Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Idol!

Calme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale to śpiewać tak na sucho bez muzyki trzeba? 

Idol to zabawa polegająca na zaprezentowaniu piosenki. To co śpiewasz sam sobie wybierasz i sam decydujesz czy chcesz z podkładem czy bez. Po wystąpieniu jesteś oceniony w skali od 1 do 10 przez trzech lub więcej jury. 

Wygrywa oczywiście osoba, która ma najwięcej punktów, a w przypadku remisu jest albo prezentowana inna piosenka, albo narada lub dwie osoby mają to samo miejsce. 

@554461402688252517908.png Vilche 

Dlaczego mnie wyrzucasz z tematu? Nie wiem dlaczego porównujesz polityka do użytkownika forum, dość specyficzne porównanie. Jeśli zależy Ci na rangach i plakietkach to owszem bierzesz udział dla zwycięstwa ale są też osoby, które biorą ze względu na wolny czas w danym momencie, na chęć pośmiania się lub ze względu na dystans do swojej osoby. Takie osoby się nie stresują, że mogą przegrać czy nie uzyskać nagrody, a po prostu dobrze się bawią. Co do zaangażowania to nie pojawia się tylko przy możliwości uzyskania nagrody. Jest to indywidualne podejście każdego z nas w co i kiedy się angażuje. ;) Nie wkładaj wszystkich do jednego wora, pozdrawiam. 

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale to śpiewać tak na sucho bez muzyki trzeba? 

Idol to zabawa polegająca na zaprezentowaniu piosenki. To co śpiewasz sam sobie wybierasz i sam decydujesz czy chcesz z podkładem czy bez. Po wystąpieniu jesteś oceniony w skali od 1 do 10 przez trzech lub więcej jury. 

Wygrywa oczywiście osoba, która ma najwięcej punktów, a w przypadku remisu jest albo prezentowana inna piosenka, albo narada lub dwie osoby mają to samo miejsce. 

@554461402688252517908.png Vilche 

Dlaczego mnie wyrzucasz z tematu? Nie wiem dlaczego porównujesz polityka do użytkownika forum, dość specyficzne porównanie. Jeśli zależy Ci na rangach i plakietkach to owszem bierzesz udział dla zwycięstwa ale są też osoby, które biorą ze względu na wolny czas w danym momencie, na chęć pośmiania się lub ze względu na dystans do swojej osoby. Takie osoby się nie stresują, że mogą przegrać czy nie uzyskać nagrody, a po prostu dobrze się bawią. Co do zaangażowania to nie pojawia się tylko przy możliwości uzyskania nagrody. Jest to indywidualne podejście każdego z nas w co i kiedy się angażuje. ;) Nie wkładaj wszystkich do jednego wora, pozdrawiam. 

Miał być spokój po co kontynuujesz ten temat, aż tak masz wygórowane ego że musisz każdego pouczać i zawsze coś powiedzieć na koniec? 

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

kochani, myślę że większość użytkowników bierze udział w konkursach po to, by je wygrać, to nic złego, raczej dość normalne, przecież to dzięki różnym wyzwaniom, które sobie stawimy sami stajemy się lepsi - czujemy się spełnieni, gdy dojdziemy do wyznaczonego sobie celu i wyciągniemy wnioski, gdy jednak się nie uda, by następnym razem stało się inaczej ;) oczywiście nie każdemu zależy, nie każdemu wygrana jest potrzebna i to nie jest postawa hmm... mniej ambitna, raczej po prostu inne podejście do sprawy, nie jakiejś poważnej, a konkursie na internetowym forum :p 

na pewno sama intencja zgłaszania się do idola nie jest kwestią do dyskusji, nie wierze, że muszę to pisać  :s

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Organizowałem Idola zanim to się stało modne.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Przypominam, że Idol już jutro!

Odbędzie się on o godzinie 18:00, odpowiedni kanał raczej będzie łatwo dostrzec, powodzenia i zapraszam do dalszych zapisów :-)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Za turniej przyjaciele PVP daje nagrody dla top1 o wartości 1,3k... i to turniej który jest co miesiąc. 

Wielkie MPC daje kilka pixseli xD 

Macie rozmach. 

Opublikowano

Za turniej przyjaciele PVP daje nagrody dla top1 o wartości 1,3k... i to turniej który jest co miesiąc. 

Wielkie MPC daje kilka pixseli xD

Macie rozmach. 

Może to wynikać z tego, że evencie "IDOL" bierze do 10 osób udział i nie opłaca się dawać wygórowanych nagród. Mało kto ma odwagę by zaśpiewać przed publicznością nawet przez komunikator. 

Jak widzisz zabawa nie jest obowiązkowa tylko dla chętnych, nie każdy chce gwiazdkę z nieba za zaśpiewanie piosenki.

Jak chcesz kasę za śpiew, miej dobry głos, ćwicz i idź do mam talent, a no i wygraj te show. To jest tylko konkurs na forum i nie musi tu być nie wiadomo co by wziąć udział. 

@Maja.. dla Ciebie przyjdę, posłuchać twojego pięknego głosu.

Super event

Znamy się?  B)  B)

Opublikowano

jak chcecie to niech się do mnie główny organizator zgłosi mogę wam dorzucić jakieś kody psc do nagrody, doładowania steam czy coś bo same plakietki to tak siara troche, szczególnie, że to bardziej odpycha ludzi niż przyciąga do dalszego przesiadywania na forum 

Opublikowano

A co mi tam. Piszę się :) (posiadanie podkładu jest absolutnie konieczne ? - nie jestem zbyt dobry w robieniu botów muzycznych :( )

Opublikowano

A co mi tam. Piszę się :) (posiadanie podkładu jest absolutnie konieczne ? - nie jestem zbyt dobry w robieniu botów muzycznych :( )

Możesz sobie puścić z głośników lub z telefonu albo zaśpiewać bez podkładu. :v

Opublikowano

A co wy na to, aby zrobić drugie głosowanie, gdzie na mpcforum użytkownicy by oceniali i głosowali?

Nagralibyście każde wykonanie i byłyby dodatkowe nagrody.

Opublikowano

A co wy na to, aby zrobić drugie głosowanie, gdzie na mpcforum użytkownicy by oceniali i głosowali?

Wątpię, że to się uda bo sporo osób się wstydzi i świadomość, że będzie to nagrywane + dodawane na forum by zmniejszyło ilość chętnych.  :s

Opublikowano

Wątpię, że to się uda bo sporo osób się wstydzi i świadomość, że będzie to nagrywane + dodawane na forum by zmniejszyło ilość chętnych.  :s

Oczywiście to tylko na test, czyli jeżeli dużo osób by nie wyraziło zgodę na nagranie to wtedy nie.

Opublikowano

Przecież wtedy wygra osoba "najbardziej lubiana" na forum, która ma tutaj najwięcej ziomków LUL

Opublikowano

Przecież wtedy wygra osoba "najbardziej lubiana" na forum, która ma tutaj najwięcej ziomków LUL

Chyba nie . ;p

Opublikowano

Chyba nie . ;p

Serio wierzysz w obiektywność takiego głosowania na forum? xD

Opublikowano

Majka przegrała jestem spełniony. Pls zróbmy powtórkę! Tym razem majka wygra napewno dostanie 10/10 !!

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Majka przegrała jestem spełniony. Pls zróbmy powtórkę! Tym razem majka wygra napewno dostanie 10/10 !!

Gościu jesteś żałosny.  :((

Opublikowano

Szybko wam poszło, jak o 19 już było po zawodach.

Mało osób śpiewało. Do 10 ledwo chyba doszło.  T_T

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...