Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Idol!

Calme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mało osób śpiewało. Do 10 ledwo chyba doszło.  T_T

To już nie te czasy, że przyjdzie 30 osób zaśpiewać i w trakcie będzie ktoś się zapisywał.

No chyba, że do wygrania będzie kilka ładnych zielonych banknotów :v

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mało osób śpiewało. Do 10 ledwo chyba doszło.  T_T

To już nie te czasy, że przyjdzie 30 osób zaśpiewać i w trakcie będzie ktoś się zapisywał.

No chyba, że do wygrania będzie kilka ładnych zielonych banknotów :v

Toć u mnie na serwerze przy dobrych wiatrach właśnie czasem zaśpiewa do 20 osób na IDOL-u. Myślę, że jest to kwestia społeczności jaka przebywa na danym komunikatorze lub forum. ;p

Opublikowano

Toż to, nie jest zły wynik. Zgadzam się, że problem leży po stronie mentalności niektórej społeczności forum, która aktualnie niechętnie angażuje się w konkursy.

Zawsze jednak warto próbować.

Opublikowano

Ale jest nadzieja. Jestem kompletnie randomowym gościem i się zapisałem. Może na następnych będzie więcej epickich śpiewaków.

Opublikowano

Toż to, nie jest zły wynik. Zgadzam się, że problem leży po stronie mentalności niektórej społeczności forum, która aktualnie niechętnie angażuje się w konkursy.

Zawsze jednak warto próbować.

Prawda. :D Zawsze lepiej próbować niż nic nie robić.

Ale jest nadzieja. Jestem kompletnie randomowym gościem i się zapisałem. Może na następnych będzie więcej epickich śpiewaków.

Pięknie zaśpiewałeś.  B)

Opublikowano

Było całkiem sympatycznie - dzięki za te występy! :-)

Pierwsze miejsce zajął @owcokret, uraczył nas pięknym występem. Miejsce drugie zajęła @Amai - fajnie że odważyłaś się wystąpić :-)

Trzecie miejsce należy do niejakiej Pani Czarnej, która konta niestety nie posiada (odezwij się jeśli zdecydujesz się odebrać nagrodę)

Jeszcze raz dziękuję za przybycie, do następnego :p

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Ja i tak się będę upierał w tym, że Marta ma lepszy głos - gdyby nie to, że się źle czuła byłaby pierwsza :D

Opublikowano

Już się tak nie podniecajcie - ja byłem najlepszy ale nikt nie miał odwagi tego przyznać :v 

giphy.gif

Opublikowano

Ja i tak się będę upierał w tym, że Marta ma lepszy głos - gdyby nie to, że się źle czuła byłaby pierwsza :D

Mnie i tak najbardziej urzekł Twój głos.  :s

Już się tak nie podniecajcie - ja byłem najlepszy ale nikt nie miał odwagi tego przyznać :v

Dokładnie Robercik!  ^^  :yay:

Gość Marichcje
Opublikowano

no dokladnie, gratki za odwage 

Opublikowano

e dacie jakies nagrania? bo nie powiem swiezbi mie reka zeby sobie kon zwalic do tej 2 miejsce xD

Ja p******e xD <facepalm> nie było nagrań.. nie pozwolili. A co myślisz o 4 miejscu?

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

e dacie jakies nagrania? bo nie powiem swiezbi mie reka zeby sobie kon zwalic do tej 2 miejsce xD

Ja p******e xD <facepalm> nie było nagrań.. nie pozwolili. A co myślisz o 4 miejscu?

wole zostac przy amai bo ja nie  z takich co zmieniaja kobiety jak sparketki mozesz mi cos nagrac @Amai jak np mowisz "samogwalt jest jak milosc" MAM NAdzieje ze sie nie obrazisz i wezmiesz to np jako zart ale pls nagraj

Opublikowano

wole zostac przy amai bo ja nie  z takich co zmieniaja kobiety jak sparketki mozesz mi cos nagrac @Amai jak np mowisz "samogwalt jest jak milosc" MAM NAdzieje ze sie nie obrazisz i wezmiesz to np jako zart ale pls nagraj

Hahahah gościu, rozwaliłeś mnie totalnie!  :D  Miło mi.  :yay:

2631114929652511478662.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...