Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie działa mi żaden cheat

KoczKoDaneG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem polega na tym że nie działa mi żaden cheat. Głównie mi chodzi o wallhacka zainstalowalem go poprawnie i nic. Pobrałem potem inne cheaty aim anty flash czy coś takiego i też niw działało. Próbowałem odpalić tw wszystkie cheaty na v43 i v48. Ale nic z tego. Zmieniłem na te grafikę OpenGL ale nie działało klikałem też przycisk Insert ale nic. Proszę pomóżcie. Aha jeszcze jedno jest to wersja non steam

Opublikowano

Spróbuj wyłączyć antywirusa po czym pobrać od nowa haxa

Wyłączenie anty wirusa to jeszcze rozumiem ale co miało by dać pobranie od nowa czita?

@1361622928-U485574.pngKoczKoDaneG Nie działa dlatego że większość cheatów działa tylko na v23

Jeśli nie odpisuje w temacie napisz mi na priv
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKoczKoDaneG

Przyczyną może być po prostu brak patcha v23. Wpisz sobie po prostu w google "Counter Strike v23", pobierz z jakiejś strony np.

Gdy zainstalujesz już tego patcha, istnieje szansa, że będziesz musiał podać CD-Key, w tym wypadku wpisuj po prostu literę "a".

Niektóre cheaty wymagają skonfigurowania, np. Fighter FX 7.2, gdzie w parametrach startowych musisz jeszcze podać parametr -game cstrike

Upewnij się, że pobierasz cheaty z dobrej strony, polecam tobys.dk (musisz przy rozpakowaniu cheata podać hasło, czyli www.tobys.dk).

Wyłącz antywirusa, bo może uniemożliwiać cheatowi działanie.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

zmień ce-esa 

wyłączaj anty-virusa

albo  zmień cheat'y na działające. 

Opublikowano

Wpisz w google cs v23 i pobierz z csstrike. Sent from the mobile client - Forum Talker

Jeśli nie odpisuje w temacie napisz mi na priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...