Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyciszenie konta Battle.net.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Po jakim czasie można odwołać się od wyciszenia konta i czy zawsze dają drugą szansę? Dostałem rage'a w Overwatchu i dostałem falę reportów XDD i mam wyciszone konto teraz i napisałem już do Blizzarda ale chyba za szybko i czy zawsze dają drugą szansę? Jeśli mi nie odblokują po wysłaniu maila to czy to wyciszenie jest permanentne czy po jakimś czasie samo się wyłączy? Dostałem wyciszenie znienacka, mam nadzieję, że dadzą mi drugą szansę. Powinni, co nie?

Opublikowano

Pierwsze wyciszenie jest na 24 godziny. Każde kolejne jest dwa razy dłuższe (1 dzień, 2, 4, 8 dni itd.). Raczej nie ma stałych wyciszeń kont, chociaż 10 blokada to już 512 dni ;p Wydaje mi się, że w grze powinieneś widzieć ile czasu zostało, chociaż w overwatcha nie grałem, to nie powiem gdzie dokładnie.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Pierwsze wyciszenie jest na 24 godziny. Każde kolejne jest dwa razy dłuższe (1 dzień, 2, 4, 8 dni itd.). Raczej nie ma stałych wyciszeń kont, chociaż 10 blokada to już 512 dni ;p Wydaje mi się, że w grze powinieneś widzieć ile czasu zostało, chociaż w overwatcha nie grałem, to nie powiem gdzie dokładnie.

Dziękuję za pomoc! Dostałem unbana dopiero dzisiaj mimo tego, że nie miałem jeszcze wyciszenia xD Do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...