Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie expić bodziakiem 44 poziom?

PogromcaDl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie gdzie expić wojem body 44 lvl aura m2 wir m1 berserk 6 reszta po 1

PŻ 69

Siła 71

Olbrzymi topór +9

okrągła tarcza +6

Smocza zbroja +4 wiem lipa miałem +7 ale kowal mi spalił jak chciałem ulepszyć na +8 (ile była warta ta +7? serwer samos)

Takie pytanie dotyczące zbroi czy warto samemu smoczą ulepszać bo miałem +7 na +8 mi spalił potem zrobiłem +4 kupiłem 2x k.klejnotu i mi na +5 spalił

Czy nie lepiej się będzie opłacało już kupić na +5 ulepszoną bo te k.klejnotu drogie

Teraz pytanie o exp trochę expiłem na bo ale brałem max 2 grupki po prostu dużo hp mi zabierały często szły poty a pustynia mi się wydaje trochę słaba (Ten exp był bez bojowca)

Dodam że mam zrobionego bojowca ale nie żyje( długo nie grałem w metina i go nie karmiłem). Ale jak co mam zioło

Doradźcie jakieś expowiska może są takie o jakich nie słyszałem. Nie grałem z parę lat więc pewnie dużo się zmieniło

Opublikowano

Witam mam takie pytanie gdzie expić wojem body 44 lvl aura m2 wir m1 berserk 6 reszta po 1

PŻ 69

Siła 71

Olbrzymi topór +9

okrągła tarcza +6

Smocza zbroja +4 wiem lipa miałem +7 ale kowal mi spalił jak chciałem ulepszyć na +8 (ile była warta ta +7? serwer samos)

Takie pytanie dotyczące zbroi czy warto samemu smoczą ulepszać bo miałem +7 na +8 mi spalił potem zrobiłem +4 kupiłem 2x k.klejnotu i mi na +5 spalił

Czy nie lepiej się będzie opłacało już kupić na +5 ulepszoną bo te k.klejnotu drogie

Teraz pytanie o exp trochę expiłem na bo ale brałem max 2 grupki po prostu dużo hp mi zabierały często szły poty a pustynia mi się wydaje trochę słaba (Ten exp był bez bojowca)

Dodam że mam zrobionego bojowca ale nie żyje( długo nie grałem w metina i go nie karmiłem). Ale jak co mam zioło

Doradźcie jakieś expowiska może są takie o jakich nie słyszałem. Nie grałem z parę lat więc pewnie dużo się zmieniło

Expić w v1.

Co do zbroji to lepiej tą na 34 lvl śmiertleke zrób, +7 z kd i wybonujesz sam (dodania i zmianki masz ze skrzynek na 20 poziom), wbijesz do niej PZ, % do PZ i bedzie git.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

A powiedz mi dlaczego śmiertelną lepiej?

Mam jeszcze pytanie o buffa bo dużo osób piszę żeby go sobie zrobić. Jakiego tego buffa zrobić (jaki lvl skille staty) smoka czy tego drugiego

I jak ogarniać dwie postacie naraz. Bo zawsze grałem tylko jedną ewentualnie wyższą expiłem a druga stała i exp leciał

Jak grać szamanem i wojem naraz bo za bardzo nie wiem

Opublikowano

PŻ 69

Siła 71

Olbrzymi topór +9

okrągła tarcza +6

Expić w v1.

Co do zbroji to lepiej tą na 34 lvl śmiertleke zrób, +7 z kd i wybonujesz sam (dodania i zmianki masz ze skrzynek na 20 poziom), wbijesz do niej PZ, % do PZ i bedzie git.

Gdzie ty go do V1 wysyłasz, jak na BO sobie nie daje rady. Nawet przy ścianie będą go doić.

Spróbuj coś zarobić, żeby wymienić tarczę i zbroję (jakiś RIBek też by się przydał)

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

A powiedz mi dlaczego śmiertelną lepiej?

Mam jeszcze pytanie o buffa bo dużo osób piszę żeby go sobie zrobić. Jakiego tego buffa zrobić (jaki lvl skille staty) smoka czy tego drugiego

I jak ogarniać dwie postacie naraz. Bo zawsze grałem tylko jedną ewentualnie wyższą expiłem a druga stała i exp leciał

Jak grać szamanem i wojem naraz bo za bardzo nie wiem

Wiesz co to te zielone dodania bonusów i zmiany? Nimi można bonować bronie i zbroje do 40 poziomu.

Dlatego wyexpisz kilka postaci do 20 poziomu. I zrobisz zbroję na 34 poziom z bonami, żebyś miał w niej  conajmniej 1.5k Pż. Wiadomo troszkę mniej obrony niż smocza, ale chodzi o pż, który będzie ci znacznie bardziej potrzebny.

Buffa musisz zrobić, najlepiej szamankę smok, bo się z nią ożenisz kiedyś (zakładam że grasz wojownikiem płci męskiej), wymaxuj jej dwa skille, najpierw błogo, potem pomoc smoka.

Tak i zrobisz to w ten sposób, iż nową postać dodasz do grupy i będziesz podexpiał ją właśnie wojownikiem.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

jako buff nie musisz grac wystarczy mu wbic ten 30-38 lvl najlepiej go podexp, main acc - zanim zalozysz te pt z nim, puść buffa na auto łowy niech sobie biega za wilkami do 14 lvl + w tym czasie zrób jej eq +6 ; przy okazji mozesz zrobic tez i nastepne konto, robisz bodego tak max 30 lvl walisz wszystko w aurę i robisz mu bojowego, tym kontem gdzie masz 40 lvl robisz gildie zapraszasz wszystkie pozostale konta do niej, bodym 30 lvl bijesz metki w m2 i oddajesz expa > czyli nie wbijasz nastepnego lvla tylko zostajesz ciagle na 30. Po co? A no to taki dropek ktory ci farmi kase. Równie dobrze możesz to zrobić na postaci 1-szo levelowej nie ma to większego znaczenia na początku. Na buffie jak jesteś to robisz z niego smoka i dodajesz wszystko w blogo, i kujesz mu skille w górę, przy okazji jak jest czas to zrób kolejnego buffa tym razem healera w którym maxujesz tylko i wyłącznie w dodanie ataku a potem w leczenie na obu buffach maxujesz inta, ksiazki na serwach sa tanie wiec nie powinno stanowic to problemu, z drugim buffem nie musisz sie spieszyć, dobrze gdyby był ale jak nie masz czasu to zrób poprostu smoka. Jezeli w ciagu godziny rozbijesz 10 metkow na 30 lvl to jestes kilka kk do przodu, wiadomo zalezy od lotu. Dobrze by było by zaopatrzyć się w fms na dropku ale sama bron na 30 lvl z paktu ci wystarczy na te 15 dni, wiec bedziesz mial czas by sie tego dorobić, przy okazji przydałoby ci się gdybyś wbił do broni dla szamanek +12 inta byłoby miodzio. I w wolnej chwili, pomiędzy dropieniem a wbijaniem skilli, robić konta 20 lvl na pozostałych kontach, nie wiem czy dalej dziala system zapros znajomego, jezeli tak to skorzystaj z niego o ile sie nie myle pdki lecialy dla osoby która przyjęła zapro, wiec to pomoże w jakiś sposób szybciej wbijać lvl, na dropku na 30 lvl dostajesz księgę lidera wykorzystaj ją do podexpienia reszty kont. Co do śmiertelki, to ludzie nawet na 50+ z nią biegają, z prostego powodu. Jak zmianki są od 20 lvl a mozna sie nimi bawić do przedmiotu z 40, to robi sie z tego niezły interes. Potem w taką zbrojke dodajesz kd uchylenia/strzały +4, w miedzy czasie mozesz sie przejsc na bo podropić ebo, poulepszać je u kowala gildijnego, ostatecznie pozostanie ci na kawalki do alchemika albo w przyszlosci do dt. Na początku zaopatrz się w to, a jak cos dam ci cynk co dalej

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Z tego co pamiętam to zbroja 34lvl ma o 18 deffa mniej od tej na 42lvl

Smiertelka pewnie nadal tańsza, bo zmianki dropią ze skrzynek na 20lvl.

Niby 18 defa, a sporo idzie zaoszczędzić. :D

Jakaś bansa, nasior + butki z min. 1k hp by się przydały.

Do tego buffek, obowiązkowy! Wbij 14lvl, dodaj do pt i jazda.

Eq na nim nie potrzebujesz jakoś mega dużo, z czasem jakaś tarcza z intem, kolce złote, pozniej niebianki.

Max tylko int i pierwszy skil błogo > pomoc.

if( awesome ){

console.log('This is Awesome');

}else{

$('body').addClass('give-me-awesome');

}

Opublikowano

A powiedźcie  mi co mam zrobić z tymi misjami szamanki smoka jak jej wbije ten 30 lvl przecież będzie pełno misji do wykonania po prostu olać te misje? czy lepiej zostawić niech sobie będą?  Czy da się je jakoś anulować? Dlaczego mam ją dać do pt dopiero od 14 lvla a nie od 1 lvla.  Co do dropka to mam 25 lvl woja mentala tylko że to jest już stare konto i na 20 lvl nie miałem tej księgi ucznia wydropił mi już 2 fmsy w dolinie na bestach. A jak mam ogarniać to konto z szamanem i wojem na v1

dwoma postaciami naraz nie grałem nigdy jedynie jedna jako sklep stała druga expiła. A jak to jest z utratą doświadczenia jak mnie gracz zabije to nie tracę a jak potwór to jak nie mam zapełnionej kulki tylko ileś tam to tracę jak rozpocznę tutaj a nie w mieście?

Opublikowano

A powiedźcie  mi co mam zrobić z tymi misjami szamanki smoka jak jej wbije ten 30 lvl przecież będzie pełno misji do wykonania po prostu olać te misje? czy lepiej zostawić niech sobie będą?  Czy da się je jakoś anulować? Dlaczego mam ją dać do pt dopiero od 14 lvla a nie od 1 lvla.  Co do dropka to mam 25 lvl woja mentala tylko że to jest już stare konto i na 20 lvl nie miałem tej księgi ucznia wydropił mi już 2 fmsy w dolinie na bestach. A jak mam ogarniać to konto z szamanem i wojem na v1

dwoma postaciami naraz nie grałem nigdy jedynie jedna jako sklep stała druga expiła. A jak to jest z utratą doświadczenia jak mnie gracz zabije to nie tracę a jak potwór to jak nie mam zapełnionej kulki tylko ileś tam to tracę jak rozpocznę tutaj a nie w mieście?

Polecam Ctrl + Q

Edit: Jednocześnie i bez + :lenny:

Opublikowano

BO do 54 poziomu następnie V1 do 61 :) potem od 61 V2, ja bodym tak grałem i do tego 61 nawet dobrze się expiło w V1.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...