Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linkacz - Linki przyjaźniejsze do zapamiętania.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Od pewnego czasu pracuję nad projektem strony internetowej, która umożliwia skracanie linków. Dziś mogę już się pochwalić finalnym efektem swojej pracy.

Strona została napisana w HTML, CSS oraz PHP.

To jest ukryta treść, proszę

glcbnidauyt9.png

Opublikowano

Ja bym poprawił jedną rzecz, mianowicie - po kliknięciu skróć, żeby nie było tej formułki 'twój link to:', bez tego łatwiej by było skopiować np. double-clickiem ;)

Opublikowano

Ja bym poprawił jedną rzecz, mianowicie - po kliknięciu skróć, żeby nie było tej formułki 'twój link to:', bez tego łatwiej by było skopiować np. double-clickiem ;)

Dziękuję za poradę :) Formułka już nie będzie wyświetlana w pasku :)

Opublikowano

I to już?

Zwykły skracacz urli?

W sumie nic wielkiego, projekt na jakieś 50 linijek kodu.

Opublikowano

I to już?

Zwykły skracacz urli?

W sumie nic wielkiego, projekt na jakieś 50 linijek kodu.

Sam index ma prawie 70 linijek. Skrypt rejestracji, logowania oraz historia konta użytkownika ma około 200 linijek :) Fakt to nie jest dużo, przyznam :) Ale jest to mój pierwszy projekt pisany w PHP  :) Nie mniej jednak, dziękuję za opinię :)

Opublikowano

Ogólnie projekt mega prosty, do tego strona nie jest nawet responsywna, a poza tym mógłbyś zainwestować chociaż w jakąś domenę.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Domena kosztuje 1zł :D serwery www też są darmowe, pojemności nie ma zbyt wiele np. 0,5gb ale na taką stronę jest w sam raz :D 
Generalnie jak się skróci link to po wyświetleniu skróconego linku to tam w miejsce skróconego linku jak da się link i naciśnie enter to skróci link wklejony, tak więc moja propozycja jest taka, aby skrócony link nie miał możliwości edycji a pod spodem wpisać można było kolejny link do skrócenia i będzie ok ;p no i w index są błędy nieco

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...