Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki minimalny Dedyk?

AtoGrafik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak w temacie mam pytanie jakie parametry musi spełniać dedyk na około 500-1000 graczy 

Proszę o napisanie RAM, Procesora itd

Tutaj też mam pytanie czy dedyk do metina może być obojętnie jaki czy NP z jakimś tam procesorem czy parametrami by nie poszło 

Opublikowano

Da radę ale polecam dopytać jakie oferują dokładnie filtry anty ddos i czas reakcji admina bo na starcie serwera lubią wycinać konkurencję i najlepiej rozglądać się za hostingiem który ma dobre wsparcie albo szybki czas reakcji polecalbym też cloudflare na stronę i forum bo też lubuja się w wycinaniu ich z obiegu

Opublikowano

Nie ma sprawy stary, życzę powodzenia przyda się powiew świeżości na scenie privów metina bo z tego co widzę 80% serwerów które startują to lekko przerobione pliki teriosów,lanerisów a i nawet "długodystansowiec" Disoctus aka Rivalia się zbliża 

P.S w proponowanych na Facebooku pojawił mi się nawet fanpage Asune2 Rework z "nową administracją" która "wykupiła pliki" [może teraz nie zapomną wyje*ać pasów GM'a z clienta :v tak samo mogliby się postarać i chociaż nazwy folderów pozmieniać z Elenor na Asune] Z taką prędkością wypuszczanych riłorkuf remasteringuff i powrotów do nostalgii czekam jeszcze na rework Xlast'a i będę mógł umierać w spokoju xD

Opublikowano

Nie ma sprawy stary, życzę powodzenia przyda się powiew świeżości na scenie privów metina bo z tego co widzę 80% serwerów które startują to lekko przerobione pliki teriosów,lanerisów a i nawet "długodystansowiec" Disoctus aka Rivalia się zbliża 

P.S w proponowanych na Facebooku pojawił mi się nawet fanpage Asune2 Rework z "nową administracją" która "wykupiła pliki" [może teraz nie zapomną wyje*ać pasów GM'a z clienta :v tak samo mogliby się postarać i chociaż nazwy folderów pozmieniać z Elenor na Asune] Z taką prędkością wypuszczanych riłorkuf remasteringuff i powrotów do nostalgii czekam jeszcze na rework Xlast'a i będę mógł umierać w spokoju xD

No my też nie mamy jakoś autorskich systemów czy plików ale startujemy z serwerem gdzie IS będzie za darmo a dokładnie wystarczy grać żeby zdobyć czyli serwer dla graczy :D Wydaje mi się że rozgrywka będzie przyjemna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...