Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parę pytań o obstawianie meczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W swojej karierze "hazardowej" przesrałem już ponad 800 zł. Mówię o kwocie włożonej z własnego portfela.

Był to głównie jackpoty i ruletki.

Ostatnio wpadłem na obstawianie meczy i z 10 euro zrobiłem 16, po czym postawiłem wszystko i przegrałem...

Moje pytanie.. Po 1.jaki analizator meczy ? Mam pare na fb ale niewiem który najlepszy :D nie musi to być Polak.

Po 2. Większość meczy stawia się low czyli niby 5%całego ekwipunku ale w moim przypadku to będzie 0.50 euro.. Czyli standardowa wygrana to ok. 0.20 euro czyli.. Tyle co kot napłakał, przedtem stawiałem ok. 30% ekwipunku czyli wygrywalem ok. 1 euro.. To bylo już troche oplacalne.. Bo tak po 20 centów to..

Piszcie rady itd.

Opublikowano

Obstawianie meczów małymi kwotami nie ma sensu.

Jak przejebałeś 800zł to zostaw ten hazard, bo widocznie nie masz do niego talentu, a takim obstawianiem meczów to się nigdy nie odkopiesz.

Zresztą scena w CS jest teraz taka, że każdy każdego może najebać.

Opublikowano

Kiedyś było łatwiej obstawiać mecze, teraz wszystko to jedna wielka niewiadoma, takie SK wygra majora, a kilka miesięcy później nie wyjdzie z grupy na 2 dużych lanach. Wystarczy popatrzeć na cs_summit, NA tak daleko zaszło to widać, że coś się dzieje. Najłatwiej było betować w czasach, gdy drużyny ze Szwecji dobrze grały ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jak wszystko przegrywasz to daj sobie z tym spokój, bo raczej nie będziesz betował setkami euro, żeby to miało sens, a jak dziennie masz zarobić 0,5€ to już lepiej iść sąsiadowi skosić trawę.

btw. masz jakiś powód, żeby bawić się w ten hazard?

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...