Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkOrbit bocenie na boxach - opłaca się? + pytanie o global europa 1

Rosół376

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się nadal bocić na boxach? Candybot jest bezpieczny?? I gdzie najlepiej bocić na global europie bo na bitewnych się piorą cały czas.. Oczywiście chodzi mi o bocenie z full petem full profilem podwajaczem itp ;)

Opublikowano

Witaj ;) moim zdaniem poszukaj innego płatnego bota ;) masz pewnośc że nie wyłapiesz bana i że dokładniejszy ;d

ja na candym bocilem pol roku i po polowie roku Bug Point doszedł do tego że boce i cofneli wszystko za uri które bylo ze skrzynek czyli zostalem z pchelka ;( ale jak lubisz ryzykowac lub zal ci kasy to boć na candy ;)

Opublikowano

Candy nie jest juz kontynuowany. Darmowego polecam pixel S-Bota, nawet nawet te boxy zbiera a platny to DOB na pakietach, ale nie polecam dlugo na nim latac, bo banwave ma byc niedlugo

Opublikowano

Candy nie jest juz kontynuowany. Darmowego polecam pixel S-Bota, nawet nawet te boxy zbiera a platny to DOB na pakietach, ale nie polecam dlugo na nim latac, bo banwave ma byc niedlugo

do bot jest najlepszy i żadnych banów nie ma i nie będzie jest bezpieczny :)

PSlqjGC.png

Opublikowano

A jakiś namiar na tego bota? I powiedzcie mi ile na takim x2 wyciągnę urki ze zrobionym petem i profilem pod boxy + podwajacz?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 26.04.2017 o 21:53, INFINITYxPL napisał:

testowa licencja kosztuje tylko 3 euro na 3 dni sporo ci zbierze możesz ocenic czy warto kupić :P

Zwalony jest, nie ma na żywotność konta licencji tylko na określony czas.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...