Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Closed - migracja / Thermal-MU / Dynamic 80X / Addons & Customs

MUThermal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te czarne plamki to pewnie liście w Lorencii :) Niestety, ale z wtyczką czy bez - nic się nie zmieni.

Webginers.pl [STRONY INTERNETOWE] [GRAFIKA KOMPUTEROWA] [SERWERY MU ONLINE]

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam nadzieje ze będzie taki klient ze nie będzie trzeba czegoś reperować , instalować,cudować .

Ja osobiście nie mam ochoty na takie cyrki , większość ludzi tez pewnie nie będzie się chciała bawić , także adminie żeby to grało  :P

Opublikowano

Wszystko będzie jak najbardziej wporządku. Prawdopodobnie ukażą się 3 klienty gry, a nawet jeżeli pobierzemy ten zły to kwestią naprawy będzie 10 sek. roboty.

- Będzie dostępny klient full, z opcją HDR - antialsing, filtrowanie textur, effect bloom - oczywiście z dźwiękami. Klient będzie obsługiwany przez karty graficzne które obsługują biblioteki OpenGL.

- Będzie dostępny klient full, bez opcji HDR - wchodzimy, ustawiamy rozdzielczość, w oknie bądź nie, i odpalamy grę. Z dźwiękami.

- Będzie klient lite, bez opcji HDR, bez dźwięków, można będzie wybrać rozdzielczość.

Opublikowano

Ciekawa sprawa sie zrobila z pralka wingi +7+L+7 op daja w pralce 26%   cos sie wam poprzestawialo (pisalem ze kazda zmiana ma wplyw na ustawienia ) sprawdzcie zrobilem scrina jakby cos

pozdrawiam

Opublikowano

Ciekawa sprawa sie zrobila z pralka wingi +7+L+7 op daja w pralce 26%   cos sie wam poprzestawialo (pisalem ze kazda zmiana ma wplyw na ustawienia ) sprawdzcie zrobilem scrina jakby cos

pozdrawiam

Witam,

A od kiedy wingi +28 dają więcej niż 45 %? Opcja +16 daje nam 90 %.

Wszystko jest w jak najlepszym porządku.

Kolega nie doinformowany.

Pozdrawiam THERMAL

Opublikowano

@banshee usuń pliki Qeffects.dll, Qeffects.txt i plik OpenGL32.dll

Daj znać czy coś się zmieni. To wina tych plików, wystarczy je usunąć - może któryś pominąłeś.

Opublikowano

@banshee usuń pliki Qeffects.dll, Qeffects.txt i plik OpenGL32.dll

Daj znać czy coś się zmieni. To wina tych plików, wystarczy je usunąć - może któryś pominąłeś.

usunalem i u mnie smiga ale proponuje cos z tym zrobic zeby domyslnie nie bylo tych plikow bo istnieja gracze ktorzy sciagna, zobacza ze cos jest nie tak i nie beda zaglebiac sie w temat tylko oleja serwer, to wynika z psychologii ze wiekszosc ludzi woli miec wszystko gotowe podane na tacy

Opublikowano

Wszystko będzie jak najbardziej wporządku. Prawdopodobnie ukażą się 3 klienty gry, a nawet jeżeli pobierzemy ten zły to kwestią naprawy będzie 10 sek. roboty.

- Będzie dostępny klient full, z opcją HDR - antialsing, filtrowanie textur, effect bloom - oczywiście z dźwiękami. Klient będzie obsługiwany przez karty graficzne które obsługują biblioteki OpenGL.

- Będzie dostępny klient full, bez opcji HDR - wchodzimy, ustawiamy rozdzielczość, w oknie bądź nie, i odpalamy grę. Z dźwiękami.

- Będzie klient lite, bez opcji HDR, bez dźwięków, można będzie wybrać rozdzielczość.

Dokładnie tak @Selfir, dokładnie :)

Opublikowano

Sobota dnia 06.05.2017 r - przyszła sobota.

Opublikowano

No ok ,wpadłbym potestowac w sumie.

Czy exp na testach jest zwiększony ?

Był zwiększony, w obecnej chwili jest zrobiony dynamiczny tak jak na testy.

Opublikowano

Możesz mi dać jakiś inny download ? bo ten z www coś nie chce mi się pobrać ( z Mega )

Odpal przeglądarkę w trybie incognito i mega Cię puści, nie zuploadowałem żadnego innego hosta - a mój internet niestety nie pozwala na zbyt szybką prędkość przesyłu.

Pozdrawiam

Dodatkowym autem serwera będzie fakt, że zakup WCC nastąpi dopiero po tygodniu od startu serwera.

Opublikowano

Nie chce mi się przeglądać wszystkich stron z postami, ale na tej pierwszej nie zauważyłem dokładnego info odnośnie expa.

W jakich granicach on będzie ? 0-100, 100 - 500 ? 500-1000 ?

I co konkretnie macie na myśli pisząc dynamic ?  

Opublikowano

Nie chce mi się przeglądać wszystkich stron z postami, ale na tej pierwszej nie zauważyłem dokładnego info odnośnie expa.

Rozbrajające........... ;)

na serwerze EXP'em wyjściowym będzie EXP 80X - z biegiem czasu, a dokładniej resów będzie się zmniejszał.

Przykładowo na poziomie 0-10 resów dostajemy 80X, na poziomie 90-100 resów dostajemy ok. 25X

Opublikowano

Jak będzie inny host prócz tego ( Mega ) to wpadnę na testy i do gry ogólnie , ściągałem to 3 x i nie działa , cierpliwość się skończyła niestety.

Opublikowano

Jak będzie inny host prócz tego ( Mega ) to wpadnę na testy i do gry ogólnie , ściągałem to 3 x i nie działa , cierpliwość się skończyła niestety.

Cześć,

nie wiem czemu masz problem ja przed momentem ściągnąłem bez problemu klikając "ściągnij przez przeglądarkę"

Trzeba ściągać, a przedewszystkim rozpakować z wyłączonym antyvirem i dodać do wyjątków folder z grą.

Opublikowano

Dodaj maina do wyjatkow dep i wyjatkow antywirusa. Poradnik masz na naszym forum.

Opublikowano

Rozbrajające........... ;)

na serwerze EXP'em wyjściowym będzie EXP 80X - z biegiem czasu, a dokładniej resów będzie się zmniejszał.

Przykładowo na poziomie 0-10 resów dostajemy 80X, na poziomie 90-100 resów dostajemy ok. 25X

Nie rozumiem dlaczego piszesz, że rozbrajające, grałem na różnych serwerach i na każdym z nich, ten dynamic wyglądał inaczej, były takie, na których exp zmieniał wraz z resem, był takie na któych zmieniał się wraz z levelem, so ... ?

Tak czy inaczej, dziękuje za odpowiedź -.-

edit.

A może masz na myśli to, że nie chce mi się czytać tych wszystkich wypocin ? Jeśli o to Ci chodziło, heh, nie będę komentował...

Poza tym, skąd info, że exp będzie wynosił 80 ? To jakiś pewniak, czy po prostu próbujesz mi wytłumaczyć, na czym polega dynamic exp ;o ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...