Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War of Glory | start: 06.05.2017r godz 19.00 ! SEASON 12 ! exp: 1000x / drop: 60%!

glorasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za co i ile mozna zgarnac Ruud, jakie ceny np weapon bloodangel, sphere dropi?

Elemental rune w sklepie?

Opublikowano

Z tego co wiem to Elemental Runy mają być w sklepie.

Ruudy można dostać za chodzenie na eventy typu BC,DS,CC,IT,DOPP,GAION i nowy event Maze of Dimension.

Z tego co widziałem bronie kosztowały 200 Ruud, Bloodangele 100 Ruud.

Sphere 1 lvl. są w każdym sklepie na nowym seasonie.

Opublikowano

Chętnie bym zagrał , ale pomimo nowego lapka ( rocznego ) i wysokich jego parametrów od sezonu8 w zwyż przycina mi gre co działa bardzo na nerwy , przy czym do s6 włącznie moge odpalić po 5 mainów i chodzi jak malina , ktoś ma jakiś pomysł ?

Opublikowano

Chętnie bym zagrał , ale pomimo nowego lapka ( rocznego ) i wysokich jego parametrów od sezonu8 w zwyż przycina mi gre co działa bardzo na nerwy , przy czym do s6 włącznie moge odpalić po 5 mainów i chodzi jak malina , ktoś ma jakiś pomysł ?

Mozna sprobowac wlaczyc tryb performance. Edytujesz config.ini  

[Performance]
Enable = 1

Kolejna opcja jest gra w full oknie, podobno bardzo poprawia plynnosc tez warto sprobowac :)
Opublikowano

Witam, z czystym sumieniem mogę polecić ten serwer, grałem calą edycje na S10, jedyny chyba ostatni serwer w Polsce który ma potencjał. Wszystko dopracowane. 

POLECAM! 

Do zobaczenia w sobotę.

Opublikowano

A za kolejne 2 tyg 60 online,jak ludzie zobaczyli ze jest jeden wielki odłamek kupy zamiast pvp :>

Nie wiem po co za kazdym razem piszesz w mojej publikacji, kazdy cie zna wie ze WOG ci sie nie podoba i tyle, idz gdzie indziej robic balagan, no ile razy mozna przerabiac to samo.

Jakos bylo te 350 online wiec chyba o czyms to swiadczy. A bardzo dlugo utrzymywalo sie 250+ co sie dziwisz ze spadlo do 100-140 online, jak ludzie juz sie wyexpili na maxa po 2 miesiacach i przychodzili na CSy, gdzie tez po 200+ online bylo, wiec nie gadaj glupot.

Opublikowano

A za kolejne 2 tyg 60 online,jak ludzie zobaczyli ze jest jeden wielki odłamek kupy zamiast pvp :>

Zastanawiające, a co robiłeś grając na wogu przez 1-2 miesiące czasu? Pisałeś, że nie lubisz WOGa :D

Opublikowano

Zastanawiające, a co robiłeś grając na wogu przez 1-2 miesiące czasu? Pisałeś, że nie lubisz WOGa :D

To juz jest we krwi zeby hejtowac WoG-a xD Choc ja mam tez nie za dobre zdanie o tym serwie to nic takiego nie pisze bo ma chyba jednak wiecej tych plusow niz minusow :) Z checia dzis zagram o ile bede w domu to topka ostro bedzie oblegana przez caly weekend ;D Szkoda ze to wczoraj nie ruszylo bo byl by ostry zapierdool 

gif.gif

Opublikowano

Coś mi się wydaje, że te VIP-Y mogą popsuć troszku rozgrywkę dla tych, co grają f2p, ale z chęcią wpadnę, bo przykuł moją uwagę sezon 12 ^^

Opublikowano

Coś mi się wydaje, że te VIP-Y mogą popsuć troszku rozgrywkę dla tych, co grają f2p, ale z chęcią wpadnę, bo przykuł moją uwagę sezon 12 ^^

Wbrew temu co niektorzy pisza ludzia sa tutaj pomocni i sadze ze znajda sie tacy co pomoga np wbic ten itemek :)

Opublikowano

hehe rozgrywke to zepsuje webshop wiadomo mozna samemu sobie kozak eq ogarnac itd ale co z tego skoro tydzien albo dwa po starcie jest wprowadzany webshop i duzo jest osób co sobie kupują itemki ,wiadomo nikt nie karze placic ale to jest psucie "rozgrywki" xD a nie tam vip ze ktos ma pralke podkreconą ;)

Opublikowano

hehe rozgrywke to zepsuje webshop wiadomo mozna samemu sobie kozak eq ogarnac itd ale co z tego skoro tydzien albo dwa po starcie jest wprowadzany webshop i duzo jest osób co sobie kupują itemki ,wiadomo nikt nie karze placic ale to jest psucie "rozgrywki" xD a nie tam vip ze ktos ma pralke podkreconą ;)

Serio webshop będzie wprowadzony? To lipaaa straszna, no ale cóż, zobaczymy jak to będzie ^^

Opublikowano

Event na start:

Top 3 do jutra do 22.00 otrzymuja:

top1: seal of ascension (30dni)

top2: seal of ascension (14dni)

top3: seal of ascension (7dni)

Opublikowano

Serio webshop będzie wprowadzony? To lipaaa straszna, no ale cóż, zobaczymy jak to będzie ^^

Polecam zrobić tak jak ktoś nie chce donata w grę pakować :

- Zbierać zen kupować Elemental Rune i sprzedawać za itemki

- Sprzedawać seedy takie jak Hi,MaxHP,Ref,Edri,Cdri,Skill,Maxattack,Lvltype,Spi,Redu na itemki

- Spróbować zrobić nową broń ulepszonego Divine Archangela - po zdobyciu 10x Steel of heaven surowca do wytworzenia młotka, a następnie stworzenia broni dostaję się broń Skill+L+Fo z pralki, trzeba jedynie wbić na +15+28, ale to nie problem?

- Robić Achivementy - za wykonane zadania wpadają silver coinsy czyli inaczej crd za które można kupić itemy w web shopie oraz jak ktoś osiągnie 90% to może dostać wybrany set, wingii, ringi i bronie czyli np. Brave socket wbity z bonusami+ Darkangel 2x bronie+ pendant i 2 ringi+ wingii 4 lvl

- Zbierać Ruudy i robić Bloodangela,potem orzerobić go na Darkangela i dalej na Holyangela.

- Kopać złotego fernira

- Grać w loterie, też co tydzień jest losowanie na stronie automatycznie przyznaje wygrane crdyty

- Robić GRy między czasie robiąc bonusowe nagrody...

Opublikowano

A czemu przychodza tylko na cs-y? Czy nie dla tego ze ustawienia pvp sa robione w gronie totalnych randomow którzy tylko chca zeby ich postac była OP,a reszta ich nie obchodzi? Combo u bk nie mozesz ogarnac od xx edycji z tego co czytałem wypowiedzi Titanica na twoim forum,ale donate płynie wiec wywalone jajca troche słabo to o tobie swiadczy:>

P.S. Pardas,a ty przypadkiem tam bana nie miales pare razy i dalej sobie pogrywasz,jak to jest mozliwe?:v

Opublikowano

A czemu przychodza tylko na cs-y? Czy nie dla tego ze ustawienia pvp sa robione w gronie totalnych randomow którzy tylko chca zeby ich postac była OP,a reszta ich nie obchodzi? Combo u bk nie mozesz ogarnac od xx edycji z tego co czytałem wypowiedzi Titanica na twoim forum,ale donate płynie wiec wywalone jajca troche słabo to o tobie swiadczy:>

P.S. Pardas,a ty przypadkiem tam bana nie miales pare razy i dalej sobie pogrywasz,jak to jest mozliwe? :v

To poczytaj tez inne wypowiedzi na temat titanica ;) bo przytaczasz tylko jeden wpis jak widze, a reszte pomijasz ;)

Opublikowano

kolejna X edycja trwajacą dla donatorów stanowczo odradzam chyba ze ktoś lubi zaczynać wszystko od nowa po 8 tygodniach ... cały czas jedno to samo niczym ten serwer nie zaskakuje 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...