Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Idol!

Calme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

130141493320664592769.png

Nagłówki wykonała Julietta : p

Hej, korzystając z majówki i faktu, że większość użytkowników MPC ma aktualnie chwilę wolnego postanowiliśmy zorganizować małego Idola na naszym serwerze TeamSpeak! Wszystkie informacje znajdziecie poniżej, serdecznie zapraszamy do udziału :-)

LISTA UCZESTNIKÓW

Aktualne na  12:15 07.05.2017

1. @Maja..

2. @Creative

3. @Dyrektor siur

4. @szymonekeqq123

5. @554461402688252517908.png Vilche

6. @GryTrean

7. @Julietta

8. @owcokret

609121493321314592769.png

1. Konkurs zaplanowany zostaje na 7.05.2017, jednak w razie problemów niezależnych od nas administracji zastrzega sobie prawo do zmiany tej daty lub zawieszenia konkursu jak i zmiany jego regulaminu.

2. Zapis odbywa się poprzez wyrażenie chęci udziału w tym temacie, nicki zapisanych osób zastaną wypisane powyżej, obliguje je to do pojawienia się na naszym serwerze, w razie braku takiej możliwości użytkownik powinien powiadomić administracje. Możliwość zapisu istnieje aż do chwili rozpoczęcia się konkursu, a zapisać może się każdy użytkownik.

3. Uczestnik jest zobowiązany do zapewnienia sobie odpowiedniego podkładu i możliwości technicznych, by mógł zaprezentować swój występ.

4. Każdy uczestnik będzie podlegał ocenie 3 osób (poniżej), będą one oceniać występ w skali 1-10, a oceną końcową będzie średnia. W razie takiej samej średniej przewidziana jest dogrywka na zasadach ustalonych w danym czasie przez jury konkursu.

Dokładna godzina, lokalizacja odpowiednich kanałów, kolejność występów i inne informacje zostaną podane w sobotę. 

774301493321314592769.png

@Lord Makin

@554461402688252517908.png Damian

@'Harper

569201493321314592769.png

1 miejsce - MPC Champion lub poziom plakietki w górę, możliwość jednorazowej zmiany nicku zamienna na zmianę tytułu i usunięcie punktów ostrzeżeń.

2 miejsce - MPC Champion lub poziom plakietki w górę (jeśli liczba uczestników będzie wystarczająca), zmiana tytułu zamienna na usunięcie punktów ostrzeżeń.

3 miejsce - Zmiana tytułu zamienna na usunięcie punktów ostrzeżeń.

Administracja ts.MPCforum.pl

76561198093115115.pngAddFriend.png

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Marichcje
Opublikowano

A jaka godzina tego konkursu? Nie każdy ma cały 07.05 bez planów :s 

Opublikowano

Wiadomo pewnie dziewczyny wygrają bo mają piskliwy i pociągający głos, Ale dobra Ja też się zgłaszam pewnie walnę sobie duo z kumplem xD

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

hohoh, jury to już przekupione, wszystko ustawione :(

Dam znać jeszcze czy wezmę udział :D

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Wiadomo pewnie dziewczyny wygrają bo mają piskliwy i pociągający głos, Ale dobra Ja też się zgłaszam pewnie walnę sobie duo z kumplem xD

Nie wydaję mi się żebym miała piskliwy i pociągający głos. Zresztą nie biorę udziału by wygrać, a dla dobrej zabawy. Jak podchodzisz do eventów tylko by wygrywać to troszkę słabo.  :yay:

Opublikowano

Nie wydaję mi się żebym miała piskliwy i pociągający głos. Zresztą nie biorę udziału by wygrać, a dla dobrej zabawy. Jak podchodzisz do eventów tylko by wygrywać to troszkę słabo.  :yay:

Nie tobie to oceniać ok? To po co jest event? Jak podchodzisz do eventu by zabić czas to naprawdę nudne życie musisz mieć.

Opublikowano

Nie tobie to oceniać ok? To po co jest event? Jak podchodzisz do eventu by zabić czas to naprawdę nudne życie musisz mieć.

Odróżniam zabicie czasu od zabawy. xD

Opublikowano

Odróżniam zabicie czasu od zabawy. xD

Weź proszę wyjdź, tam są drzwi. Czym innego jest branie udziału dla zabawy, a dla rywalizacji i chęci zwycięstwa. Polityk jak walczy o głosy to robi to po ty by wygrać, tak samo jest tutaj bierzesz udział bo chcesz wygrać, mając taką chęć jesteś bardziej zaangażowany. 

Opublikowano

zaśpiewać kolego wybrany przez siebie kawałek ;)

a co do godziny, to macie w newsie napisane - zostanie podana w sobotę 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...