Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoManager2 + config 120k+ exp/h

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Skromnie zaprezentuję bota o nazwie Go Manager 2. Jest to bot jak każdy inny. Posiada także snipe.

Bot jest prosty, intuicyjny. Na podstawowych parametrach w central parku wyciąga ponad 40k exp/h. Przy tej konfiguracji którą podam wyciąga nawet 120k. Bot pracuje w warszawie.

Instrukcja do bota.

1. Po pobraniu i wypakowaniu, włączamy go i ukazuje nam się takie coś
    BJsC0s6.png
    Klikamy free user i Login
  2. Dodajemy konto. Klikamy PPM na ciemne pole i ukazuje nam się takie coś
    N9rNYDK.png
    Klikamy Add new
  3. Wypełniamy Alias(byle co), wybieramy Ptc lub google, niżej wpisujemy dane, hashing method zmieniamy na te najnowsze. Pisząc poradnik to hash method to 0.63.1, importujemy config
    dAmgiiz.png
  4. Przechodzimy do device i klikamy 10 razy randomize all albo jak kto woli 10 razy randomize id i randomize all
    TMLHdwt.png
  5. Klikamy done
    dYHDUtK.png
  6. Przechodzimy w zakładkę Hash Keys i PPM>Add key lub Import Keys> Wpisz kod
  7. Potem tylko PPM na dane konto i start

Możliwe błędy i rozwiązania

• Type: Warning Message: Invalid credentials or account lockout. Stopping bot... Exception: Password is a required field.
    Nie wpisałeś(aś) danych do logowania
  • Warning Message: Invalid credentials or account lockout. Stopping bot... Exception: Your username or password is incorrect. You have 2 attempts left before you will be locked out of your account for 15 minutes.
    Zły login lub hasło
  • Type: Exception Message: No valid hash keys remaining Exception: No valid hash keys left
    Brak kluczy lub są błędne lub wyczerpane
  • Type: Exception Message: Temp banned from hashing server. Check your keys. Exception: Temp IP banned from hash server. Please make sure all keys are valid. Response: This IP has been temporarily banned!
    Masz bana czasowego(on zejdzie) bo korzystałeś z bota przy wyczerpanych kluczach

Działanie opcji Snipe

1. Zaznacz konto które ma snipować
  2. Naciśnij PPM>tools>snipe
  3. Wpisz nazwę pokemona i nacisnij enter
  4. Wpisz pozycję X i Y i naciśnij enter
  5. Wpisz ile razy ma skanować obszar w poszukiwaniu pokemona i naciśnij enter
  6. Jeśli znadzie to Happy jak nie to bocimy dalej

Link do bota (obecna wersja 2.3.1.4) - wersja stabilna

To jest ukryta treść, proszę

Skan

i config

Config warszawa 120k exp/h 25km/h -

Config San Francisco 50-100k exp/h 5km/h -

Dowód na 120k exp/h

9b2a3775337c0.png

Dowód na 50-100k exp/h
WHwEqsB.png
troche więcej wyszło, bo lucky egg :D ale i tak daje rade

Ważne info 

Due to legal concerns, I'm shutting down the bot. It's been fun, but the risk isn't worth it. Going to start learning some game development and attempt to build a game with a friend. If you want to keep up with that, here's the discord

There will be a forced update with a new version. Free users will be prevented from opening it, and it contains a killswitch for October 16th (1 week). No new updates will be provided and servers will be turned off.

If you've sent a payment within the last 2 weeks (9/23 at the earliest), you can get a refund by typing .refund ID to @GoBot where ID is your transaction id Send me a message with the transaction id. Bot isn't working correctly. Older transactions (up to 1 month) need to message me directly for partial refunds.

Tłumacząc 

Z powodu obaw związanych z prawem zamykam bot. To było zabawne, ale ryzyko nie jest tego warte. Rozpocznij naukę i rozpocznij grę z przyjacielem. Jeśli chcesz nadążyć za tym, oto niezgodność

W nowej wersji będzie dostępna wymiana przymusowa. Uniemożliwi się otwarcia bezpłatnych użytkowników, a na 16 października (1 tydzień) będzie całkowite wyłączenie bota. Brak nowych aktualizacji i serwery zostaną wyłączone.

Jeśli wysłałeś płatność w ciągu ostatnich 2 tygodni (najwcześniej 9/23), możesz uzyskać zwrot pieniędzy, wpisując identyfikator zwrotu do @GoBot, w którym identyfikator to Twój identyfikator transakcji Wyślij mi wiadomość z identyfikatorem transakcji. Bot nie działa poprawnie. Starsze transakcje (do 1 miesiąca) muszą mnie bezpośrednio przesłać do częściowych zwrotów.

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zalogować się nie mogę (Error)

daj screena

trojan xD:D

po czym to stwierdzasz? bo chiński AV uznał to za trojana to myślisz, że tam jest trojan? Polecam patrzeć co wykrywają AV takie jak avast, avg, kaspersky czy bitdefender

Opublikowano

Zalogować się nie mogę (Error)

daj screena

trojan xD:D

po czym to stwierdzasz? bo chiński AV uznał to za trojana to myślisz, że tam jest trojan? Polecam patrzeć co wykrywają AV takie jak avast, avg, kaspersky czy bitdefender

Proszę: https://zapodaj.net/ace619f95ba9d.bmp.html

Tutaj klikasz free user ;) dopiero w programie klikasz prawy > Add new ;)

Opublikowano

Czemu plik znika po jego odpaleniu?      

a jaki masz AV ?

e027444ea0e55.png

Kaspersky się nie myli. Nie bez powodu wraz z BitDefenderem są najlepszymi antywirusami bo

• się nie mylą
  • co kilka godzin jest aktualizacja bazy wirusowej

W dodatku bym nie publikował czegoś co ma wirusa i pochodzi z głównej strony gomanager. Ja to używam od kilku miesięcy i w ogóle nie ma wirusa

Opublikowano

Kod hash musisz sam pozyskać lub kupić. To jest zabezpieczenie api 0.61 ( lub jakoś tak) Możesz kożystac z api 0.45 ale jest większe prawdopodobieństwo na bana

Opublikowano

Po wypakowaniu plik PokemonGoGUI.exe znika 

o co chodzi?

Widocznie twój AV wykrywa wirusa (choć go nie ma). Polecam zmienić av na kasperky czy bitdefender

Opublikowano

Po wypakowaniu plik PokemonGoGUI.exe znika 

o co chodzi?

Widocznie twój AV wykrywa wirusa (choć go nie ma). Polecam zmienić av na kasperky czy bitdefender

Ale jak wykrywa to jednak jest 

Opublikowano
Dnia 14.05.2017 o 19:59, KoxowyWoj napisał:

Ale jak wykrywa to jednak jest 

nie wiem czy słyszałeś o fałszywym wykrywaniu wirusa. Ja tak miałem z avastem i jego zrypaną bazą wirusów. Chciałem pobrać kasperskiego z OFICJALNEJ strony i twierdziło że antyvirus ma wirusa więc nie sugeruj się avg lub innym g***em a sugeruj się bitdefenderem czy kasperkim gdyż te av dostają zawsze max pkt podczas klasyfikacji najlepszych wirusów. Dać linka do klasyfikacji?

Opublikowano
6 godzin temu, JajkoPro napisał:

Witam, jak użyć auto snipe, bo na free user nie działa, a jak mieć bez free user?

Z tego co wyczytałem to autosniper nie działa jak należy. Nie wiem czemu, ale nie działa. Działa manualny sniper

foto

Z tego co wyczytałem to necrobot ma najlepsze configi jeśli chodzi o pokesnipera. Nie sprawdzałem od dawna więc nie daję gwarancji ale można spamemu sprawdzić

Opublikowano

Tak. Dodajesz nowe konto w ten sam sposób co inne konta tyle że lepiej abyś korzystał z proxy bo jeśli złapią cię na używaniu 2+ botów na tym samym ip to ban. Aby proxy działało na koncie, wejdź w ustawienia konta, zakładka proxy i zaznacz "Auto rotate proxies". A proxy dodajesz wchodząc w zakładkę proxy > PPM > add> single proxy albo from file. Ip proxy poszukasz w necie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Date: 2017-06-23 13:04:46 Type: Exception Message: Temp banned from hashing server. Check your keys. Exception: Temp IP banned from hash server. Please make sure all keys are valid. Response: This IP has been temporarily banned!

Na tym hashkey'u który podałeś wyżej

Opublikowano
17 godzin temu, karol20x20 napisał:

Mam problem jak uruchamiam boty to same się zatrzymują od razu i tak za każdym razem tylko stopped...

Sprawdź klucze, serwery proxy o liczy konta bana nie mają

19 godzin temu, Merlah napisał:

Date: 2017-06-23 13:04:46 Type: Exception Message: Temp banned from hashing server. Check your keys. Exception: Temp IP banned from hash server. Please make sure all keys are valid. Response: This IP has been temporarily banned!

Na tym hashkey'u który podałeś wyżej

Widocznie wygasł. Musisz ogarnąć nowy. Wejdź w temat o api keysach i tam dał wampiros6 link

Opublikowano
5 godzin temu, Stensin napisał:

Sprawdź klucze, serwery proxy o liczy konta bana nie mają

Widocznie wygasł. Musisz ogarnąć nowy. Wejdź w temat o api keysach i tam dał wampiros6 link

Bana nie mają klucz jest dobry z tego co piszą w innym temacie więc nie wiem a co może być z proxy nie tak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...