Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomagamy :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

1szy :D

Bardzo dobry pomysł, szacunek za wspomaganie takich akcji, nie ma innych możliwości wpłaty?

PS. czemu nikt nie umieścił twórcę grafiki :C

Z tego co mi wiadomo nie ma innych oficjalnych kanałów do wpłat.

A co do grafik, to bardzo dziękuję za ich wykonanie, nie wrzucałem do postu, żeby nie wprowadzać w nim zamieszania :O

Damian, Maja.., Character i 1 inny lubią to

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Bardzo dobry pomysł, szacunek za wspomaganie takich akcji, nie ma innych możliwości wpłaty?

Jestes tak dobry, że każdy zna. xD

Trzeba pomagać, bo nie daj bóg możemy sami jej potrzebować kiedyś

Maja.. i Makin lubią to
Opublikowano

A co do grafik, to bardzo dziękuję za ich wykonanie, nie wrzucałem do postu, żeby nie wprowadzać w nim zamieszania :O

@Lord Makin

No to można założyć konto na tip4stream czy innym serwisie dla donejtów, i tam wpłacać można poprzez PSC, skiny, smsy i inne duperele, a na koniec po prostu zrobisz przelew ;))

.

Opublikowano

@Lord Makin

No to można założyć konto na tip4stream czy innym serwisie dla donejtów, i tam wpłacać można poprzez PSC, skiny, smsy i inne duperele, a na koniec po prostu zrobisz przelew ;))

Tylko ktoś wtedy musi wziąć odpowiedzialność za te pieniądze, a tak wpłaca się od razu na oficjalne konto.

Ps: Jutro coś wpłacę.

Makin, Maja.. i MozYYY lubią to
Opublikowano

@Lord Makin

Nie chcemy brać takiej odpowiedzialności na swoje ramiona, z kilku powodów. Przede wszystkim potrzebna jest zgoda oficjalnych organizatorów, a nie chcemy robić czegoś wbrew ich woli. Po drugie łatwo paść ofiarą domysłów "a pewnie tych pieniędzy nie przekażą", a tak jest oficjalny organizator i ich konto i nie ma wątpliwości :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

To w sumie niegłupi pomysł, bo na forum większość nie posiada konta w banku, no ale właśnie - nikt nie chce brać za to odpowiedzialności.

Fajna akcja ;)

Makin lubi to

Opublikowano

To w sumie niegłupi pomysł, bo na forum większość nie posiada konta w banku, no ale właśnie - nikt nie chce brać za to odpowiedzialności.

Fajna akcja ;)

Czy ja wiem? Sam pierwsze konto otworzyłem po osiemnastce, są teraz popularne konta młodzieżowe, więc chyba nie jest tak źle :)

Marchwj lubi to

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja to bym wziął odpowiedzialność  :yay: Szkoda, że nie ma możliwości przekazania np. ubrań bo miałbym trochę sztuk bluz, bluzek, etc. których nie noszę, a komuś by się przydało bo $ nie mam jak wpłacić z braku środków. Ale akcję popieram, nawet Metinowcy się zrzucają, chłopak był podobno graczem na Samii i Hooltras z ekipą się rzucili.

Makin lubi to

76561198169311417.png

Opublikowano

Ja to bym wziął odpowiedzialność  :yay: Szkoda, że nie ma możliwości przekazania np. ubrań bo miałbym trochę sztuk bluz, bluzek, etc. których nie noszę, a komuś by się przydało bo $ nie mam jak wpłacić z braku środków. Ale akcję popieram, nawet Metinowcy się zrzucają, chłopak był podobno graczem na Samii i Hooltras z ekipą się rzucili.

Co do takiej pomocy materialnej, to w artykule z informacjami jest numer do Urzędu Gminy, możesz zadzwonić i zapytać, czy taką pomoc też przyjmują. Jak coś, to ja jutro do południa zadzwonię i sam zapytam o taką formę pomocy.

ZwykłyK, Creative i nexores2 lubią to

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Co do takiej pomocy materialnej, to w artykule z informacjami jest numer do Urzędu Gminy, możesz zadzwonić i zapytać, czy taką pomoc też przyjmują. Jak coś, to ja jutro do południa zadzwonię i sam zapytam o taką formę pomocy.

To pięknie, czekam na info i pogadam z mamą, może uda się coś wykombinować od rodziny.

Makin i nexores2 lubią to

76561198169311417.png

Opublikowano

Niby głupota, ale naprawdę cieszy się morda jak widzi się jak ludzie pomagają. Super akcja naprawdę.

Makin i nexores2 lubią to
Opublikowano

Co oferujesz za pomoc im?

Po za byciem na liście? 

Ty tak na serio (mam nadzieję, że to taki kiepski żart)?

Tu nie o wyróżnienia chodzi ale o pomoc innym. 

Jeżeli jednak ma Cie to zachęcić to tak jak Makin napisał, może ci zdjąć % lub ustawić tytuł....

Opublikowano

Po za byciem na liście? 

Po co coś oferować? Serio to że pomagasz to chcesz coś w zamian? -.-

Po za byciem na liście? 

Po za byciem na liście? 

Jeżeli jednak ma Cie to zachęcić to tak jak Makin napisał, może ci zdjąć % lub ustawić tytuł....

Takich ogłoszeń do pomocy widzę dziennie w internecie setki, gdybym wszystkim pomagał sam bym potrzebował pomocy.

Ale gdyby w ofercie była zmiana tła profilu a już nie wspomnę o html/css to by mnie zmotywowało do pomocy :)

Gdyby pieniądze szły do makina a nie dla potrzebujących to na pewno bym się nie zdecydował.

Tak działa zachęcanie do pomocy przez różne organizacje, jeżeli forum chce komuś pomóc to przecież może za darmo coś zaoferować.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Po za byciem na liście? 

Po za byciem na liście? 

Po za byciem na liście? 

Takich ogłoszeń do pomocy widzę dziennie w internecie setki, gdybym wszystkim pomagał sam bym potrzebował pomocy.

Ale gdyby w ofercie była zmiana tła profilu a już nie wspomnę o html/css to by mnie zmotywowało do pomocy :)

Gdyby pieniądze szły do makina a nie dla potrzebujących to na pewno bym się nie zdecydował.

Tak działa zachęcanie do pomocy przez różne organizacje, jeżeli forum chce komuś pomóc to przecież może za darmo coś zaoferować.

To Ci przecież @Lord Makin napisał, że osobą które wpłacą może zmienić tytuł, jeżeli zachęci ich to do pomocy.

Ale tu nie chodzi o to aby sobie kupować przywileje na forum.

A to zdanie to po co? Pieniądze są na konkretny cel a wpłaty na oficjalne konto.

Lady Angie, `.Łukasz. i Kubek lubią to
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...