły odnośnie urozmaiceń gry  ;)

No wszystko zależy od teamu wiadomo jeżeli team był by dobrze dobrany to i serwer długo utrzyma :D 

Jak masz hajs i chcesz utrzymywać na własną rękę serwer, a nie serwer siebie no to powodzenia.

Wiadomo takim sposobem nie robilibyśmy jakiegoś unikata jednak też nie sklejki więc coś można ogarnąć :D 

Opublikowano

Pełno było już ankiet tego typu i nic nie powstawało. 

Może zrób to, wypuść na świat i wtedy zobaczymy czy taki serwer by wyszedł, co? 

Opublikowano

Takie serwery długo nie stoją bo nie ma kto go opłacać chyba że ze swojej kieszeni będziesz bulił ;)

Nie jest napisane że szukam sponsora a skoro pytam to chyba wiadomo że ja będę płacić gdybym nie chciał nie wpadałbym na taki pomysł

Opublikowano

Serwer taki jedynie miał by prawo bez is utrzymania się gdybyś dodał Dotacje na serwer. :) osobom którym by zależało wpłacali by te kilka gorszy ;x aby serwer stał.
pograł bym na takim ;] najlepiej easy.

i sm'y z łowienia ;P

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

Serwer taki jedynie miał by prawo bez is utrzymania się gdybyś dodał Dotacje na serwer. :) osobom którym by zależało wpłacali by te kilka gorszy ;x aby serwer stał.

pograł bym na takim ;] najlepiej easy.

i sm'y z łowienia ;P

No i to mi się podoba. Właśnie można by było dodać dotacje git pomysł zawsze coś. Można też zrobić wymiane ryb za SM czy też np wygrana wojna = SM

Opublikowano

Serwer z is za darmo? Już lepiej serwer bez is a przedmioty specjalnie dodać do npc za większą sume yang

W mojej opinii to żaden chwyt marketingowy bo ludzie oczekują DOBREGO serwera i bez znaczenia czy jest is czy nie ma, liczy się struktura serwera

Opublikowano

Serwer z is za darmo? Już lepiej serwer bez is a przedmioty specjalnie dodać do npc za większą sume yang

W mojej opinii to żaden chwyt marketingowy bo ludzie oczekują DOBREGO serwera i bez znaczenia czy jest is czy nie ma, liczy się struktura serwera

Czyli żeby np kostiumy pety itd były u handlarzy za yangi ale cena taka żeby się namęczyć? :D 

Opublikowano

Ja bym pograł na takim serwerze, czemu nie ;p 

Dużo jest chętnych, dostałem mase PW utrzymanie serwera to nie problem, problem to stworzenie go i zabezpieczenie. Jak już znajde taką osobę będziemy działać :D. IS będzie w grze oraz SM do zdobycia z metinów, bossów, misji itd

Opublikowano

Jeżeli serwer będzie faktycznie nastawiony na graczy, a na pod zarobek (a masz wystarczające możliwości, żeby go opłacać) to trzymam kciuki za udany projekt i czekam na rezultaty, bo ostatnio to co się pojawia, nie ma szans bytu bez ISa.

Opublikowano

Jeżeli serwer będzie faktycznie nastawiony na graczy, a na pod zarobek (a masz wystarczające możliwości, żeby go opłacać) to trzymam kciuki za udany projekt i czekam na rezultaty, bo ostatnio to co się pojawia, nie ma szans bytu bez ISa.

Właśnie zaczeliśmy pracę nad serwerem, może nie będzie unikatem jednak zadbamy o to aby nie było żadnych bugów i grało sie przyjemnie. Jutro zrobimy ankiete czy IS ma być za yang czy za SM ktore  beda dropić w grze.

Opublikowano

Za darmo to is był na remixmt2 i wara wam od takich pomysłów niech spoczywa w pokoju.

I Ile stał? xD

pograłbym :D rób serwer ! 

Otwieramy beta testy na dniach :D IS będzie za PO jak każdy wie do zdobycia za bossy, metiny, misje itd 

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością na beta testy :D

Wiadomość z ostatniej chwili :D 

Na serwerze nie będzie IS za PO będzie IS za SM ale oczywiście za darmo tak jak było wspominane po prostu będą dropić w grze i panel z SM będzie również w grze ułatwi to caly zabieg zakupu i dropy. Jeżeli chciałbyś zapisać się na beta testy to zapraszamy na FP Ashia.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...