Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 17 PC - jak sobie radzić z trainerowcami?

xCerbeRx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem kilka dni temu fife, wiedziałem, że napotkanie na kogoś z trainerem zawsze było prawdopodobne jak w każdej fifie, ale to co się teraz dzieje to nie jest normalne.

Tak wygląda mój bilans, dodam tylko, że na prawdę przegrałem tylko 3-4 gry, a reszta to trainerowcy...

Każdy tak ma czy tylko ja mam takie szczęście?

Screenshot 2017-05-21 18-40-14.jpg

Opublikowano
17 godzin temu, Jacob S napisał:

Jaka liga? 

Skoro kupiłeś fifę, to raczej liga 10 od treinerowców się nie roi.

Liga 10

Raz mi się udało awansować do 9, bo kilka gier pod rząd miałem normalnych graczy i wszystko wygrałem.

No, a potem jakieś 30 gier pod rząd to sami trainerowcy.

Opublikowano
7 godzin temu, rakool napisał:

zgłaszałeś to do supportu ? 

A co Ci support poradzi na trainerowców? xD

Chyba nie wiesz jak to działa.

Opublikowano

Chodzi o to aby ich banowali kolego, nagrywasz film czy robisz screeny i wysyłasz .

Opublikowano

Po pierwsze (nawiązując do kolegów wyżej) jedyne co możesz zrobić to zgłosić jego profil przez origin, jeśli zadzwonisz do supportu to niby będą mili i będzie coś w stylu "Oczywiście, dołożymy wszelkich starań, aby ten gracz został zbanowany." etc. Ale tak naprawdę będą na to sikać ciepłym moczem, bo oni nie są od tego, gdyż banowaniem trainerów albo zajmują się osoby, które są do tego wyznaczone, albo robi to jakiś bot.

Po drugie autor tematu najwyraźniej nie potrafi grać.

Jeśli chodzi ci o trainera, przez którego na początku meczu wyrzuca was z serwera to nie zalicza tego jako porażkę.

Szansa na spotkanie trainera 99 w 10-4 lidze jest znikoma, bo ci gracze grają tylko w 1, 2 i 3 lidze.

Chociaż ja osobiście grając na trainera 99 (1 liga) nie miałem jakiś wielkich problemów z ograniem go, bo najczęściej ci gracze są po prostu słabi (przynajmniej w porównaniu do mnie). Oczywiście zdarzają się ogarnięci gracze, którzy używają tego typu wspomagaczy, ale trafić na kogoś takiego to tak jakby trafić w totka, bo żaden gracz o lepszym skillu nie będzie tego używał.

Po drugie skąd wiesz, że jest to trainer 99? Takie coś często ciężko wykryć (chyba, że gracz ten ma Giroud na ataku i Mertesackera na obronie).

Kończąc swój wywód chciałbym dodać, że w tym okresie 1. ligowcy często spadają do 10 i rozgrywają wszystko "od nowa".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...